\Cropp Town ;)) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-28, 18:58   #31
Agrafka_20
Raczkowanie

Dot.: \Cropp Town ;))

też chcę wydrukować ale nie mogę bo tylko mi się drukuje to tło w takie figury jakieśróżne ala trójkąty... łeee a jak już będzie promocja normalna to wykupią rozmiary i po butach będzie.
Wkurzam się i nie wiem co z tym fantem zrobić.
Jak ktośwpadnie na jakiśpomysł to piszcie
Agrafka_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-04, 15:13   #32
BJean
Wtajemniczenie

Cropp.... syf, syf, syf ; )

no ciężka sprawa z tą jakością i uniwersalnością.... już jestem za duża i nie chce wyglądać jak pół miasta a w szkole codziennie widzieć po 4-5 osoby w bluzach/t-shirtach/spodniach identycznych ja ja......
jakoś tragiczna, ale nic nie pobije H&M ! ! Tam to są dopiero szmaty, Cropp w porówaniu do H&M to nawet nawet.

masz prawo wiedzieć co jesz.

BJean jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 19:17   #33
gaga87
Zakorzenienie

Podbijam wątek z konkretnym pytaniem
Czy któraś z Was posiada może te buty: http://www.cogdziezaile.pl/produkty/20078.jpg ?
Czy są ciepłe?

w ogóle ciekawą kolekcję karnawałową Cropp wprowadził
http://www.facebook.com/photo.php?fb...id=49490583862

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 21:04   #34
beautiful_nightmare
Przyczajenie

Kiedyś praktycznie nie zaglądałam do Croppa, miałam może jedną czy dwie koszulki i tyle. Sytuacja zmieniła się kiedy zaczęłam tam pracować ... jak pomyślę ile kasy tam zostawiłam
Mam naprawdę sporo rzeczy z crp, często ludzie są zdziwieni, że dany ciuch jest z tego sklepu. Pewnie, że wieeele ubrań totalnie mi nie odpowiadało, ale zawsze znalazło się coś fajnego. Jeśli chodzi o jakość ... Nie narzekam, mam sporo koszul, jakieś bluzki, sukienki, bluzę itd. wszystko jest z nimi ok. Spodnie - tu już gorzej, ale chyba większość spodni z tego typu sklepów się rozciąga. Natomiast jakość butów pozostawia wiele do życzenia, chodzi mi tu o buty z crp, bo DC czy inne firmy, które też tam można zakupić są ok. Mimo, że przez rok przyjęłam peełno reklamacji, musiałam się przykonać na własnej skórze, że akurat butów nie watro tam kupować Nadal czasem tam zaglądam i czasem coś wpadnie w oko.
beautiful_nightmare jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-18, 14:08   #35
onlysomebody
Raczkowanie

Lokalizacja: 2 piętro, pokoj idealnie na wprost od drzwi wejsciowych na salony

Wypowiem sie jako facet.Kiedys kiedy otwierano pierwsze sklepy croppa jakosc ciuchów jak pamietam byla calkiem ok, i jak napisala jedna z dziewczyn dominowal styl hip-hopowy, oldschoolowy. Co do bluz- mam jedną poliestrową- więc może dlatego nic się z nią nie dzieje. Spodnie niby rozmiar 30/32 po praniu robi się 29/32, po załozeniu i chodzeniu 31/32 (po cholere w meskich portkach dodawać elastan? głupota nie zna granic). Jednakże stwierdzam, że w porównaniu do housa jest i tak o niebo lepiej. Ten drugi sklep to typowe szmaty, spodnie, które noszą nazwę jeansów, a obok jeansu nawet nie stały (farbuje ten shit, przeciera się w dziwnych miejscach, białe buty w polączeniu ze spodniami, potrafią stać się niebieskie, koszulki też, a za cenę 149-159 zł, można mieć mustangi, wranglery, lee). Bluzy niby bawełniane- max 2 prania, i nawet po domu wstyd założyć. T-shirt mam jeden i o dziwo wygląda jak w dniu zakupu W przypadku w/w firm wypranie czegokolwiek to wielka zagadka- nigdy nie wiesz co wyjmiesz z pralki
onlysomebody jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości