![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumujecie się na noc?
Ja zwykle się perfumuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Lubię, lubię pachnieć zawsze i wszędzie. Choć niestety często ból głowy i ogólne zmęczenie mówi nie perfumom w wieczorno nocnej porze. Wtedy idealna jest np anyżkowa AA na podusię. A ostatnio wypróbowałam Fig Apricot i okazuje się, że też pasuje mi do snu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Witajcie, widzę że opinie sa dosyc podzielone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Potwierdzając moją wypowiedz... kładę się zaraz do łózka wypsikana ośmioma psikami Smoka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Kupuje dla siebie, uzywam dla siebie, pachne dla siebie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ja na noc perfumuję się od czasu do czasu. Przeważnie, gdy pokocham mocno jakiś zapach i nie mogę się z nim rozstać nawet nocą
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Owszem, ale nie zawsze, czasami wole pachnieć sobą
![]() ![]() ![]() (aha i nie uważam tego za marnotrawstwo... przecież pachnę po to żeby pachnieć sama dla siebie, a nie żeby mnie ktoś wąchał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Kilka z moich flaszek chętnie załapałoby się na taką - hm hm - kategorię, ale... nie, chyba byśmy sobie tylko nawzajem przeszkadzali
![]() Zdecydowanie preferuję używanie dzienno/wieczorowe. Jeśli noc to tylko na imprezowo. Dobranoc ![]()
Edytowane przez piroksena Czas edycji: 2009-04-01 o 01:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też używam perfum na noc. Był czas że faworytem była kropla z próbki lanej Jil Sander Style, ostatnio są to różne wariacje Cinema, bywa i Nature Millenaire, Tea for Two. Są też noce kiedy pachnę tylko mleczkiem Powitanie z Afryką Bielenda. Nie uważam tego za marnotrawstwo.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Nocna Straż
|
A owszem
![]() Na noc używam zapachów najukochańszych z gatunku uspokajających: 1.BC 2.Tumulte ph 3.Wish |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
W nocy nie wącham tylko śpię, więc nie.
![]() A tak poważnie to nie, z tej prostej przyczyny, że w nocy nawilżam i odżywiam skórę, więc mam na szyi krem, a na rękach balsam. Wystarczy że każdego dnia morduję skórę alkoholem i różnymi chemikaliami zawartymi w perfumach, w nocy należy jej się wytchnienie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Zawsze się perfumuję, tyle tylko, że jest to dosłownie kropelka, czy pół psiczka. Zauważyłam, że jest to najczęściej Mitsouko i Femme Rochas'a
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Właściwie nigdy nie używam perfum przed pójściem spać. Z bardzo prostej przyczyny - zawsze, kiedy się budzę nie toleruję żadnych zapachów wokół siebie (chyba że jest to zapach żelu pod prysznic). Rano mam ściśnięty żołądek i jest mi średnio dobrze, więc dodatkowe atrakcje w postaci zapachów są bardzo niepożądanym elementem krajobrazu. Czasami zapach perfum z poprzedniego dnia zaplątuje się gdzieś we włosy i już to potrafi mi bardzo przeszkadzać. Dopiero po jakimś czasie po obudzeniu jestem w stanie czymś się wypachnić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Na noc ?
Codziennie ![]() Zależy od nastroju, czasem jest to coś odświeżającego np. Paris JR, czasem coś refleksyjnego i uduchowionego jak Kropelka Black Tourmaline, Timbuktu czy Dzongkhi na nadgarstku ( kropelka bo z próbek ) albo Reflection Amouage ( też z próbki ) czasem słodziak jakiś np. Heiress, a czsem coś prowokacyjnego ![]() I duzo innych - wszytsko zalezy od tego w jakim nastroju chę zasnąć i o czym myślę przed snem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Jasne
![]() Przeważnie są to zapachy jadalne, ostatnio naprzemiennie Kokos i Vanilla Bourbon Yves Rocher
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Ja mam prace na zmiany,takze przez 2tyg. w mies. na noc obficie sie perfumuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Jesli mam ochote pachniec to sie perfumuje.
Jesli mam randke rozbieranka - takze. Jesli chce cos przetestowac - kropla na nadgarstek. Ale przewaznie daje skorze odpoczac, nawilzam sie i balsamuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Ja się nie perfumuję na noc. Wystarczy że pachnę żelem pod prysznic (obecnie używam Stara Mydlarnia Seria Dary Natury Żel do kąpieli CHOCOLATE) Również w ciągu dnia jak siedzę w domu psikam się mgiełką do ciała lun Demeter.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Pewnie
![]() Nie zawsze, ale bardzo, bardzo często. Nie rozgraniczam zapachów na te na noc i na dzień, używam tego co lubię, i na co akurat mam ochotę. A marnotrawieniem nazwałabym nieużywanie perfum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
niecnotliwa dziewica
|
I owszem
![]() Nie zawsze, ale często. czasami wioeczór przed snem to jedyna pora doby (nie dnia ![]() O marnotrawstwie nie ma mowy - to trochę tak, jakbym powiedziała, ze nie umyję sie na noc, bo szkoda mi mydła, a i tak nikt mnie nie bedzie oglądał (tudzież wąchał) ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
ja czasami się perfumuję. Lubię coś ładnego wąchać przed snem [tym bardziej,że często mam problemy z zasypianiem ]...ale to jeszcze zależy czy śpię sama czy nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to było średnio przyjemne ![]() perfumuję się często na noc, z tym, że najcześciej są to delikatne zapachy, np.Life Circle Blossom lub Fruit Oriflame albo moje ulubione Noa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Rzadko
![]() Najczęściej wieczorem testuję coś nadgarstkowo i ten zapach towarzyszy mi do snu. Wyjątkowo chce mi się jakiegoś "konkretnego" zapachu. Na noc wolę odpocząć od perfum a po prysznicu mam na sobie balsamy, kremy itd. więc mogłyby się kłócić z innymi zapachami.
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Tak. Perfumuje sie dla siebie, nie dla otoczenia, poza tym, spie z TZtem, milo wtedy ladnie pachniec.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na noc perfumuję się zawsze ![]() ![]() ![]() Często globalnie inny zapach, na który mam akurat ochotę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Szef ds. Wymianek
|
do tej pory jeszcze tego nie robilam. rzeczywiscie - po dniu, kiedy jestem skapana wprost w danym zapachu (bo lubie sie spryskiwac sowicie, oj lubie^^), w nocy nalezy sie odpoczynek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Lubię ładnie pachnieć nocą, wtedy śnią się puchate sny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
perfumowy zawrót głowy
|
Zdarza mi się, ale nie jest to regułą.
Miło się zasypia w pachnącym obłoczku ale nie wszystkie zapachy wówczas pasują. Dla mnie idealny jest Shiseido Zen. Jeśli chodzi o perfumowanie się do łóżka ![]()
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Czasem tak, przewaznie wybieram wtedy cos co pachnie jak swieza posciel, swiezo i kojáco, np: Green Tea EA, White Linen, Pur Blanca i inne takie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.