![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Re: Prezenty pod choinkę
Jeszcze dopisujac to moze cos ze srebrnej bizuterii, ale sie rozpedzilam z lista
![]() Czy robicie sobie sama prezenty pod choinke? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Wiesz Paulo,nie zawsze tak było....Zanim ich do siebie przekonałam mineło trochę czasu. Na początku była zwykła uprzejma obojętnośc...miło....ale "zimno" Zmiany zaczeły się odkąd nauczyłam sie z Jego Mamą rozmawiać(tak naprawdę rozmawiac,a nie tylko komunikować się) W porzednim związku (4 lata -to była "szczenieca miłośc" ale jednak...) też nigdy nie byłam zapraszana na takie uroczystości. W Twoim przypadku może wynika to po prostu ze "zwyczajów" panujących w tamtej rodzinie.Czasem tez tak bywa...Ty sama wiesz najlepije jak poza takimi sytuacjami Jego rodzice reagują na Ciebie. A poza tym...prozmawiaj ze swoim Narzeczonym,czasem warto
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
ochu! Dolly, buziak za wątek
![]() ![]() Prezenty dla: mamy- hmm.. chyba przeszukam jej kosmetyczkę i kupię jakiś kosmetyk- albo kolorowy, albo do pielęgnacji twarzy ![]() ![]() brata- myślałam nad jakimś fajnym obrazem albo obrazkiem w antyramie, bo kupił sobie mieszkanie i trzeba się zająć wystrojem ![]() babci- pfff nie mam pojęcia- mieszka u nas miesiąc i chyba jeszcze pomieszka ze 2, bo u niej na wsi zima w pełni ![]() Ona chyba nic nie potrzebuje, przynajmniej tak twierdzi... zrobię jej ładną kartkę świąteczną, albo kupię komplet spinek do włosów, ktore namiętnie gubi ![]() przyjaciółce- tu też nie wiem! napewno chciałabym jej coś zrobić od siebie... coś do pokoju, albo do użytku codziennego ![]() kumpelek (agi, madzi, hani i ali)- stuprocentowo jakieś drobiazgi robione ręcznie- tu będę zmuszona poruszyć mózgownicę ![]() dla byłej koleżanki z ławki, ukochanej kuzynki, kumpeli ze szkoły i kilku kolegów "z życia" zrobię ładne, staranne kartki ![]() ![]() ![]() znajomym złożę wyszukane i szczere życzenia ![]() Podrzucajcie jeszcze pomysły robienia czegoś ręcznie, to podpatrzę ![]() Buziaki dla wszystkich ![]() niecierpliwie czekająca na święta-wiola
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Uhh no to bedzie mniej wiecej tak
![]() mamuśka poprosiła o bazę rozświetlającą Avon-u tacie kupię pewnie jakiś mały zestawik kosmetyków braciszkowi mniej więcej to samo ![]() bratowej maluśkie Celebre+ jakis drobiazg Daguśi mojej przyjaciółce balsamik do ust Avonu,jakieś kolorowe wsuweczki bo ponoć lubi ![]() ![]() no i z chłopakiem bedzie kłopot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pzdr
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Lee napisał(a):
> ochu! Dolly, buziak za wątek ![]() ![]() ![]() Lee napisał(a): > Podrzucajcie jeszcze pomysły robienia czegoś ręcznie, to podpatrzę ![]() tak tak... podrzucajcie pomysły na własnoręczne prezenciki ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
svenja napisał(a):
> Wyglada na oryginal, cenowo rowniez wypada podobnie. Nie probowalam szamponow Lush, ale czytalam na forum uzytkownikow, ze sa baaardzo wydajne i pomyslowe ![]() > ja używałam! ja! ja! ja! ![]() ![]() Svenja, jak dobrze, że Ty też te Lushy polecasz, bo już się bałam, że mnie ktoś o kryptoreklamę posądzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Hm, masz racje, ze ta cena cus niskawa. Taki szamponik w Germanii kosztuje prawie 7 Euro. Ale fota to oryginal bo wzieta ze strony producenta. To ja nie wiem, kurcieblade...
