|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świetlikowa Kraina, czyli świat kolorowych różności ;)
super te wszystkie wasze prace... podziwiam was... ja to tylko ORIGAMI
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Troszkę ostatnio zaniedbałam mój wątek, za co bardzo przepraszam i obiecuje poprawę. ![]() Titania Tak się uśmiałam jak mnie nazwałaś Dark Horse ![]() ![]() ![]() W ogóle dziękuje Ci Martuś za wszystko, głównie za to, ze mnie tu wkręciłaś w ten wizaż. Dzięki temu moje życie zaczęło sie zmieniać i to nie tylko w sferze twórczej i nie tylko wirtualnie ![]() anita19800 Miło mi, że Ci sie w mojej krainie podoba ![]() ![]() A Titania już wyjaśniła, że my nie konkurencja tylko bratnie dusze, które się wzajemnie nakręcają w swojej pasji. ![]() anka43 Aż się zawstydziłam ![]() Wpadaj do mnie jak tylko masz ochotę, postaram się, żeby było co oglądać ![]() Pagata ![]() EwcIaKIcIA Origami to dla mnie czarna magia i wymaga mega cierpliwości i dokładności, podziwiam Cię ![]() Ostatnio namalowałam butelkę z tulipanami. Poradźcie czy domalować jeszcze tulipanów na przeciwległej ściance butelki, czy wystarczą te co są? Obrazek z tulącymi się kotkami na antyramce był prezentem dla mojego męża na rocznicę ślubu ![]() A to pudełeczko z ważką zrobiłam z pudełka po herbatce granulowanej dla dzieci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dominiko, namalowalas b. ładna butelke z tulipanami
![]() ![]() ![]() wiem, wiem kusi Cie, zeby pomalowac ja z kazdej strony ![]() ![]() ![]() kotki juz znam z albumow ![]() poprosze wiecej malowidel z kotkami ![]() ciesze sie, ze wizaz umila Ci zycie i ze pomału zadomawiasz sie w wizazowej spolecznosci ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Ja dziś tylko kilka fotek z naszej rodzinnej majówkowej wyprawy na łono natury ![]() Ta mała słodka dziewczynka to moja córeczka Gabi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Wow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
hehehe
![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo było wesoło, słońce nas opiekło, Gabi się zmordowała, potem spała jak zabita 3 godziny ![]() maluje teraz kubki, zdobie je kwiatami, takie na Dzień Matki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Obiecałam wstawiać więcej prac a tu zastój.... Nieładnie, wiem. Lepiej niczego nie planować i nie obiecywać... bo to różnie bywa.... Trochę marazm, trochę brak czasu, troch zmęczenie.... o i tak wyszło. ![]() Teraz jednak, jak obiecałam Titanii, pokazuję moje nowe pomysły - kubeczki. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() czy Twoje farbki sa utrwalane termicznie i bezpieczne dla zywnosci?jesli nie to w razie czego uprzedz mame, zeby uważała na malunek przy myciu i zadnych detergentow! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Ładne te kubeczki a ta szklaneczka jaka fajna
![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Świetliczku, kochana, jakie piękne prace! Ja nie wiedziałam, że Ty jesteś taka utalentowana. Najbardziej mi się spodobały te biedroneczki, motylki, ślimaczki na patyczkach i maki. Aha, no i jeszcze bardzo, bardzo kartki świąteczne. Świetny pomysł i genialne wykonanie
![]() No i widzę, że poprawiła Ci się linia... dobra, nie wiem jak to Titania nazwała, bo się nie znam, ale właśnie to, na co zwracała Ci uwagę na początku Ci się poprawiło ![]() Też bym chciała tak tworzyć!!! Pozdrawiam ![]()
![]() |
#41 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A twoje prace swietlik są cudne! Ja też próbuję, ale co drugie "dzieło" rozrywa się, kiedy zdejmuję z folii ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
śliczne prace tworzysz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
A u mnie znowu mały zastój...
