![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: \Cropp Town ;))
też chcę wydrukować ale nie mogę bo tylko mi się drukuje to tło w takie figury jakieśróżne ala trójkąty... łeee a jak już będzie promocja normalna to wykupią rozmiary i po butach będzie.
Wkurzam się i nie wiem co z tym fantem zrobić. Jak ktośwpadnie na jakiśpomysł to piszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Cropp....
![]() ![]() no ciężka sprawa z tą jakością i uniwersalnością.... już jestem za duża i nie chce wyglądać jak pół miasta a w szkole codziennie widzieć po 4-5 osoby w bluzach/t-shirtach/spodniach identycznych ja ja...... ![]() jakoś tragiczna, ale nic nie pobije H&M ! ! Tam to są dopiero szmaty, Cropp w porówaniu do H&M to nawet nawet.
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Podbijam wątek z konkretnym pytaniem
![]() Czy któraś z Was posiada może te buty: http://www.cogdziezaile.pl/produkty/20078.jpg ? Czy są ciepłe? w ogóle ciekawą kolekcję karnawałową Cropp wprowadził ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...id=49490583862 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Kiedyś praktycznie nie zaglądałam do Croppa, miałam może jedną czy dwie koszulki i tyle. Sytuacja zmieniła się kiedy zaczęłam tam pracować ... jak pomyślę ile kasy tam zostawiłam
![]() Mam naprawdę sporo rzeczy z crp, często ludzie są zdziwieni, że dany ciuch jest z tego sklepu. Pewnie, że wieeele ubrań totalnie mi nie odpowiadało, ale zawsze znalazło się coś fajnego. Jeśli chodzi o jakość ... Nie narzekam, mam sporo koszul, jakieś bluzki, sukienki, bluzę itd. wszystko jest z nimi ok. Spodnie - tu już gorzej, ale chyba większość spodni z tego typu sklepów się rozciąga. Natomiast jakość butów pozostawia wiele do życzenia, chodzi mi tu o buty z crp, bo DC czy inne firmy, które też tam można zakupić są ok. Mimo, że przez rok przyjęłam peełno reklamacji, musiałam się przykonać na własnej skórze, że akurat butów nie watro tam kupować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
Lokalizacja: 2 piętro, pokoj idealnie na wprost od drzwi wejsciowych na salony
|
Wypowiem sie jako facet.Kiedys kiedy otwierano pierwsze sklepy croppa jakosc ciuchów jak pamietam byla calkiem ok, i jak napisala jedna z dziewczyn dominowal styl hip-hopowy, oldschoolowy. Co do bluz- mam jedną poliestrową- więc może dlatego nic się z nią nie dzieje. Spodnie niby rozmiar 30/32 po praniu robi się 29/32, po załozeniu i chodzeniu 31/32 (po cholere w meskich portkach dodawać elastan? głupota nie zna granic). Jednakże stwierdzam, że w porównaniu do housa jest i tak o niebo lepiej. Ten drugi sklep to typowe szmaty, spodnie, które noszą nazwę jeansów, a obok jeansu nawet nie stały (farbuje ten shit, przeciera się w dziwnych miejscach, białe buty w polączeniu ze spodniami, potrafią stać się niebieskie, koszulki też, a za cenę 149-159 zł, można mieć mustangi, wranglery, lee). Bluzy niby bawełniane- max 2 prania, i nawet po domu wstyd założyć. T-shirt mam jeden i o dziwo wygląda jak w dniu zakupu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.