![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Breast-Actives --> opinie
Dziewczyny pokusiłam się o przetłumaczenie składu i poczytanie na temat ziół tam zawartych. Hmmm... jeżeli faktycznie kapsułki powiększyły komuś biust to był to chyba cud!
Owszem działają na trawienie i wiatry ![]() zapraszam do lektury: Vitamin E (as d-Alpha Tocopheryl Succinate) = WITAMINA E Fenugreek (Trigonella foenum-graecum) = KOZIERADKA Fennel (Foeniculum vulgare) = KOPER WŁOSKI Dong Quai (Angelica chinesis) = DZIĘGIEL CHIŃSKI Blessed Thistle (Cnicus benedictus) = DRAPACZ LEKARSKI – OSET Dandelion (Taraxacum officinales) = MNISZEK Kelp (Ascophylum nodosum) = GLON BRUNATNY Watercress (Nasturtium officinale) = RUKIEW WODNA L-Tyrosine = TYROZYNA Calcium Carbonate = WĘGLAN WAPNIA Dibasic Calcium Phosphate = WODOROFOSFORAN WAPNIA Tribasic Calcium Phosphate = FOSFORAN WAPNIA Microcrystalline Cellulose = CELULOZA MIKROKRYSTALICZNA Croscarmellose Sodium = Kroskarmeloza sodowa Stearic Acid = Kwas stearynowy Magnesium Stearate stearynian magnezu Silicon Dioxide = dwutlenek krzemu Modified Cellulose Maltodextrin = Maltodekstryna Hydroxypropyl Methylcellulose = Hypromeloza Hydroxypropyl Cellulose = hydroksypropyloceluloza Pharmaceutical Glaze & Water. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
czesc, ja akurat mieszkam teraz w USA i po dowiedzeniu sie jakie to tutaj jest popularne zaczelam sama brac. JEstem dopiero po 1 opakowaniu, zonabaczymy co dalej..lol
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Chcialam podzielic sie moimi wrazeniami po BA... Uzywalam tego badziewia miesiac i po tym czasie zdecydowalam sie zrezygnowac, poniewaz pojawilo sie czeste plamienie... Pomijajac fakt igraszek seksualnych i brak wygody, zaczynam sie martwic o zdrowie. Nigdy wczesniej takie plamienie mi sie nie zdarzylo wiec mniemam ze to wina cudownych tabletek. Po miesiacu w piersiach roznicy nie ma. Krem? Szczerze jak za taka cene to o kant du*y potluc... Uzywalam kremu innej firmy w cenie 25zl za 200ml i jestem z niego duzo bardziej zadowolona niz z kremu marki BA. Jakoze nie uplynelo jeszcze 90 dni sprobuje odzyskac pieniadze, rezultatem podziele sie w przyszlosci. Nie chce ani zachecac, ani zniechecac kogokolwiek do tych tabletek, tak samo jak skutek uboczny nie jest gwarantem wystapienia u wszystkich pan. W moim przekonaniu cudowne tabletki na piersi to jeden wielki szajs, mam wiekszy szacunek do swojego biustu po tej "przygodzie", a pieniadze wole wydac na lepsza bielizne. Niestety kompleks malego biustu przeslania paniom caly swiat, przez co jestesmy znacznie bardziej podatne na naciaganie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
ja już dawno próbowałam różnych środków powiększających biust, m. inn. Breast actives
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- i muszę stwierdzić, że to jest jedna wielka lipa!!!! oczywiście podeszłam do tego z przymrużeniem oka, gdy czytałam te wszystkie komentarze o tym jak piersi się powiększają, to miałam na twarzy lekki uśmieszek, i pomyślałam sobie " a no zobaczymy" .... po zalecanej kuracji czyli 90 dniowej, po której rzekomo są 100-procentowe efekty .... ja nie zauważyłam nic , kompletnie nic !!! myslę sobie, cóż znowu wydałam niepotrzebne pieniązki. Ale jedno z czym firma sie sprawdziła, to faktyczny zwrot kosztów (tak jak opisuja to warunki gwarancji), moje piersi są takie jak dalej...tylko operacja plastyczna może zmienic ich kształt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
A ja mam jak najlepszą opinię na temat Breast Actives. Znalazłam w internecie stronę Samanthy, z którą się zaprzyjaźniłam. Szczegółowo wyjaśniła mi zasady działania no i zamówiłam
![]() ![]() Link do strony Samanthy umieściłam w stopce, szczególnie polecam video review. To prawda że Breast Actives jest dość drogi, ale rewelacyjnie działa ![]()
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
kochane kobiety.... na co te nerwy i krytyczne opinie... wszystkie mamy różne zdania bo wszystkie jesteśmy inne..... jedne odmawiają sobie czekolady bo mają podatność na przytycie drugie (jak ja) mogą za przeproszeniem wpieprzać co popadnie i ile wlezie a i tak będą chude.... i tutaj myśle że podobnie jest... więc nie zachęcajmy i nie zniechęcajmy.... bo działanie może być na każdą z nas inne.... rozumie że pytamy o działanie czy jest czy nie ma ale również dobrze jest dowiedzieć się jak najwięcej o tych tabletkach..... dla własnej wiedzy.... lecz która z nas by co nie napisała ważne by nawet jeśli raz zainwestowane pieniądze miały się zmarnować jednak spróbować i się przekonać na własnej skurzę niż żałować i dalej myśleć lub gdybać....
istotna jest prawda że staniki to efekt krotki powierzchniowy i nie stały.... a pani która ma komplementy przy np. stosunku z partnerem będzie myślała o tym że jej piersi są obwisłe, wyglądające jak rodzynki, sterczące tylko przy myciu podług.... i to będzie pewnym psychicznym dyskomfortem.... a każda z nas chce się czuć w każdej sytuacji dobrze.... ja zaryzykuje nawet takiej kwoty by się przekonać, spróbować i mieć spokojne sumienie że próbowałam wszystkiego co jest w miarę możliwości nawet tanie.... tańsze niż operacja.... pozdrawiam.. |
![]() ![]() |
![]() |
opinie","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Kobieta\/Intymnie","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":18799263,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4325,"CampaignName":"Ecom_box","WidgetId":4177}
-->
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
piszesz z sensem i mięśnia są ale pod cyckiem..... zwiększenie tego mięśnia sprawi że to co na nim jest będzie jeszcze bardziej zanikać..... i będzie ale kawał mięcha nie cycka... i nie słuszne są wasze naskoki na siebie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Zdania na temat tego typu tabletek są podzielone, aczkolwiek zdecydowana większość kobiet twierdzi, że nie działają!
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-09-24 o 13:22 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Czy Breast Actives jest bezpieczny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.