|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zmiany u Inglota- co myślicie
Jeśli tak jest, to pewnie nie kupię nic z inglota. Są inne marki - Hean, Carlo di Roma, Vipera, Sensique, Bell, Joko czy Eveline więc mam z czego wybierać
|
|
|
|
|
#32 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niefajnie.
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. Paletki są Pro3, oraz Pro 5. Są też takie w których można włożyć cienie, róż i puder (YSM). Te duze palety Pro16 są przeznaczone raczej dla profesjonalistów, któzy nie będą targali ze sobą 5 tysiecy cieni. Paletka jest bardzo praktyczna, bo można zabrać ze sobą wszystkie ulubione cienie. Cienie można wymieniać. Napewno można wymieniać do pro3 i pro5, oraz te inne plaetki w skład któych wchodzi róż, puder i cienie (paluszki, kółka i kwadraty) nie wiem jak ma się sprawa z pro 16 bo u nas na stoisku nie składa się tego. Trzeba dopytać w salonach. Napewno można też skłądać paletki tylko z korektorami lub tylko z pomadkami. 2. Inglot zmienił formułę cieni, teraz są mocniej napigmentowane, kolory są bardziej intensywne. Perły, matu i ds (matrix) jest mniej więcej po połowie, więc niech nikt nie mówi że są tylko maty lub ble brokaty. Nowa formuła jest też w mapkach (M3) i Integrach. Stare cienie są teraz wyprzedawane (2 za 9, lub 2 za 12zł). Z innych cieni mamy Sprinty i Vertigo. Gama kolorystyczna w nowych cieniach jest podobna jak w starych, może nie jest identyczna, ale napewno można znaleść sobie coś fajnego. Chociaż ze swojej strony powiem, że nie powinni tak gwałtownie wycofywać starej formuły, chociaż ta nowa mi się podoba. Wreszcie jest mat, a nie półmat lub produkt mato-podobny ![]() 3. Tusze - tusze są te zwykłe co były zawsze, te po 18zł jak i nowe po 25zł. 4. Błyszczyki też nie zniknęły - są dropsy, są sprinty, są tubki i są funny. Oraz te podwójne kwadratowe błyszczyki, otwierane. Polecam przejść się do inglota i z ręką na sercu pooglądać i ocenić, czy naprawdę są tam tylko neutralne kolory Ja na codzień widzę raczej BARDZO intensywne i kolorowe cienie. Ale może mam coś z oczami
Edytowane przez Borys Klinga Czas edycji: 2009-04-11 o 18:39 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe cienie Inglota, te mocniej napigmentowane są świetne.
Swoją drogą mi też się nie podoba to, ze w Polsce Inglot nawet nie wysili się na zrobienie strony w internecie....
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Paletki są i można wymieniać wkłady! Freedom system trzyma się znakomicie, nawet dzisiaj skłądałam jednej pani pro 3
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W którym Inglocie pracujesz? Może w tym w Złotych Tarasach?
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To Ci piszę, że u mnie już ich nie ma i nie będzie. To, że twój Inglot jest widocznie do tyłu i jeszcze nie wprowadził zmian to nie jest moja wina. Dajcie im czas, widać nie stać ich na wprowadzenie zmian od ręki wszędzie. Poznikały kolory błyszczyków, poznikały cienie, perłowych ze świecą szukać. Cieszę się Waszym szczęściem, że Was to póki co ominęło, ale to nie znaczy zaraz, że wymyślam. Byłam, widziałam na własne o czy, wypytałam pracownic. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem pracownicą na stoisku firmowym i o niczym tkaim nie słyszałam. Jakie zmiany?
Coś mi się wierzyć nie chce, ze klientka jest lepiej ponformowana niż pracownik, który ma informacje z pierwszej ręki, od razu Kłócić się z Tobą nie będę
|
|
|
#40 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To może zacznij od tego czy na Twoim stoisku w ogóle zmienili cokolwiek ostatnio? Wyrzucili wszystkie pulpity i dali nowe, a wokół stoiska nałożyli białą reklamę? Bo jeżeli nie, to mówisz o stoisku PRZED zmianami, a nie PO. Możliwe, ze u mnie szybciej zrobili zmiany, bo tu głównym klientem jest Niemiec(to cało nastawienie na zagranicznego klienta). |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, ja mam kontakt z dziewczynami z innych stoisk oraz z firmą i na prawdę gdyby cokolwiek zmieniali to by nas w pierwszej kolejności poinformowali ![]() No ale skoro wiesz lepiej
|
|
|
|
#42 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I nie wiem czy to tak lepiej rzeczywiście.... |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
DOMator
|
Cytat:
Nie raz mówiłam paniom w inglocie o tym, że słyszałam, że firma wprowadza jakieś nowości, pytałam czy już cos wiedzą i okazywało się, że ja na podstawie informacji z wizażu wiedziałam więcej niz one.Kiedy nikt nie reagował na ich zamówienia i przysyłali po kilka z kilkudziesięciu zamówionych cieni sama pisałam do firmy i dostałam cienie na jakie czekałam przy okazji kilku dostaw, więc nie zgodzę się z tym, że klientki mają mniejszą wiedzę o planowanej polityce firmy niż sprzedawcy. Firma często nie informuje o zmianach aż do momentu przysłania nowej palety kolorów. Tak przynajmniej jest w przypadku inglota w moim mieście. Sprzedawczynie mogą pisać i dzwonić do firmy, a i tak niewiele się dowiedzą. |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Palety po 100zł są układane w firmie. Ty w salonie/na stoisku wybierasz sobie cienie, płacisz i czekasz ok 2 óch tyg.
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
przepraszam, piszę w starym wątku, ale nigdzie nie mogę znaleźć info o tym jakie zmiany w końcu wprowadzono w inglocie. do inglota mam dosyć daleko więc nie chcę jechać tam tylko po to, żeby wrócić z niczym
Edytowane przez Natalka057 Czas edycji: 2013-02-02 o 15:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.