Nie jest to jakas straszna roznica cenowa, ale jednak. svenja czekajaca na wielka paczke z Lush ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Pryzjaciółka jest fotografem i zrobi mi akty
![]() ![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Przepraszam że z taką całkiem caluśką prywatą
![]() Ale mam pytanko do Agi- jak obrabiasz te zdjątka w shopie? Tak na przykład- jakie techniki stosujesz (rozmazywanie, sephia, ... ![]() ![]() Z góry ślicznie dziękuję ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Nefretete napisał(a):
> Starsza siostra+ Szawagier- coś do kuchni, talerz pod ciasto, tort?, książkę?, szlafroki? jakiś świecznik do kolekcji? zestaw cieni?- muszę się zapytać ![]() Myślę, że szwagier ucieszy się z cienia ![]() ![]() ![]() Moje koncepcje: mama - czapka+szalik+rękawiczki, książka o roślinach doniczkowych, elegancki szal/chusta/apaszka, filiżanka - pomysły są podpowiedzią dla Was ![]() tata - ?????? babcia - album o ziołach [już mam ![]() ![]() ![]() ![]() brat - może zestaw kosmetyków, woda toaletowa.. brak idei dziewczyna brata - ciekawy lakier do paznokci [pękający czy reagujący na temperaturę] i naklejki, kamyki.. dokładnie jeszcze nie wiem bo kompletnie się nie wyznaję na ozdabianiu paznokci i nie wiem do jakiego sklepu zajrzeć [może Wy wiecie??] mąż - jeszcze nie wiem.. choć usilnie myślę ![]() o prezentach dla teściów nie napiszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piszcie piszcie kochane - bo to inspiruje. Ja zawsze mam problem z prezentami dla męskiej części rodziny...
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
ja planuje koledze zakupic walizeczke kosmetykow STR8 zielonego i powkladac jak bedzie tam miejsce w walizeczce reszte kosmetykow z tej serii(bo w walizeczce jest tylko woda i dezodorant, a jeszcze chce dolozyc wode po goleniu i zel pod prysznic)
mamie jakies kosmetyki bratu tez STR8 zielony ( mam slabosc do tego zapachu ) a tacie hmmm on all ma ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
ja juz mam część prezentów od dawna bo rodzinka dosyc liczna no a budżet - wiadomo ograniczony- z tego tez powodu ubolewam czasem że nie moge zawsze kupić tego co bym chciała no ale STARAM się: więc:
- tatuś: butelka dobrego Jasia, uwielbiany przez niego trunek ale rzadko konsumowany ze względów wiadomych, - mamusia: kremik na noc Loreala Age Perfekt w zestawie z tonikiem, błyszczyk do ust Eveline w ulubionym kolorze (na pewno będzie zaskoczona) mamusia i tatuś: gliniany pojemnik z naturalnym korkiem, emaliowany w środku do przechowywania kawy, jakby ktoś zapomniał jest napisa "kawa" - jest taka cała seria - w zeszłym roku kupilismy im taki sam do herbaty -byli zachwyceni mamusia i tatuś: świąteczny domek zapachowy (jakby z piernika) do postawienia razem z aromatem (jeszcze nie kupiony) siostra: tusz do rzęs + błyszczyk jak dla mamy w innym odcieniu narzeczony siosty: portfel z życzeniami żeby zawsze był pełen teściowa: zestaw kosmetyków Ziaja Arentina (wiem że używa),kremiki na dzień na noc i pod oczy teść ????????? być może butelka dobrego czerwonego wina mozelskiego albo mołdawskiego (uwielbia) szwagierka: zestaw kosmetyków Ziaja Masło Kakaowe szwagier: album do zdjęć druga szwagierka: planuję błyszczyk do ust, maseczkę i pływające świeczki zapachowe, dziadek ???????????? na pewno cos