|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Enigma Oriflame, Yves rocher kolorówka
Avon wonderland 250 ml (zostało powyżej połowy opakowania)
cień - nie mam możliwości zrobienia teraz zdjęcia - jest taki mocno beżowy, z drobinkam, bardzo ładny.
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
z wielką chęcią oddałabym ci błyszczyk ale nic dla siebie nie widzę może masz coś z pielęgnacji? bo błyszczyków i cieni nie używam LBD niedawno sama wymieniałam a krem do skórek mam cały
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
kapcie domowe, damskie klapki nowe,
znalazłabyś coś u mnie za klapeczki rozmiar 40? jaka to rozmiarówka? mała czy duża?chodzi mi o to czy np 40 to takie duże jak na 40 bo może 39 byłyby dobre. który kolor to 39 a które 40?
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
krem naturals oczyszcz. Drzewo herb. Avon już wymieniony
a puder essence mam odcień 02 soft sand jasniejszy od niego jest tylko puder 01 soft ivory a ciemniejszy 03 soft honey tam chyba w opisie kosmetyku Hosenka* się pomyliła bo odcień 02 to soft sand a nie soft beige, ja mam tak na opakowaniu napisane. to taki pośredni kolor. ale dla mnie i tak za ciemny. A mogłabyś napisac na ile mniej więcej wyceniasz te kapcie? w sumie może i zgodziłabym sie na wymiankę za puder Avon puder prasowany, coś bym sobie dobrała od Ciebie masz coś poza wątkiem? jakis balsamik, żel pod prysznic najlepiej coś "zapachowego", etc.---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- w wątku Cashmeree pisałaś że poza wątkiem masz: gdybyś chciała ten puder prasowany to klapki + ten żel truskawkowy byłoby ok. btw to ten jogurtowy w różowej tubie truskawka i guawa czy taki w butelce truskawkowy?
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2009-07-01 o 16:02 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
ten puder essence jest raczej ciemny, jeśli masz jasna cerę to zdecydowanie odpada, fajny jest ale dla osób o ciemniejszej karnacja, może ten soft ivory jest sporo jaśniejszy ale też słyszałam że ciemnieje
ale może jeszcze znajdziesz coś u mnie bo by mi strasznie na tych klapeczkach zależało
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
dokładam kapcie domowe, damskie klapki nowe, 37 Woda perfumowana Hugo Boss Deep Red, oryginalna 30ml - zużycie ok 1/5-1/6 - prezent od szwagra przywieziony zza granicy - najlpiej na Euphorie C.K Mgiełka perfumowana Little black dress Avon, zużyta 1/5 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Żel migdałowy Yves Rocher, nowy nie używany, daty nie ma ale kupiłam go 3 miesiące temu Maseczka błotna Planet Spa Avon, nowa, nieotwiernana, ważna do 05. 2010
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Balsam ten kosztuje 20-30 zł zużycie minimalne albo wogóle nawet nie tknięte.Nietrafiony prezent - mój Tż mówi,że możliwe że nawet nie testował bo woli wody po goleniu
Puder to odcień jasny-dla mnie za jasny i dlatego chce wymienić. Zużycie nie jest duże i kupione ok lutego.Cena nówki to ok 20 kilka zł.
