|  2009-04-10, 20:27 | #31 | |
| Rozeznanie | 

Dot.: prezerwatywa w portfelu

Cytat: 
  przesadzasz. Każ mu wyrzucić i już, potem sprawdź za jakiś czas czy kupił nową czy nie i mogę się założyć że niczego nie znajdziesz. Mój TŻ zawsze ma jedną w portfelu. Uwierz w swojego faceta! 
				__________________ you are never too skinny or rich. 1.06.2009 -> odchudzam się [!] 61 . 60 . 59 . 58 . 57 . 56 . 55 Edytowane przez Queen Doll Czas edycji: 2009-04-10 o 20:30 Powód: literówka | |
|     |   | 
|  2009-04-10, 20:44 | #32 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-07 
				 | 

Moj nie nosi. Jak sie bierze tabletki anty to po co prezerwatywa? na wszelkie wypadek? Wszelki wypadek to jest wtedy, kiedy chce sie bzykac z kims, kto nie ma zabezpieczenia albo gdy nie wiadomo czy sie jakies fajne ciacho nie trafi np. na imprezie, a ktore moze miec HIV. Uwazam, ze nie przesadzasz. Ja bym temat drazyla. | 
|     |   | 
|  2009-04-10, 20:51 | #33 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Moim zdaniem przesadzasz. Zwlaszcza, że chłopak nosił ją od dwóch lat. Więc z czasem pewnie o niej zapomniał.  A jesli chciałbym mieć ją "na wszelki wypadek" to pewnie i tak by nie poskutkowała, bo pewnie już się przeterminowała i przetarła w portfelu :p Mój nie nosi prezerwatyw w portfelu tylko dlatego, że boi się, że się przetrze i się "nie sprawdzi" ;d znalazł sobie "przechowalnie" w ramce z moim zdjęciem. I nie zdręczaj się pytaniami co będzie jeśli znowu kupi...  A może dostanie od kogoś i co? Będziesz mu kazała wyrzucić ją? | 
|     |   | 
|  2009-04-10, 20:54 | #34 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Cytat: 
 A i jeszcze jedno  chciałabym zobaczyć miny tych dziewczyn, które pisały, że to nic takiego i że to normalne, gdyby same znalazły się na miejscu autorki wątku  ciekawe czy nadal twierdziłyby, że to nic takiego i że każdy facet nosi...  taaaa, może i nosi, ale jak nie ma stałej dziewczyny, która w dodatku zażywa pigułki   | |
|     |   | 
|  2009-04-10, 20:55 | #35 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

gdyby zdradzał i do tego mu ta prezerwatywa była potrzebna, to na pewno nie nosiłby jej w portfelu   A juz tym bardziej nie dawałby Ci portfela, zebys coś z niego wyciągnęła  Czytając ten wątek przypomniałam sobie, że ja w portfelu mam test na narkotyki w drinku :P Tylko, że on chyyba już daaawno stracił ważność  ale jest w portfelu - po co? nie wiem, ale został. nie martw się na zapas   
				__________________ Miłość to nagroda otrzymana bez zasługi ...  | 
|     |   | 
|  2009-04-10, 20:55 | #36 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

A może nosi ją na wypadek gdybyś mu powiedziała że np: dziś zapomniałaś połknąć tabletki lub że połknęłaś za późno i nie jesteś pewna czy możecie się bezpiecznie kochać. Tylko że w tym wypadku chyba by ci powiedział że o po to ją nosi...

