![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nivea czy Dove???
Nie czytalam calego watku, ale odpowioc przy karzdym wypadku: Dove.
Nivea nie jest az tak bardzo zle (czy do wlosow, czy do skory) ale jest znane, ze w nivea jest ropa naftowa, a to nie najlepsza rzecz do pielegacji... o dove wiele razy od wielu dziewczyn slyszalam i sama terz to twierdze, ze jest bardzo pielegnujace... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
ja mam podzielone zdanie z nivea podpasowala mi seria diamond gloss a z dove granatowa seria, natomiast jej zapach mnie odpycha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie Dove, używam całej serii do włosów farbowanych i bardzo fajnie się sprawdza. Po Nivea włosy były jakieś takie nijakie, no takie jak nie powinny być
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
nie próbowałam Nivea do włosów i jakoś nie mam zamiaru, ale Dove to jedyne kosmetyki do włosów, do których nie miałam zastrzeżeń. Zdecydowanie nie obciąża włosów jak reszta, ma dość ładny zapach, kłaki są miękkie, lśniące, gładkie, nie puszące się... Spełnia moje wymagania, a do tego troszkę regeneruje ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nivea czy Dave???
Szczerze po Nivea.. wlosy sa obciążone jakby tłuste i takie jakies nijakie.. Balsamy i kremy maja cudowne ale w szamponach i odżywkach sie nie sprawdzili .
Dove nie używałam ale ma bardzo dobre opinie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.