Dobry psycholog w Łodzi - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-09-20, 11:08   #31
Akane
Zakorzenienie

Dot.: Dobry psycholog w Łodzi

Cytat:
Napisane przez chrzescijanka Pokaż wiadomość
Ja znam dobrego (państwowego) psychologa w Łodzi ale przyjmuje on młodzież szkolną. To znaczy może starszymi też się zajmuje ale ja na ten temat nic nie wiem - musiałabym się dowiedzieć.
A możesz podać jakieś namiary na tego psychologa? Bo pewnie nie wszyscy wypowiadający się w tym wątku poszukują pomocy prywatnie.
Stary 2013-10-30, 16:35   #32
bloodylev
Raczkowanie

Sądzę że też zgłoszę się do pani Beaty, skoro tak polecacie, a już od dawna się czaje na jakiegoś psychologa, tylko podobnie jak większość osób nie chce iść do kogoś kto tylko weźmie kasę i nic z tego nie będę miała więc zobaczymy, ale jestem dobrej myśli
bloodylev jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-27, 22:19   #33
sylviaaaaaaa85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Akane Pokaż wiadomość
Odświeżam, bo z autopsji wiem, że nie jest łatwo o dobrego terapeutę w naszym kochanym mieście W ciągu ostatnich paru lat odwiedziłam kilku psychologów, jedyną osobą która "dała mi radę" była/jest pani Beata Matys-Wasilewska. Jeśli któraś z Was potrzebuje oparcia, to polecam tę terapeutkę.

Akane mozesz jeszcze kogos polecic? Up.Beaty byłam ale terminy ma bardzo długie a ja potrzebuje kogoś "na już"
sylviaaaaaaa85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-15, 20:04   #34
k kasia
Przyczajenie

Instytut Ericksonowski byłam i nikomu nie polecam!!! Chodziłam systematycznie co tydzień, wychodziłam zapłakana i tylko z każdej sesji pamiętam, że jak chcę być zdrowa to nie mogę przerwać terapii....sporo mnie to kosztowało i to nie tylko pieniędzy.....skutek jest taki, że nie mam ochoty i chęci do życia, straciłam kontakty z bliskimi......nigdy nie byłam w takim dole....
k kasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-25, 09:09   #35
MarenaMar
Przyczajenie

Psychoterapeuta Łódź Pani Dagmara Bułach. Kierując się własnymi doświadczeniami bardzo polecam . W raz z przyjaciółką wymieniałyśmy się doświadczeniami i sposób w jaki Pani Dagmara podeszła do naszych problemów bym w pełni zadowalający. Trzeba samemu zobaczyć, ale jako człowieka Pani psycholog nie da się nie lubić.

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2015-09-17 o 15:46 Powód: link
MarenaMar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 09:52   #36
Kruszek77
Raczkowanie

Zostałem napadnięty i pobity na klatce schodowej.
Po tym wydarzeniu bałem się chodzić do pracy, ponieważ mieszkam na trzecim pietrze.
Miałem wymioty i pomimo młodego wieku palpitacje serca.
Zaczynam na nowo żyć dzięki Terapii u Pani Doroty Kotarskiej
Kruszek77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-10, 11:15   #37
martaja83
Przyczajenie

Podbijam temat..
Poszukuje sprawdzonego psychoterapeuty na nfz. Czy możecie kogoś polecić?
martaja83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-26, 15:44   #38
ukladlimbiczny
miss twin peaks

Nie na NFZ, ale gorąco polecam Pracownię Psychologiczną na Źródłowej - a zwłaszcza mgr Joannę Michałowską.