| 
|     |   | 
|  2009-04-10, 20:58 | #37 | ||
				 | 

Cytat: 
  żeby od dwóch lat taki pakuneczek (w ich przypadku zbędny) nie rzucił się w oczy i nie zawadzał... nie lepiej w to miejsce kasę wsadzić?   ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat: 
  Jest tu gdzieś taki wątek: dziewczyna znalazła w kieszeni spodni zużytą, dwutygodniową, prezerwatywę  i co się okazało? że facet ją zdradził  przyznał się w końcu   | ||
|     |   | 
|  2009-04-10, 21:45 | #38 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

ja dzisiaj kupowalam durexy   i maja termin waznosci do sierpnia 2013 r., a co do tej sytuacji to ja chyba tez bym kombinowala po co mu, nie robilabym fochow ale raczej by mnie to meczylo | 
|     |   | 
|  2009-04-10, 21:49 | #39 | 
| Wtajemniczenie | 

taki talizman w portwelu, wiesz nosisz prezerwatywe to Cie ochrania przed wpadka.. hehe nie no zart oczywiscie, z jednej strony przesadzasz az tak histeryzujac, ale z drugiej dla mnie dziwne ze jestescie ze soba 4 lata i pierwszy raz mu zajzalas do portfela?? nie zauwazylas jej wczensiej? | 
|     |   | 
|  2009-04-10, 21:53 | #40 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-07 
				 | 

W takiej sytuacji też wydałoby mi się to dziwne. Drążyłabym temat, a przynajmniej byłabym czujna    Edytowane przez amistad.k.m.s Czas edycji: 2009-04-10 o 22:27 | 
|     |   | 
|  2009-04-10, 22:19 | #41 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

mój tam nosi az 4 w portfelu i juz mi narzeka ze trzeba by je zuzyc bo grubo portfel wyglada oczywiscie biore tabsy   wydaje mi sie ze przesadzasz... to ze facet nosi gumke w portfelu nie oznacza ze cie zdradza... dla nich to jest cos normalnego... przynajmiej kumpel jak go poprosi o pozyczenie to nie powie ze nie ma  jesli drazni cie to to pogadaj z nim .... a co ja miałam powiedziec .... spotykałam sie z kumplem po 4 latach znajomosci przez 2 dni sie widzielismy i w pierwszym dniu wymacałam w jego kurtce pudełeczko hehe z doswiadczenia wiedziałąm ze to prezerwatywy... na drugi dzien juz ich nie miał ... zdzwiona zapytałam gdzie pudełeczko... a ten do mnie z hasłem ze oddał koledze bo jemu i tak juz sie nie przydadza... | 
|     |   | 
|  2009-04-10, 22:46 | #42 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Zewsząd 
				 | 

Ja bym się co najmniej zdziwiła... mój w portfelu nie nosi, kiedyś jak miałam zmianę tabletek i miałam się dodatkowo zabezpieczać, to 30 minut grzebał w swoich rzeczach w poszukiwaniu jakiejś zapomnianej paczki. No sorry, ale przez dwa lata to się chyba robi 'aktualizację' portfela   A tym bardziej że autorka bierze dłuższy czas tabletki. Drążyłabym temat, i jeszcze postarała sobie przypomnieć czy od zawsze ma ten sam portfel ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałam", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku" ...  | 
|     |   | 
|  2009-04-10, 22:54 | #43 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2009-04-10, 23:25 | #44 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

No to może Cię uspokoję : ja mam w porteflu prezerwatywe także z datą na 2012, także durex.. noszę ją w portfelu jakieś 1,5 roku ;D ah i też biorę tabsy... Po prostu ona sobie tam jest i jakoś nigdy nie ma jej gdzie wyrzucić jak ją już raczę zauważyć ;D zapytać bym zapytała ale sądzę, że jego tłumaczenie trzyma się "kupy" i dat ;D 
				__________________ ... Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich. 15.02.2017 ♥ | 
|     |   | 
|  2009-04-10, 23:29 | #45 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

dziś słyszałam, że nawet kobiety noszą przy sobie prezerwatywy, w razie czego.   myślę, że nie masz się czego obawiać. tzn., że ta prezerwatywa niekoniecznie musi świadczyć o tym, że on coś planuje, albo że Cię zdradza, albo że spodziewa się jakiegoś skoku ze swej strony. generalnie daleka bym była, w Twojej sytuacji, od przejmowania się. | 
|     |   | 
|  2009-04-10, 23:37 | #46 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Oczywiście nie wytrzymałam i musiałam drążyć temat. Wyjaśniliśmy sobie wszystko. Wierzę mu. W końcu po ponad 4 latach chyba wyczułabym, że jest coś nie tak albo że coś kręci. | 
|     |   | 
|  2009-04-10, 23:45 | #47 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Poland 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-04-10, 23:50 | #48 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

