Breast-Actives --> opinie - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-26, 14:31   #31
Eliza Guardi
Przyczajenie

Dot.: Breast-Actives --> opinie

Dziewczyny pokusiłam się o przetłumaczenie składu i poczytanie na temat ziół tam zawartych. Hmmm... jeżeli faktycznie kapsułki powiększyły komuś biust to był to chyba cud!
Owszem działają na trawienie i wiatry
zapraszam do lektury:
Vitamin E (as d-Alpha Tocopheryl Succinate) = WITAMINA E
Fenugreek (Trigonella foenum-graecum) = KOZIERADKA
Fennel (Foeniculum vulgare) = KOPER WŁOSKI
Dong Quai (Angelica chinesis) = DZIĘGIEL CHIŃSKI
Blessed Thistle (Cnicus benedictus) = DRAPACZ LEKARSKI – OSET
Dandelion (Taraxacum officinales) = MNISZEK
Kelp (Ascophylum nodosum) = GLON BRUNATNY
Watercress (Nasturtium officinale) = RUKIEW WODNA
L-Tyrosine = TYROZYNA
Calcium Carbonate = WĘGLAN WAPNIA
Dibasic Calcium Phosphate = WODOROFOSFORAN WAPNIA
Tribasic Calcium Phosphate = FOSFORAN WAPNIA
Microcrystalline Cellulose = CELULOZA MIKROKRYSTALICZNA
Croscarmellose Sodium = Kroskarmeloza sodowa
Stearic Acid = Kwas stearynowy
Magnesium Stearate stearynian magnezu
Silicon Dioxide = dwutlenek krzemu
Modified Cellulose
Maltodextrin = Maltodekstryna
Hydroxypropyl Methylcellulose = Hypromeloza
Hydroxypropyl Cellulose = hydroksypropyloceluloza
Pharmaceutical Glaze & Water.
Eliza Guardi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-19, 15:21   #32
GurlieMaya
Raczkowanie

GG do GurlieMaya Send a message via Skype™ to GurlieMaya

czesc, ja akurat mieszkam teraz w USA i po dowiedzeniu sie jakie to tutaj jest popularne zaczelam sama brac. JEstem dopiero po 1 opakowaniu, zonabaczymy co dalej..lol

http://majasikora.blogspot.com
GurlieMaya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-12, 00:32   #33
Agniesszzka
Przyczajenie

Chcialam podzielic sie moimi wrazeniami po BA... Uzywalam tego badziewia miesiac i po tym czasie zdecydowalam sie zrezygnowac, poniewaz pojawilo sie czeste plamienie... Pomijajac fakt igraszek seksualnych i brak wygody, zaczynam sie martwic o zdrowie. Nigdy wczesniej takie plamienie mi sie nie zdarzylo wiec mniemam ze to wina cudownych tabletek. Po miesiacu w piersiach roznicy nie ma. Krem? Szczerze jak za taka cene to o kant du*y potluc... Uzywalam kremu innej firmy w cenie 25zl za 200ml i jestem z niego duzo bardziej zadowolona niz z kremu marki BA. Jakoze nie uplynelo jeszcze 90 dni sprobuje odzyskac pieniadze, rezultatem podziele sie w przyszlosci. Nie chce ani zachecac, ani zniechecac kogokolwiek do tych tabletek, tak samo jak skutek uboczny nie jest gwarantem wystapienia u wszystkich pan. W moim przekonaniu cudowne tabletki na piersi to jeden wielki szajs, mam wiekszy szacunek do swojego biustu po tej "przygodzie", a pieniadze wole wydac na lepsza bielizne. Niestety kompleks malego biustu przeslania paniom caly swiat, przez co jestesmy znacznie bardziej podatne na naciaganie...
Agniesszzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-18, 12:58   #34
iwonka777
Przyczajenie

ja już dawno próbowałam różnych środków powiększających biust, m. inn. Breast actives

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

i muszę stwierdzić, że to jest jedna wielka lipa!!!!
oczywiście podeszłam do tego z przymrużeniem oka, gdy czytałam te wszystkie komentarze o tym jak piersi się powiększają, to miałam na twarzy lekki uśmieszek, i pomyślałam sobie " a no zobaczymy" .... po zalecanej kuracji czyli 90 dniowej, po której rzekomo są 100-procentowe efekty .... ja nie zauważyłam nic , kompletnie nic !!! myslę sobie, cóż znowu wydałam niepotrzebne pieniązki. Ale jedno z czym firma sie sprawdziła, to faktyczny zwrot kosztów (tak jak opisuja to warunki gwarancji), moje piersi są takie jak dalej...tylko operacja plastyczna może zmienic ich kształt
iwonka777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-18, 14:59   #35
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez maya92 Pokaż wiadomość

