![]() |
#31 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
Chciałabym porozmawiać z TŻtem
![]() I w ogóle chciałabym wierzyć w cuda, żeby się udało wyprowadzić stąd w czerwcu. Tylko kurde z bajek wyrosłam z 10 lat temu ![]()
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Melduję się w kolejnej części ![]() Po spotkaniu z kolegą poszłam do TŻ-a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja się boję korków!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
te od tych naturalnych podpasek to jakas sekta ;| masakra co one tam wypisuja.
idę spac ![]() śnijcie dobrze! |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ojejuśku!
Jeden wieczór a tyle straciłam tu u Was ![]() Co do pytań zadanych do mnie jeszcze w poprzednim wątku ![]() Insane i Najfajniejsza pytałyście o zapatrywania mojego TŻ na zaręczynowo-ślubne sprawy. W sumie co do ślubnych spraw to mamy podobne podejście, że jak skończę studia i zacznę jakąś porządną pracę to weźmiemy ślub (mamy w sumie nawet dogadane jak ma nasz ślub wyglądać, goście etc. - bo chcemy tylko najbliższą rodzinę, na spokojnie ![]() Co do zaręczyn to generalnie kiedyś wspomniał (jak jeszcze studiował :P), że będzie gotowy jak dostanie pracę po studiach na stałe jakąś dobrą. Ma taką od ponad pół roku i jakoś cicho :P Coś tam czasem przebąkiwał odnośnie jakiejś "błyskotki", ale raczej nic konkretnego. Generalnie nie ucieka od tematu, ale jakoś gadatliwy też nie jest. Tajlaa pytałaś o wiek - w tym roku skończy 25, a jesli chodzi o sytuację z teściami...oj długa i żmudna historia :P No i najważniejsze, cieszę się, że jestem z Wami na początku nowej odsłony wątku ![]() Insane, choć, krótko tu jestem to i ja Cię ściskam! Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2009-04-21 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie w czwartej czesci
![]() ![]() Insane ![]() Co do korkow - od 8 miesiecy nie mialam okresu wiec ani podpaski ani tamponow nie musze uzywac ![]() Co do fast- foodow to dzis ogladalam program w ktorym wypowiadali sie pracownicy brytyjskiego szpitala z oddzialu dla osob otylych, glownie tematem byl gastric band ( nie wiem jaka jest poprawna polska nazwa, ale chodzi o opaske na zoladku zmniejszajaca przeplyw pokarmow ) i odechcialo mi sie KFC i McDonaldsow i Subway'ow po ogladaniu 19 - 25 letnich kobiet wazacych 120 kg... Grape zazdraszczam autka ![]() Jutro mam kolejne badanie krwi o 8.30.. i do tego czasu nic jesc ani pic nie moge oprocz wody bo to na cukrzyce badania.. ![]() A w poniedzialek prosilabym aby trzymac kciuki bo mam 1 etap rozmowy kwalifikacyjnej ( test z umiejetnosci poslugiwania sie jezykiem angielskim i matematyczny ) w sprawie pracy w Job Center ( cos jak Urzad Pracy w Polsce, ale bardziej zorganizowany ![]() ![]() Poza tym dowiedzialam sie wreszcie moj wlasciwy rozmiar stanika i z 38DD przeskoczylam na 38G! ![]()
#36 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Od rana się wam wyżale. Do mojej siostry jak wiecie przychodzi babcia, tesciowa mojej mamy. No i kurna kobita ma jakis problem chhyba ze soba bo przyszla dzis jak zawsze przed 7 jak moja siostra jeszcze spi i od 7 mi grala taka lalka co placze i sie smieje. Oczywiscie mnie obudzila ;/ normalnie mam ochote jej wydrapac oczy zreszta jak zawsze. No co za baba nie rozumie jak jej sie mowi zeby nie grala ta glupia lalka ani niczym innym bo spia ludzie w domu!! sie zdenerwowalam. siedze juz w domu bo matura za 1,5 tygodnia i nic nie mamy w szkole. cale szczescie. zaraz sobie zrobie kanapki z salata ![]() wymyslilam nowa wersje gosci na slub ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() sanrioo, nie martw się ja mam codziennie sajgon w domu z rana. Moja mama wychodzi do pracy na 7:00 i zazwyczaj jej nie słychać w ogóle. Wszystko jest ok dopóki mój ojciec nie wstanie. Wtedy się zaczyna. Telewizor gra tak głośno, że jestem w stanie przy zamkniętych drzwiach powtórzyć wszystko co w nim leciało, trzaska drzwiami, rozmawia przez telefon (drze się!), a mnie codziennie szlag trafia rano ![]() ![]() ![]() W sobotę jadę do szkoły, więc będę musiła wstać ok. 5:10 i planuje sobie TV włączyć i słuchać go szykując się w łazience, chociaż takie plany mam zawsze, ale nie jestem na tyle wredna, żeby je zrealizować ![]() Co do gości, to my planowaliśmy malutki ślub na ok. 40 osób, ale po zaręczynach stwierdziliśmy, że będzie dwa razy większy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam ![]()