oczywiście, że nie wszyscy mężczyźni noszą prezerwatywę w portfelu. Ale niektórzy na pewno tak.  Porozmawiaj szczerze i poważnie, jeżeli Cię to martwi, bo nosić prezerwatywę, skoro jej się nie używa, to dziwne...

__________________  good girls are made of sugar & spice, as for me, I'm made of vodka & ice. eat me.  drę koszule, łamię serca. | 
|     |   | 
|  2009-04-10, 23:56 | #49 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-04-11, 09:51 | #50 | |
				 | 

Cytat: 
 Faceci latami potrafią zdradzać swoje TŻetki a te nawet niczego się nie domyślają, a nawet jeśli jest jakiś powód do niepokoju, jak w waszym przypadku, to nie dopuszczają do siebie myśli, że ich misiaczek mógłby wywinąć coś takiego jak zdrada  Oczy szeroko otwarte, przydadzą się Tobie, autorko wątku. | |
|     |   | 
|  2009-04-11, 10:03 | #51 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Uffff, Fresa na posterunku. Nie muszę nic więcej pisać    | 
|     |   | 
|  2009-04-11, 10:12 | #52 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-04-11, 10:24 | #53 | 
				 | 

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-04-11, 10:34 | #54 | 
				 | 

Każdy facet ma coś takiego portfelu i o niczym to nie świadczy.

| 
|     |   | 
|  2009-04-11, 10:37 | #55 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-04-11, 11:07 | #56 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ale chyba zdarzają się takie przypadki, prawda?   Bez przesady, sama biorąc tabletki nosiłam w portfelu prezerwatywę przez rok, włożyłam ją tam nie wiem nawet po co, potem wiedziałam, że już się nie nadaje do użytku, ale zanim się zebrałam żeby ją wywalić, trochę czasu minęło, bo zazwyczaj o takich pierdołach się nie myśli. Naprawdę, uważam, że nie ma się co nakręcać. | 
|     |   | 
|  2009-04-11, 11:49 | #57 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Cytat: 
 Właśnie się śmieję z tego co napisałam... Prędzej uwierzyłabym w ufoludki niż w jego tłumaczenie. Jeśli bierzesz tabletki, to odpowiedź jest chyba jedna... Ps. dwa lata, jasne ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- no pewnie,że nie znajdzie, bo facet nie będzie już taki głupi 
				__________________ | |
|     |   | 
|  2009-04-11, 12:02 | #58 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-04-11, 12:08 | #59 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Poland 
				 | 

Facet to tak dziwna istosta,że chyba nigdy nie dowiemy sie co tak na prawdę siedzi w jego głowie   Czy rzeczywiście zapomniał o istnieniu prezerwatywy w portfelu czy zdradza..Jeżeli będzisze drążyć temat to wątpie,że on sie przyzna.Doprowadzi to tylko i wyłącznie [stawiam,że do niepotrzebnych] kłótni.Faceci nie lubią,kiedy im się bez sensu robi dziure w głowie swoim gadaniem.Tyle lat ze sobą jesteście...Co tu miłego słyszeć od swojej partnerki,że nie ma zaufania i podejrzewa go o zdradę.Jakbyś ty sie czuła na jego miejscu?  Mówię ci,za rękę nie złapałaś,żadnych 100% argumentów "za" zdradą nie ma..Odpuść sobie i ciesz się dobrą chwilą z kochaniem a nie...Zbędnymi dyskusjami.Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2009-04-11, 12:11 | #60 | |
				 | 

Cytat: 
  wybacz, mnie to nie przekonuje, uogólnienia mnie nie przekonują. | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Intymnie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.