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
cos u mnie w zamian za:
Woda perfumowana Hugo Boss Deep Red, oryginalna 30ml - zużycie ok 1/5-1/6 - prezent od szwagra przywieziony zza granicy - najlpiej na Euphorie C.K ? ![]() odpisz prosze u mnie. |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
I jak jesteś czymś zainteresowana?Odpisz
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
tak, bardzo podoba mi się
NOWY Puder brązujący Maxi Terra Deborah - odcien 2 - tylko za coś super !!! - Oriflame Visions lust dust - pyłek do oczu, twarzy i ciała - fiolet/burgund - tylko przetestowany (chyba po dacie; dorzucę gratis) - a to co za cudeńko? jaki kolor dokładnie? b) pigment sypki w odcieniu ocean blue - jaki to kolor? - Oriflame, Optimals, Radiance Energy Powder Scrub (Peeling enzymatyczny) - przetestowany dwa razy -ZIAJA PRO maska uspokajająca 250ml - raz przetestowana - praktycznie NOWA hm, prosilabym Cie o fotke tego hugo bossa. lust dust to cos takiego jak pigment, jest go gosc duzo, wg producenta moze sluzyc zarowno do make upu oczu, twarzy i ciala pigment nyx ocean blue - to mocny niebieski taki lazurowy a maxi terre oddam raczej za cos z wish. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Możemy zrobić tak:
1.Do pudru dodam ci odlewkę jakiegoś zapachu(zapach wybierz z mojego wątku).Ewentualnie może coś innego z wątku...Poza wątkiem nie mam nic ![]() 2.Weźmiesz puder plus Nivea for man i dodasz mi jakiś drobiazg za ok 10 zł Co do pudru to kolor jest niewątpliwie jasny.Możesz sprawdzić,w każdej drogerii jest ten puderek.Co do zdjęcia to jest robione telefonem i jakość jest średnia,ale kolor jest w miarę wiernie oddany. Pomyśl-gratis dorzucę coś z próbek kosmetyków(są wymienione w wątku) ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Kobieto kochana Wg mnie mocno piżmowe jest Ode YR wersja podstawowa Rozumiem wolisz wersję pierwszą wymiany? ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Sorki pomyliło mi się piżmo z ambrą Co nie zmienia faktu,że to słodki zapach![]() Piżmo natomiast jest w Miami Glow ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Mhm..Podoba mi się cień do powiek YR Dostałabyś ode mnie wtedy Nivea for man,puder,odlewka 5 ml dowolnego zapachu(Oprócz Wisha bo tego mam mało i mogę dać jedynie 1 ml )plus jakaś próbka gratis. W sumie wartość wynosi ok 60 zł. Twoje wyceniam tak -Żel 10 zł,maseczka 20 zł,cień 25 zł.Do tego poproszę 1 ml Deep Red na wypróbowanie. Co ty na to?
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Mam puste fiolki 1 ml,więc jedną ci przyślę
![]() Po prostu odpsikaj i tyle. Jeśli pasuje ci wymiana zapraszam na PW
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
może ktoś chętny?
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za deep red?
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpisuję również tutaj, żeby nie było wątpliwości.
Moja propozycja to wymiana Intimately Night + tubki Lysanel Active + utwardzacza Sensique za Deep Red. Wrzucam fotkę i czekam na zdjęcie Twojej flaszki, jeśli jesteś zainteresowana
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
oki, wklejam zdjęcie
czekam na PW jeżeli ci odpowiada |
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
piszę pw
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Woda perfumowana Hugo Boss Deep Red, oryginalna 30ml i Szampon Hammamelis Yves Rcoher, nie ma daty a trochę już leżał, małe zużycie
moze być?
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic nie wypatrzyłam
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
interesuje mnie kilka odsypek cieni- jakiej sa firmy?
i róż oriflamu (jaka data waznosci?)
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
jednak wymieniam sie z kims innym za balsam cukier puder.
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
coś u mnie za bazę Lumene?
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Hej mogę oddać albo czapkę albo portfelik gdyż myślę, że obie rzeczy to trochę za dużo za połowę bazy
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
EDM to podklady sypkie - sample.
moge je wymienic na twoje sypkie cienie - czy one sie mocno swieca?? sa mocno brokatowe?
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
kolorki to akurat sa jasne. cienie perlowe mnie nie interesuja tylko brokatowe. za sam roz sie nie oplaca wymieniac. a jaka czapka?? ja mam tylko kapelusz moro w watku
on sie nie blyszczy
Nowe stanik i koszula do karmienia itp. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761907 Edytowane przez emila730 Czas edycji: 2009-10-26 o 11:14 |
|
|
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
Czapka ma obwód tak około 60 cm gdyż trochę trudno go zmierzyć
nie jest aż tak bardzo świecąca jak na zdj, gdyż ten efekt zwiększył się poprzez lampę błyskową niestety nic więcej nie widzę poza bazą, może masz coś jeszcze poza wątkiem?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

masz coś poza wątkiem? jakis balsamik, żel pod prysznic najlepiej coś "zapachowego", etc.

nie jest aż tak bardzo świecąca jak na zdj, gdyż ten efekt zwiększył się poprzez lampę błyskową