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja chyba sobie tez kupie takie korki. ![]() co do tego ślubu to u nas jest dziwna sytuacja bo moj ojciec mieszka osobno a w domu mieszkam z "tata" i tym sposobem mam 3 babcie z nich superowa jest tylko mama mojej mamy. no i 2 dziadkow. nie trawie tej rodziny calej oni mnie tez nie. no i nie chce ich zapraszac na slub ani na wesele ![]() ide zaraz do lumpków na specerek może cos kupie ciekawego ![]() edit: luffko masz tu sobie przeczytaj o świętej przestrzeni ... http://www.miesiaczka.com/index.php?...d=35&Itemid=39 sekta jak nic a w tym ich stowarzyszeniu celebruja miesiączkę i kurka leczą totemami ciekawe co ![]() Edytowane przez sanrioo Czas edycji: 2009-04-22 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#41 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dzień dobry
![]()
#42 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie rano jest to samo - wszyscy tak hałasują, że jedynie stopery mnie ratują ![]() Mnie jakoś temat tych podpasek dziwnych nie interesuje, wydaje mi się to po prostu mocno dziwne ![]() Jadę zaraz do koleżanki, tej na której ślubie mam być świadkiem ![]() ![]() A przed chwilką dzwonił do mnie TŻ, że on chce iść ze mną zmierzyć pierścionki i zobaczyć jaki dokładnie ma rozmiar kupić no i żebym pokazała jakie mi się podobają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
ja też tak chce ejj ejj ![]() ![]() superowo masz ah ![]() a w ogóle co mu odpowiedziałaś :P
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-04-22 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Zgodziłam się
![]() ![]() Ależ się cieszę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Biska, zazdraszczam
![]() ![]() Pochwal się później kiecką ![]() polka, jaki Ty masz cudowny tekst w podpisie ![]() Zapisałam ją sobie, bardzo chętnie bym ją (w zmodyfikowanej nieco wersji, aby dodać coś od siebie) - wygłosiła przed ołtarzem ![]() Ja się właśnie zbieram, jadę do szpitala ![]()
#46 |
Zakorzenienie
|
A Ty co dziś taka smutna?
![]() edit: a no tak , mamę jedziesz odwiedzić.... A TZ w ogóle wie, co się stało? Biska jak tak dalej pójdzie to zostanę na wątku sama... Fajnie Twój TZ zrobił ![]() ![]() ![]()
#47 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ale co nic, nic nie gadaliście ostatnio o tym? Ins dzieki, też mi sie podoba właśnie bardzo, jest takie prawdziwe o miłości ( bez pierdułek misiu pysiu itd.) 3mam kciuki żeby dobrze Ci dzis minął dzień, podczas tej wizyty ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-04-22 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
luffka, mamę i znajomego w szpitalu...
TŻ wie, dzwoniłam do niego wczoraj wieczorem. No i sama nie zostaniesz, u mnie absolutnie nic się również nie szykuje ![]() polka, dziękuję ![]()
#49 |
Zakorzenienie
|
Coś tam troszkę mówiliśmy, ale bardziej w żartach
![]() Luffka, jego na razie na nic nie stać, więc szybko ten moment nie nastąpi ![]() Cieszy mnie najbardziej, że myśli o tym i sam zaczyna o tym mówić ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
ja tam dalej bede siedzieć cicho w tych sprawach, żeby sie nie narzucić czasem ![]() i tak jest kochany i kiedyś go na pewno najdzie chęć zaręczyn ![]() Biska ale i tak zazdroszczę ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() luffka nie zostaniesz sama bo po tym co TŻ wczoraj pokazał zastanawiam się czy tak wygląda szczęśliwy związek ![]() ![]() ![]() Insane duchem i serduchem jestem z Tobą ![]() ![]() Biska fajnie masz że TŻ sam z siebie zaczął ten temat ![]() ![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze i u Was ![]() ![]() ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ja znowu na szybko... ![]() ![]() Na weekend majowy raczej nie pojedziemy, może ten na Boże ciało ale i tak nie sami więc ze świętowania ("błyskotki") nici ![]() ![]() ale wymyślam co? to teraz jeszcze poproszę ![]() ![]() Edytowane przez _Maya_ Czas edycji: 2009-04-22 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
uf wróciłam w lumpa
![]() ![]() Biska fajowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny! Kurczę już kolejna część?
![]() ![]() Jakieś zmiany? Nowości? Pozdrawiam gorąco i przesyłam buziaki ![]()
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() glowka do gory kochana ![]() Cytat:
dziewczyny, mam nadzieje, ze ta czesc przyniesie ktorejs pierscionek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dziewczyny, ale jestem jeszcze ja! Ja też zostanę z Wami, nie martwcie się ![]() ![]() Biska, gratuluję, super! ![]() Jak tam u Was z pogodą? Bo u mnie cudowna, tylko szkoda, że nie mam jak się poopalać...
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam gdzie się opalać ale jakoś mi się nie chce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
O kurczę, mi by się też przydało umyć okno :P No ale nie mam weny
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.