![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry psycholog w Łodzi
A możesz podać jakieś namiary na tego psychologa? Bo pewnie nie wszyscy wypowiadający się w tym wątku poszukują pomocy prywatnie.
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Sądzę że też zgłoszę się do pani Beaty, skoro tak polecacie, a już od dawna się czaje na jakiegoś psychologa, tylko podobnie jak większość osób nie chce iść do kogoś kto tylko weźmie kasę i nic z tego nie będę miała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Akane mozesz jeszcze kogos polecic? Up.Beaty byłam ale terminy ma bardzo długie a ja potrzebuje kogoś "na już" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Instytut Ericksonowski byłam i nikomu nie polecam!!! Chodziłam systematycznie co tydzień, wychodziłam zapłakana i tylko z każdej sesji pamiętam, że jak chcę być zdrowa to nie mogę przerwać terapii....sporo mnie to kosztowało i to nie tylko pieniędzy.....skutek jest taki, że nie mam ochoty i chęci do życia, straciłam kontakty z bliskimi......nigdy nie byłam w takim dole....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Psychoterapeuta Łódź Pani Dagmara Bułach. Kierując się własnymi doświadczeniami bardzo polecam
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-09-17 o 15:46 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Zostałem napadnięty i pobity na klatce schodowej.
Po tym wydarzeniu bałem się chodzić do pracy, ponieważ mieszkam na trzecim pietrze. Miałem wymioty i pomimo młodego wieku palpitacje serca. Zaczynam na nowo żyć dzięki Terapii u Pani Doroty Kotarskiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Podbijam temat..
Poszukuje sprawdzonego psychoterapeuty na nfz. Czy możecie kogoś polecić? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
miss twin peaks
|
Nie na NFZ, ale gorąco polecam Pracownię Psychologiczną na Źródłowej - a zwłaszcza mgr Joannę Michałowską.
Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2018-09-25 o 17:02 Powód: przywrócenie treści |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Ja osobiście polecam Panią Katarzynę Czajkwską-Łukasiewicz. Co prawda nie przyjmuje na NFZ, tylko prywatnie w poradnii CoTam w Warszawie. Można skorzystać z porady online, więc odległość nie ma tu znaczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Mi po śmierci taty niedawno z zamknięciem żałoby pomógł Mariusz Czyżewski, zastosował terapię która nazywa się EMDR. "EMDR Mariusz Czyżewski" w Google wpiszecie i szybko znajdziecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
Powiem Wam ,że byłam na kilku spotkaniach w Klinice Gutkowska , potem rozmowy przez skype z psycholożką - psychoterapeutką stamtąd bo nie zawsze mogłam dojechac. Klinika specjalistyczna, psycholodzy są też seksuologami i prowadzą również terapie par. Ale sławni z dobrej terapii, ja mam do Łodzi niemały kawałek ale dojeżdżałam bo u siebie nie umiałam trafić na naprawde dobrego terapeutę. Pani Karolina to wyjątkowo ciepła osoba, psycholog z powołania można by napisac, samym głosem uspokaja a sposób prowadzenia - w pełni przyjazny i pomocny, dla mnie budzi zaufanie jako fachowiec, bardzo mi pomogła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Śnięta Mucha
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
hmm wiesz, foteli oceniać nie będę bo ... nie one sa wazne w spotkaniu z psychologiem... wg mnie - a mam w tym pewnego rodzaju "doświadczenie" bo u kilku - i to nie na palcach jednej reki licząc- byłam. I nie wiek jest też wazny. Choć rozumiem że niektórzy cenia sobie doświadczenie. Pani Karolina jest bardzo pomocna, ciepła, konkretna i kompetentna. Co dla mnie najwazniejsze- to nie wygodny fotel i miękkie chusteczki na stoliku ale uczucie ulgi po rozmowie i poczucie że ktoś mi pomógł i ze mogę mu zaufać. Tej osobie czuję że moge i czuję że mi pomaga. Nawet przez skype. ..... i żadnej wizyty nie miałam odwołanej , chyba że sama odwołałam. a cena.. niestety psychologowie specjaliści się cenią.. to wie chyba każdy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Śnięta Mucha
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#45 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2019-04-18 o 08:45 Powód: dane osobowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
BAN stały
|
Wizażanki, czy znacie opinie na temat kliniki Psychomedic?
Możecie coś o niej napisać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
Ja do PsychoMedic w Łodzi chodziłam na terapię kiedyś. Niestety się przeprowadziłam i musiałam przerwać i zapisać się gdzieś indziej. W PsychoMedic bez porównania. Naprawdę polecam tę poradnię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
Z tego co mi mówił mój brat to on chodził jak miał problemy po stracie dziewczyny do kliniki xxx w Łodzi i pomogli mu tam, wcześniej było z nim ciężko, nie radził sobie z tym ale po dwóch miesiącach wizyt było już dużo lepiej.
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2019-07-26 o 08:24 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Ja polecam Pawła Burskiego. Przyjmuje w Łodzi na Piotrkowskiej. Bardzo życiowy i empatyczny specjalista. 502825748
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- a polecam Pawła Burskiego. Przyjmuje w Łodzi na Piotrkowskiej. Bardzo życiowy i empatyczny specjalista. 502915748 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.