wymyślę babcia ???????????? na pewno coś wymyślę najwiękzy problem mam zkupieniem przezntu mężowi...on ZAWSZE chce książki... a ja zawsze nie wiem które wybrac bo intesesuje się tematyką wojskowo - historyczną a z Bellony ma juz prawie wszystko,jeśli chodzi o jakiekolwiek ine rzeczy to uważa że niczego nie potrzebuje...no chyba że mogłabym mu kupić samochód ![]() poza tym pożalę się, moi rodzice i teściowie sa absolutnie skłóceni i dzięki temu musimy spędzać wigilię u 2 rodzin naraz co jest okropne...zwłaszcza żemieszkająna przeciwległych końcach miasta a my nie mamy samochodu...wierzcie mi stresuje mnie to... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
stokrotka_to_ja napisał(a):
> A narazie prezenty bede zbierać ja ![]() > 1 XII - urodzniki ![]() Wszystkiego najlepszego. ![]() ![]() A ja nadal mam problem co podarować koledze wylosowanemu na mikołajki - tzn. na wigilię klasową, bo wtedy sobie dajemy prezenty. ![]() ![]() A prezenty w tym roku będą następujące: Mama - kremiki, pewnie jakaś nowość, pewnie Oceanic DHEA. ![]() Tata - ha! ZAWSZE miałam z tym problem, w tym roku pierwszy raz nie mam - tatuś w końcu stwierdził, że jego 30 krawatów mu się znudziło. ![]() ![]() ![]() Moi najsłodsi chłopcy dostaną zapewne duuuużą paczkę rogali swoich ulubionych. ![]() ![]() No i kumpela - dodatkowo ma 30 urodziny. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurczę, mało tych osób, ani chłopaka do obdarowania, ani rodzeństwa... A ja tak lubię wymyślać prezenty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
a ja znalazłam fajnego Mikolaja na parapet, jak ktos ma okno nie szczelne to uszczelni
![]() http://www.kdc.pl/servlet/SNFProduct...44a9bc69e72db5 dla szukajacych plastycznych inspiracji: http://www.kdc.pl/servlet/SNFProduct...44a9bc69e72db5 dla urzadzajacyhc mieszkanie: http://www.kdc.pl/servlet/SNFProduct...44a9bc69e72db5 ksiązka o make-upie, (w wersji kasiazkowej katalogu napisano ze dodają do niej zestaw kosmetyków Constance Caroll) http://www.kdc.pl/servlet/SNFProduct...44a9bc69e72db5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezenty pod choinkę
Zazwyczaj kupowałam rodzicom prezenty w stylu: kosmetyki dla mamy, kosmetyki dla taty, biżuteria dla mamy, maszynka do golenia dla taty, apaszka dla mamy, śrubokręt dla taty.... W tym roku zamawiam fotoksiążkę, czyli coś zupełnie odmiennego w tonacji, niż do tej pory, bo sentymentalnego. Taka fotoksiążka to wspaniała pamiątka, a gdy oprawiona jest w piękną, twardą oprawę- dobrze prezentuje się na półce i kusi, by po nią sięgnąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Teraz modne jest rękodzieło, więc ja swojej mamie i siostrze kupiłam biżuterie:
http://vegezone.pl/107-bizuteria Tacie: czapka i szalink (w jednym zestawie) http://www.tchibo.pl/meska-czapka-z-...400008917.html a dla reszty rożne fajne czekolady z http://chocolissimo.pl/ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
A co myślicie o kupowaniu drogich drobiazgów czyli takich produktów które swobodnie w innym sklepie kupicie zdecydowanie taniej. Weźmy takie krawaty xxx
Cena nie mała bo prawe 200zł w promocji 70 zł Krawaty ręcznie robione z jedwabiu - wiadomo na bogato. No ale to tylko krawat! Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-12-19 o 11:48 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.