|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mam 16 lat i 2 miesiące aby schudnąć !
moim zdaniem DIETA OWOCOWA 3DNIOWA to nie dieta:P wiecie dlaczego?:P bo tluszczyk wam nie spadnie w 3 dni i nie pozbeciecie 4kg tluszczu tylko jak to mowia wody;P ale z jednej str to dobrze ze chcecie jesc zdrowo
jesli weliminujecie chleb na samiuski poczatek to bedzie baaaaaardzo dobrze no o slodyczach juz nie mowie bo to przeciez sprawa oczywista
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
najgorsza jest taka sytuacja kiedy wszyscy sie objadaja a ty nie mozesz
ale da sie z tym walczyc. ja pije po prostu 2 litry płynów dziennie. najwiecej wody i zielonej herbaty, pol godzinki na rowerze i nie jem slodyczy, nie uzywam oleju tylko oliwy z oliwek i nie widze wprawdzie na razie odchudzenia ale czuje sie o niebo lepiej i lżej a moj brzuch zrobil sie bardziej płaski |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później na drugim etapie był jakieś 2 tyg i zaraz przeszedł na 3 i z tego co wiem schudł jeszcze jakieś 3 Także polecam! Zdrowo jest chyba tracić 1 kg na tydzień
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
jestem przykladem zlego odchudzania
.. no ale to bylo 4 lata temu .. pojechalam do babci na wakacje... no i nie pamietam mojej wagi ale mialam TO UDO, TYLEK i wogle (roz12) i przez 3 tygodnie ( nie sciemniam) pilam wode litrami (vitalinea) pomidory kilogramami i jabka !! zeby nie sklamac podczas tych tygodni z 4 razy zjadlam normalny obiad fakt ze prawie co mdlalam.. ale czego sie nie zrobilo by zzucic kilka kilogramow.. glupia i mloda ale schudlam |!! i to dwa rozmiary.. wrucilam do domu to nikt poznac mnie nie mogl i nosilam (roz8) ojj jaka bylam szczesliwa ..choc troche za chuda;] no ale potem przyszly SWIETA ... no i jadlo sie !!! i wrucilo.. nie tyle co na poczatku ale nosilam roz10.. niestety po tym pokazaly sie rozstepy na udach i tylku;/ od razu zaczelam z nimi walczyc no i naszczescie ZNIKLY.. ale ile musialam sie nameczyc ..by to zeszlo... do dzis mam tam taka dziwna skorke..ale ich nie widac..z tego sie ciesze ... wiec dziewczyny.. spokojnie z tym odchudzaniem.. lepiej z glowa niz o tak oby najwiecej i najszybciej.
Edytowane przez PoziomkaWild Czas edycji: 2009-04-20 o 16:59 |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ja też się przyłanczam;pp mam zarezerwowany obóz i chce zrzucić trochę brzucha, mimo że niektórzy mówią, że nie jest duzy, ale to wązne jak ja się czuje, a nie oni... hmm. wiec mam 181 wzrostu i ważę 72kg, nie zależy mi tak typowo na zrzuceniu wagi, tylko trochę brzucha i boczków ((;
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
To ja się chyba przyłączę (:
Na razie uskuteczniłam akcje jazdy na rowerze do szkoły, więc 3 razy w tygodniu mam zapewniony 3 godzinny wysiłek fizyczny. Aczkolwiek jeśli dalej będę się tak bezwstydnie obżerać to raczej nie da to wielkich efektów
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
oczywiscie cwiczylam jak jakis da£n !!! az mi sie miesnie porobily
na udach lydkach i brzuchu uzywalam krem na rozstepy Perfecta serum wyszczuplajace z szybka redukcja rozstepow.. cos takiego sie to nazywalo a kosztowalo mnie phi 13zl ? spora tubka.. naprawde WARTO!! i zeszlo mi + dodatkowo balsamowalam sie DOVE firming lotion !! juz pisalam w innym watku na temat tego serum.. CUDO.. ale ok powtoze sie ![]() mojej mamie zaproponowalam ten kremik.. bo miala rozstepy bo tyla i chudla ( przez sterydy no i ciaza) i nic z tym nie robila.. i sama kupilam jej ten kremik i jak zaczela uzywac to powiedziala ze jakis CUD ! po 3 dniach zobaczyla ogromna roznice.. rozstepy zrobily sie mniejsze i jasniejsze.. no i uzywa go caly czas chyba .. nie wiem bo nie widzialam sie z nia z 3 miesiace.. ale przy najblizszej rozmowie czy spotkaniu DOWIEM SIE i najwyzej napisze ( prosze wescie pod uwage to ze mojej mamy rozstepy.. byly bardzo stare.. ) POLECAM jezeli kogos to drazni ze sie powtozylam z odpowiedzia z innego watku to PRZEPRASZAM ale nie moge znalesc tamtego watku gdzie bardziej to opisalam ![]() ![]() ![]() ah jedna wada tego kremu---ZIMNOO !! sie robi po uzyciu .. bo chlodzi i niby jest to spowodowane szybkim dzialaniem skladnikow POLECAM NA CIEPLE DNI =D
Edytowane przez PoziomkaWild Czas edycji: 2009-04-21 o 13:58 |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co cwiczyłaś i jak długo walczyłaś z rozstępami? MIałas te białe czy różowe- nowe? I zużyłaś 1 tubke perfecty? Bo ja miałam eveline na roztsepy i nie pomogło niestety, nawte na te nowe różowe A takie dobre opinie były
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-04-21 o 15:43 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
kremik wypróbuje;pp
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

jesli weliminujecie chleb na samiuski poczatek to bedzie baaaaaardzo dobrze

ale da sie z tym walczyc. ja pije po prostu 2 litry płynów dziennie. najwiecej wody i zielonej herbaty, pol godzinki na rowerze i nie jem slodyczy, nie uzywam oleju tylko oliwy z oliwek i nie widze wprawdzie na razie odchudzenia ale czuje sie o niebo lepiej i lżej