![]() Titania ![]() Dzięki Tita za dobre słowo ![]() ![]() ![]() ![]() anita19800 dziękuję ![]() edziek244 SUPER, że do mnie zajrzałaś ![]() ![]() ![]() Możesz się spokojnie nauczyć tak malować - to nie jest trudne tylko trzeba to lubić. ![]() ![]() ![]() Evanesca Nie łam się i bądź cierpliwa. ![]() ![]() stewka dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Swietlik dzięki za radę, muszę poszukać tej przeroczystej
![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Dominiko, widze ze tu sie jakis ruch zrobił na Twoim wątku
![]() ![]() ostatnie prace jeszcze lepsze od poprzednich, nawet linia konturu ladniejsza, bardziej estetyczna, widac, ze sie starałas i tak trzymaj! ![]() czekam na nowe pracki! teraz w zwz z Twoimi zobowiazaniami, to powinny sie nowe pojawiac szybko, fotografuj je i dziel sie z nami ![]() Evanesca - ja moge zaproponowac Ci inne rozwiazanie, farbkami window color osobiscie nigdy sie nie bawiłam ale wiem jak to wyglada u ludzi w domu na oknach ![]() sprobuj zrobic swoj rysunek na twardej folii - np taka folia jak ta w okladkach do bindowania albo taka na rzutnik, a nawet zlaminowana folia tez ujdzie ![]() ![]() ![]() ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2009-05-31 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Evanesca
Faktycznie, jeśli chcesz zrobić sobie witrażyk to maluj na sztywnej folii, albo bezpośrednio na szkiełku od antyramy ![]() ![]() Ale właściwie to może dałoby radę malowac bezpośrednio... - zalezy pewnie od motywu. Ja to wypróbuję i dam ci znać. ![]() ![]() Titania ![]() ![]() znowu pochwały z Twoich ust ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Moderatozaur
|
Uhhhhhhhuuuuuuuuuu nowe prace! Suuper! Ten obrazek jest ekstra.
![]() ![]() A, no i przy okazji, miło Cię było zobaczyć ![]()
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
![]() ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() Nareszcie się zmobilizowałam do wstawienia fotek moich nowych prac. ![]() ![]() Nie będę się rozpisywać, bo nie mam siły. Po prostu sobie oglądajcie. ![]() - żonkile - bukiet na sztywnej folii , w oknie wygląda lepiej jako witrażyk - kubeczek jak zwykle - tym razem motyw folklorystycznej piwonii - wazon z rozrzuconymi kwiatuszkami (to był prezent dla teściowej na dzień matki ![]() ![]() Just-in ![]() ![]() ![]() Evanesca Taką sztywną folię biorę z czego się da, szczególnie z różnych opakowań. Czasem mąz mi z pracy przynosi taką średnio sztywną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Kto to słyszał żeby o takiej godzinie na necie siedzieć
![]() ![]() ![]() Śliczne kwiatki, ale wazonik jest najlepsiejszy ![]() ![]()
![]() |
#51 |
Moderatozaur
|
Po prostu sobie obejrzałam
![]() ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() świetnie, ze sięgnełaś po szklana wazę ![]() ![]() Tak trzymaj! ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2009-06-06 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
![]() ![]()
![]() |
#54 |
Osiołek z zakątka :)
|
Piękny wątek stworzyłaś
![]() Wszystkie prace mi się bardzo podobają, zwłaszcza te z początku są niesamowite - słoik z chabrami, butelka z makami i wazonik z motylkami są po prostu cudowne ![]() Przepiękne karteczki robisz, zarówno te malowane akwarele (maki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Będę tutaj często zaglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Ten kubeczek jest przepiękny!!!
Rzeczywiście coraz ładniejsze wychodzą Ci kontury ![]() ![]()
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
anita19800
![]() A ja znowu o takiej godzinie przy kompie siedzę... Niestety w ciągu dnia nie mam na to szans z wielu powodów... A wstać trzeba przed 7... Ech... jestem chronicznie niewyspana ![]() Just-in Mam nadzieję, że jeszcze nieraz wpadniesz tak po prostu sobie pooglądać. ![]() Titania Podobają mi się Twoje wazy i różne szklane duże przedmioty - na nich lepiej widać piękno malunków ![]() Evanesca Dziękuję ![]() Pupil Zaglądaj, zaglądaj ![]() edziek244 Dzięki za pochwałę konturów ![]() ![]() I dzis znowu zasypiam nad klawiaturą ![]() Nie będę już nic pisać, tylko pokażę Wam moje nowe kubeczki na Dzień Ojca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Sliczne i te zywe kolorki... normalnie jak na Dzikim Zachodzie heheh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Osiołek z zakątka :)
|
Ojej jaki Meksyk
![]() ![]() ![]() Świetne, wesołe i takie, że chce się z nich napić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Heeeeeey! Seniorita, fantastico Mexico!
![]() ![]() ![]() ![]() jak kolorowo, kaktusowo i goraco! az chce sie napic zimnej wody z tego meksykanskiego kubka w jakis upalny dzien ![]() a i kubek z kwiatkiem tez nie gorszy, fajnie wyszedł, tylko, czy ja widze dobrze, ze tam brakuje troche outlinera przy gornym płatku? ![]() ![]() ![]() rozkrecasz sie z malowaniem, coraz lepsze rzeczy powstaja. z waz nie rezygnuj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Moderatozaur
|
Kubeczki naprawdę super! Coraz częściej myślę o tej wymiance, o której kiedyś wspomniałaś...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.