Edytowane przez Mijanou
Czas edycji: 2018-09-25 o 17:02 Powód: przywrócenie treści
ukladlimbiczny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-02, 12:59   #39
myszka2508
Raczkowanie

Ja osobiście polecam Panią Katarzynę Czajkwską-Łukasiewicz. Co prawda nie przyjmuje na NFZ, tylko prywatnie w poradnii CoTam w Warszawie. Można skorzystać z porady online, więc odległość nie ma tu znaczenia.
myszka2508 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-29, 18:29   #40
Zeus43
Przyczajenie

Mi po śmierci taty niedawno z zamknięciem żałoby pomógł Mariusz Czyżewski, zastosował terapię która nazywa się EMDR. "EMDR Mariusz Czyżewski" w Google wpiszecie i szybko znajdziecie
Zeus43 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-25, 15:58   #41
brunecia73
BAN stały

Powiem Wam ,że byłam na kilku spotkaniach w Klinice Gutkowska , potem rozmowy przez skype z psycholożką - psychoterapeutką stamtąd bo nie zawsze mogłam dojechac. Klinika specjalistyczna, psycholodzy są też seksuologami i prowadzą również terapie par. Ale sławni z dobrej terapii, ja mam do Łodzi niemały kawałek ale dojeżdżałam bo u siebie nie umiałam trafić na naprawde dobrego terapeutę. Pani Karolina to wyjątkowo ciepła osoba, psycholog z powołania można by napisac, samym głosem uspokaja a sposób prowadzenia - w pełni przyjazny i pomocny, dla mnie budzi zaufanie jako fachowiec, bardzo mi pomogła
brunecia73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-25, 17:41   #42
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Cytat:
Napisane przez brunecia73 Pokaż wiadomość
Powiem Wam ,że byłam na kilku spotkaniach w Klinice Gutkowska , potem rozmowy przez skype z psycholożką - psychoterapeutką stamtąd bo nie zawsze mogłam dojechac. Klinika specjalistyczna, psycholodzy są też seksuologami i prowadzą również terapie par. Ale sławni z dobrej terapii, ja mam do Łodzi niemały kawałek ale dojeżdżałam bo u siebie nie umiałam trafić na naprawde dobrego terapeutę. Pani Karolina to wyjątkowo ciepła osoba, psycholog z powołania można by napisac, samym głosem uspokaja a sposób prowadzenia - w pełni przyjazny i pomocny, dla mnie budzi zaufanie jako fachowiec, bardzo mi pomogła
Odwoływanie spotkań, bo kogoś głowa boli, dość częste. Ceny z kosmosu podwyższane z roku na rok. Pracują tam bardzo młodzi, nie do końca doświadczeni terapeucie - taka jest moja opinia. Ale fotele mają ładne

Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26)
Wyzwanie Filmowe
5 / 100
100 książek w 2023 92 / 55

Pani_Robot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-01, 00:23   #43
brunecia73
BAN stały

hmm wiesz, foteli oceniać nie będę bo ... nie one sa wazne w spotkaniu z psychologiem... wg mnie - a mam w tym pewnego rodzaju "doświadczenie" bo u kilku - i to nie na palcach jednej reki licząc- byłam. I nie wiek jest też wazny. Choć rozumiem że niektórzy cenia sobie doświadczenie. Pani Karolina jest bardzo pomocna, ciepła, konkretna i kompetentna. Co dla mnie najwazniejsze- to nie wygodny fotel i miękkie chusteczki na stoliku ale uczucie ulgi po rozmowie i poczucie że ktoś mi pomógł i ze mogę mu zaufać. Tej osobie czuję że moge i czuję że mi pomaga. Nawet przez skype. ..... i żadnej wizyty nie miałam odwołanej , chyba że sama odwołałam. a cena.. niestety psychologowie specjaliści się cenią.. to wie chyba każdy
Stary 2018-10-01, 12:08   #44
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Cytat:
Napisane przez brunecia73 Pokaż wiadomość
hmm wiesz, foteli oceniać nie będę bo ... nie one sa wazne w spotkaniu z psychologiem... wg mnie - a mam w tym pewnego rodzaju "doświadczenie" bo u kilku - i to nie na palcach jednej reki licząc- byłam. I nie wiek jest też wazny. Choć rozumiem że niektórzy cenia sobie doświadczenie. Pani Karolina jest bardzo pomocna, ciepła, konkretna i kompetentna. Co dla mnie najwazniejsze- to nie wygodny fotel i miękkie chusteczki na stoliku ale uczucie ulgi po rozmowie i poczucie że ktoś mi pomógł i ze mogę mu zaufać. Tej osobie czuję że moge i czuję że mi pomaga. Nawet przez skype. ..... i żadnej wizyty nie miałam odwołanej , chyba że sama odwołałam. a cena.. niestety psychologowie specjaliści się cenią.. to wie chyba każdy
Nie miałam większej styczności z Panią Karoliną, a jedynie jej pracownikami, którzy w innych placówkach są tańsi nawet o 50zł/godzina, więc nie był to ceniący się terapeuta, tylko ceniąca się, świeżutko wyremontowana klinika. Teraz płacę sporo taniej w tym samym nurcie u osoby z większym doświadczeniem niż Pani, do której chodziłam. No i recepcjonistka zrobiona na sylwestrową seksbombę trochę onieśmiela. To nie jest dobry pomysł w przychodni zdrowia psychicznego.

Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26)
Wyzwanie Filmowe
5 / 100
100 książek w 2023 92 / 55

Pani_Robot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-01, 00:47   #45
brunecia73
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pani_Robot Pokaż wiadomość
Nie miałam większej styczności z Panią Karoliną, a jedynie jej pracownikami, którzy w innych placówkach są tańsi nawet o 50zł/godzina, więc nie był to ceniący się terapeuta, tylko ceniąca się, świeżutko wyremontowana klinika. Teraz płacę sporo taniej w tym samym nurcie u osoby z większym doświadczeniem niż Pani, do której chodziłam. No i recepcjonistka zrobiona na sylwestrową seksbombę trochę onieśmiela. To nie jest dobry pomysł w przychodni zdrowia psychicznego.
Może dlatego, ze nie miałas styczności z P.Karoliną xxx która akurat na mnie wywarła niesamowite wrazenie jako terapeutka (mając różne doświadczenia z innymi z innych gabinetów) i bardzo mi pomogła masz inne podejście. Kwota kwota. Ja płaciłam i drożej w innych miejscach i nie byłam zadowolona. Nie o cenę w takich przypadkach chodzi a wg mnie o to, czy pomaga Ci dany terapeuta. Bo kazdy jest inny. Mnie akurat pomaga ten i ego się trzymam. Dlatego polecam ze swojej strony. a pani z recepcji...szczerze to nie zauwazyłam nic co byłoby niestosowne ani w jej wyglądzie ani w zachowaniu. Może dlatego że jestem tolerancyjna i kazdy wg mnie jest człowiekiem który ma prawy wyglądać jak chce..

Czas edycji: 2019-04-18 o 08:45 Powód: dane osobowe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-12-08, 12:38   #46
Krystyna83479
BAN stały

Wizażanki, czy znacie opinie na temat kliniki Psychomedic?
Możecie coś o niej napisać?
Krystyna83479 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-18, 19:30   #47
olinka2334
BAN stały

Ja do PsychoMedic w Łodzi chodziłam na terapię kiedyś. Niestety się przeprowadziłam i musiałam przerwać i zapisać się gdzieś indziej. W PsychoMedic bez porównania. Naprawdę polecam tę poradnię.
olinka2334 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-28, 14:57   #48
kamiloska
BAN stały

Z tego co mi mówił mój brat to on chodził jak miał problemy po stracie dziewczyny do kliniki xxx w Łodzi i pomogli mu tam, wcześniej było z nim ciężko, nie radził sobie z tym ale po dwóch miesiącach wizyt było już dużo lepiej.

Czas edycji: 2019-07-26 o 08:24 Powód: reklama
kamiloska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-10-09, 21:25   #49
Szewane
Przyczajenie

Ja polecam Pawła Burskiego. Przyjmuje w Łodzi na Piotrkowskiej. Bardzo życiowy i empatyczny specjalista. 502825748

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

a polecam Pawła Burskiego. Przyjmuje w Łodzi na Piotrkowskiej. Bardzo życiowy i empatyczny specjalista. 502915748
Szewane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości