![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Łysa kobieta??? Sexy??
Kompletnie mi sie to nie podoba.
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
idac dalej :g.... prawda ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
jeśli się komuś tak podoba, niech się tak nosi. Ja wolę długie włosy
![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
jak juz bylo wspomniane - jesli kobieta ma piekne, regularne, wyraziste rysy twarzy, do tego ksztaltna glowe, jest seksowna zgrabna i ma swietny styl to bedzie wygladac bombowo.
jesli jednak taka fryzure zafundowalaby sobie jakies Kryska z nieregularnymi rysami, nieksztaltna czaszka, nadwaga i brakiem stylu to wygladalaby tragikomicznie. ja jednak przeciwna jestem takiej fryzurze z jednego powodu - wiadomo ze lysa kobieta kojarzy sie jednak glownie z choroba, i mysle ze kobiety ktore nie maja wlosow przez np. chemioterapie moglyby sie poczuc, hm, zniesmaczone? tym ze ktos sobie robi modna fryzure z czegos co dla nich jest trauma ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Nie mam nic przeciwko takiej fryzurze, jesli ktos lubi
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Ja też nic nie mam przeciwko
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Wcale mi się to nie podoba, ta Cassie wygląda okropnie.
Podstawą wyglądu zewnętrznego u kobiet są włosy, mogą być krótkie, ścięte na tak zwanego chłopca ale NIE ŁYSE ![]() ![]() Co innego jeśli Kobiety są po chemioterapii ale ot tak sobie ścinać się na łyso ![]() ![]() Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2009-04-15 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
witam. tak w skrócie... zabiegi fryzjerów oraz moje samodzielne spowodowały ze straciłam włosy.. pokruszyły sie wyłamały, niektóre miałam długosci 3cm inne długie.. nie moglam juz znieść tego widoku. suche strąki, zadne maseczki nie pomagalo nic. jedynym radykalnym wyjsciem bylo sciecie.. no i zrobilam to. zgolilam głowe na 3mm.. chodze w chustach i czapkach.. czkam az odrosna nowe zdrowe nie farbowane naturalne... czy ktoras z was kiedys zrobila cos takiego? czy mozecie polecic mi jakies ampułki, serum czy tabletki przyspieszajace porost wlosow.. minal dopiero 2 tydzien.. a czeka mnie pare miesiecy walki prosze o odp !!! prawie nie wychodze z domu bo sie wstydze... jedynie do sklepu i z powotem.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post12632314 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
jesli ktos ma ktos odpowiedni ksztalt glowy czy ladne rysy czemu nie? jednak nie kazdy wyglada dobrze bez wlosow
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Ja w skutek leczenia choroby nowotworowej straciłam włosy- byłam łys a jak kolano
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.