![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: ona nie jest gotowa :(
jesteś śmieszny, zachowujesz się jak dzieciak. Myślisz, że 6 miesięcy to wieczność? Skoro jest dziewicą, jest to dla niej bardzo ważne i nic dziwnego, że nie jest pewna. A Ty powinieneś zahamować swoje popędy seksualne, bo skoro podoba Ci się każda dziewczyna, to chyba coś z Tobą nie tak
![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Oswój ja ze swoja fizycznością - zacznijcie delikatne pieszczotki:
zacznij od całowania - kark, uszy, po jakims czasie masaz i całowanie piersi, potem namow ja na pieszczenie dłonią, przez majtki, powolutku niech pozbędzie sie z czasem majtek a ty przejdz do pieszczot językiem. doprowadz ja, jesli ci sie uda do orgazmu samymi pieszczotami. Niech zobaczy jakie to przyjemne. Moze z czasem pozwoli ci na palcówkę, ale obiecaj jej ze bedziesz ostrozny i delikatny i nie przerwiesz błony. Namów ja zeby tez ciebie piescila - całuski, lizanie brodawek, masaz dłonia twojego penisa. Moze skusi sie tez na pieszczoty oralne. To moze troche potrwac - tygodnie lub miesiace, w zaleznosci od stopnia bliskosci. Wiem, ze trudno bedzie ci sie opanowac w tak bliskiej relacji, ale trzeba zacisnac zeby i nie isc dalej z pieszczotami niz bylo to ustalone, jesli pojawia sie pierwszy opór. Nie naciskać. Dziewczyna ci zaufa, ze chodzi o sprawienie jej przyjemnosci a nie zaspokojeniu wlasnej chuci. W taki sposob sama nabrałam ochoty i szybko pozbylam sie skrupułów ![]() Zaproponuj jej wizyte u ginekologa (jeszcze przed terminem pierwszego razu), zeby porozmawiac o zdrowiu i ewentualnej antykoncepcji.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam przynajmniej taka nadzieje ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
syntagma, sądząc po jego wypowiedzi wydaje mi się, że tak właśnie to wyglądało ;d
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.