Hahahahahahahahahaha, lol
nie wiedzialam ze piszac cos zostane zaatakowana przez kolko gospodyn domowych, LOL
Boze jakie zacofanie lol
żegnam trollu
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-13, 13:59   #36
SaminaM
Przyczajenie

A ja mam jak najlepszą opinię na temat Breast Actives. Znalazłam w internecie stronę Samanthy, z którą się zaprzyjaźniłam. Szczegółowo wyjaśniła mi zasady działania no i zamówiłam Jestem już po 4 miesięcznym stosowaniu i efekty oceniam na znacznie więcej niż zadowalające

Link do strony Samanthy umieściłam w stopce, szczególnie polecam video review. To prawda że Breast Actives jest dość drogi, ale rewelacyjnie działa
Stary 2013-02-17, 19:05   #37
Endzii87
Przyczajenie

kochane kobiety.... na co te nerwy i krytyczne opinie... wszystkie mamy różne zdania bo wszystkie jesteśmy inne..... jedne odmawiają sobie czekolady bo mają podatność na przytycie drugie (jak ja) mogą za przeproszeniem wpieprzać co popadnie i ile wlezie a i tak będą chude.... i tutaj myśle że podobnie jest... więc nie zachęcajmy i nie zniechęcajmy.... bo działanie może być na każdą z nas inne.... rozumie że pytamy o działanie czy jest czy nie ma ale również dobrze jest dowiedzieć się jak najwięcej o tych tabletkach..... dla własnej wiedzy.... lecz która z nas by co nie napisała ważne by nawet jeśli raz zainwestowane pieniądze miały się zmarnować jednak spróbować i się przekonać na własnej skurzę niż żałować i dalej myśleć lub gdybać....

istotna jest prawda że staniki to efekt krotki powierzchniowy i nie stały.... a pani która ma komplementy przy np. stosunku z partnerem będzie myślała o tym że jej piersi są obwisłe, wyglądające jak rodzynki, sterczące tylko przy myciu podług.... i to będzie pewnym psychicznym dyskomfortem.... a każda z nas chce się czuć w każdej sytuacji dobrze....

ja zaryzykuje nawet takiej kwoty by się przekonać, spróbować i mieć spokojne sumienie że próbowałam wszystkiego co jest w miarę możliwości nawet tanie.... tańsze niż operacja....
pozdrawiam..
Endzii87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
opinie","PageType":"Forum","SiteCategory":"Forum\/Kobieta\/Intymnie","ContentUrl":null,"Keywords":[],"NoAdvertisement":"none","Images":[],"LocationId":18799263,"ContentDomain":"none","disableViewportLimits":false,"renderType":"ssr","alternative":"A","device":"desktop","eagerLoad":false,"PlacementId":4325,"CampaignName":"Ecom_box","WidgetId":4177} -->

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-17, 19:29   #38
Endzii87
Przyczajenie

piszesz z sensem i mięśnia są ale pod cyckiem..... zwiększenie tego mięśnia sprawi że to co na nim jest będzie jeszcze bardziej zanikać..... i będzie ale kawał mięcha nie cycka... i nie słuszne są wasze naskoki na siebie...
Endzii87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-22, 18:57   #39
franczyzka
BAN stały

Zdania na temat tego typu tabletek są podzielone, aczkolwiek zdecydowana większość kobiet twierdzi, że nie działają!

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2016-09-24 o 13:22 Powód: Link.
franczyzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-15, 05:44   #40
oliviatery
BAN stały

Czy Breast Actives jest bezpieczny?
oliviatery jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-18, 11:05   #41
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Endzii87 Pokaż wiadomość
piszesz z sensem i mięśnia są ale pod cyckiem..... zwiększenie tego mięśnia sprawi że to co na nim jest będzie jeszcze bardziej zanikać..... i będzie ale kawał mięcha nie cycka... i nie słuszne są wasze naskoki na siebie...
Wiem, że stary wątek, ale ktoś odkopał i nie mogę patrzeć na taką bzdurę xd. Nie, to, że rośnie jakikolwiek mięsień nie sprawia, że tłuszcz w tym miejscu magicznie znika

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości