noc poślubna - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-01, 20:00   #31
kocurazab
Zadomowienie

Dot.: noc poślubna

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
My też mamy zapewniony pokój gratis. Ja mam nadzieję, że nie będziemy aż tak wyczerpani, żebyśmy nie mieli siły się poprzytulać. Kupię sobie coś specjalnego na tę noc, a jeśli się okaże, że jednak będziemy tak zmęczeni jak tu niektóre dziewczyny piszą i z nocy będą nici, to trudno - taka ekstra bielizna na pewno się jeszcze później przyda
Hi, hi zgadzam się 100% dlatego też mam zamiar kupić sobie coś sexi na noc poślubną niezależnie czy to wykorzystamy w pierwszą, czy którąś kolejną noc

Edytowane przez kocurazab
Czas edycji: 2009-05-01 o 20:04
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 08:53   #32
agamalutka
Przyczajenie

GG do agamalutka

Dokładnie, jak nie wyjdzie nic w noc poślubną to myślę zrobić taką specjalną noc na podróży poślubnej albo np. tydz. po weselu jak sobie gdzieś pojedziemy albo będziemy na swoim. Wtedy dodatkowo wspomnienia z wesela i poprawin, i już nie ma zmęczenia
agamalutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-27, 15:48   #33
poppppy
Zadomowienie

My mielismy noc poslubna....mimo ze mieszkamy z soba od kilku lat, mimo ze mamy dwojke dzieci ......Tylko ze my nie robilismy normalnego wesela, a kilkugodzinne uroczyste przyjecie...a potem jeszcze troche bawilismy sie w klubie z mlodsza czescia rodziny
Wynajelismy apartament w hotelu gdzie robilismy przyjecie, bo w naszym mieszkaniu spali moi rodzice, bracia i nasze dzieciaki
Stary 2009-07-21, 10:47   #34
gold-fish
Zakorzenienie

Noc poślubna obowiązkowo mimo, że duzo tańczylismy nawet przez myśl nam nie przeszło iść spać tylko śmiać mi się chciało, jak na poprawinach wszystkie ciocie były zdziwione/zmartwione że kok ślubny mi się rozwalił i miałam rozpuszczone włosy

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 11:01   #35
AgatkaL
Wtajemniczenie

A my na noc poślubną nie mieliśmy siły...dlatego zrobimy ja sobie dopiero teraz, bo akurat po ślubie dostałam @ i niestety nic z tego...teraz nadrobimy zaległosci

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 16:28   #36
sloniatko007
Wtajemniczenie

GG do sloniatko007

A ja będe miała wyjatkowa noc poślubna ponieważ nie mieszkamy ze soba i nasza wspolna pierwsza noc razem spedzimy własnie po slubie,wtedy to moj maz sie do mnie wprowadzi i to bedzie nasza pierwsza razemChociaz dziewica nie jestem ta noc bedzie dla nas wyjatkowa,napewno zabierzemy do pokoju szampana,ja sie jakos ładnie ubioreTym bardziej ze bierzemy slub cywliny bez wesela wiec bedziemy miec duzo czasu na konsumowanie małzenstwa

Nowy,jesienny wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=667473
sloniatko007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 07:54   #37
Magdzia0108
Zadomowienie

Noc poślubna obowiązkowo.... a jak nie noc, to poranek. Bielizna ekstra musi być i na pewno chęci się znajdą mimo zmęczenia

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 18:24   #38
jagss
Raczkowanie

A jaką planujecie sprawić sobie bieliznę na noc poślubną? Bardziej w stylu romantycznym, tzn. jakąś jasną, koronkową z kokardkami czy bardziej odważną, np. czerwoną z satyny? I co to będzie? Gorset czy zwiewna haleczka?
jagss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 07:37   #39
MAGiALENA
Zakorzenienie

nasza noc poślubna wyglądała tak:
my od 01.06.09 r. wynajęliśmy mieszkanie, ale pierwsza noc, którą tam wspólnie spędziliśmy to właśnie poślubna. ślub mieliśmy 06.06.09 r.
z wesela wróciliśmy wcześnie, przed 4-tą. weszlismy do domu, zaczęliśmy się rozbierać do spania, a mój mąż nagle "zabrał się akcji". i tak mieliśmy jednak piękną noc poślubną. spaliśmy jakieś trzy godziny i obudzilismy się rześcy ok. 8-mej.
bieliznę więc miałam ślubną. zresztą nie kupowałam żadnej specjalnej.

i mieliśmy noc poślubna mimo, że współżylismy ze sobą jeszcze dwa lata przed ślubem.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-11, 13:14   #40
Assol
Raczkowanie

My wrocilismy z naszego wesela gdzies okolo 5 nad ranem. Postawilam kwiatki do wazonikow i sloikow . Przed slubem natomiast postanowilismy z narzeczonym nie zajmowac sie prezentami ani kopertami w noc poslubna. Nie snulismu zadnych planow ani marzen co do spelnienia obowiazku malzenskiego ( haslo - jesli damy rade ).
A jednak sie udalo, rozpinanie i sciaganie ze mnie sukni slubnej, seksowna bielizna a takze ekcsytujacy dzien rozpalily w nas nasze libido () oraz pragnienie polaczenia sie w jedna calosc . No i stalo sie . A potem zasnelismy krotkim, ale slodkim snem . Aha no i oczewiscie kapiel tak ze jak sie kladlismy bylo juz okolo 7 a o 10 czekala nas pobudka. Rodzina miala przyjechac na poprawiny( ale to juz inna historia ).
Assol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-19, 16:29   #41
emilias29
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez madzia.a Pokaż wiadomość
u nas w domu nocowali goście więc z nocy poślubnej nici
A poza tym człowiek po weselu jest tak zmęczony, że marzy tylko o tym aby położyć się spać- niestety

U mnie było podobnie.też wszędzie w domu spali goście więc nici z "bara bara".Też po weselu byłam zmęczona i poza tym wczesnie trzeba było wstać i nie miałam nawet ochoty na jakąs "pikantną "noc.
emilias29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-29, 16:52   #42
mona_ja
Wtajemniczenie

Mi się wydaje że mimo gości w domu osobny pokój dla Pary Młodej powinien być przygotowany na noc poślubną. Myśmy noc poślubną spędzili w nowej sypialni w domu męża, gdzie później razem zamieszkaliśmy. Po weselichu byliśmy zmęczeni ale mimo to mieliśmy jeszcze troche sił na figle migle. Miałam na sobie moją bieliznę ślubną, nie kupowałam nic specjalnego bo i tak po chwili mój mąż ją zdjął a potem zapadliśmy w głęboki sen.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 10:57   #43
pomorzanka
BAN stały

Ja sobie nie wyobrażam, żeby nie było nocy poślubnej. Przecież po raz pierwszy możecie to robić "legalnie" jako mąż i żona. My zrobiliśmy sobie dwutygodniowy post przed ślubem i mimo zmęczenia, bo też bawiliśmy się na całego i wróciliśmy o 5 nad ranem, mieliśmy wystarczająco dużo siły i chęci by skonsumować związek małżeński. Dziewczyny, same się przekonacie, to jest taka atmosfera, magia, która otoczy Wasze ciała, tak że odechce Wam się spać. My mieliśmy zapewniony apartament dla nowożeńców a w nim znaleźliśmy szampana i dwie lampki, na łóżku i na podłodze były rozsypane płatki róż, więc żal było tego nie docenić i nie skorzystać. Było wyjątkowo i naprawdę dziewczyny nie odkładajcie tego na inną noc, bo taka noc jest tylko raz w życiu...
pomorzanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-25, 20:46   #44
anna1107
Przyczajenie

Noc poślubna... Po weselu młodzi są tak wykończeni,że nawet nie chce się myśleć o nocy poślubnej. Wiem z własnego doświadczenia. My,po prostu przytuliliśmy się mocno do siebie, powiedzieliśmy sobie "kocham cię" (już wtedy można było dodać "mężu", "żono") i zasnęliśmy.
Ot,cała noc poślubna
Prawdziwa noc poślubna była dopiero w jakieś półtora tygodnia po wszystkim...
anna1107 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 16:01   #45
EdziaO
Zakorzenienie

Nasza również się odbyławróciliśmy ok 6 rano, o 15 jechaliśmy na poprawiny, ale pomiędzy tym nie za bardzo chciało nam się spaćChyba atmosfera tak na nas podziałała. Nie było specjalnych przygotowań, ale wyplątanie mnie z sukni ślubnej było wyzwaniem i na pewno fajnym wstępem

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 14:09   #46
MistrzyniWKochamCieMisiu
Raczkowanie

Nam teściowie zafundowali 2 doby w hotelu Victoria
Przyszliśmy do pokoju około 5 nad ranem, nie zdążyłam założyć haleczki kupionej na tą właśnie okazję, bo mąż był od razu się na mnie rzucił
Po poprawinach mieliśmy więcej czasu dla siebie (skończyliśmy koło północy) więc użyłam moich (oczywiście wybranych) prezentów z wieczoru panieńskiego.

MistrzyniWKochamCieMisiu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-11, 21:16   #47
bluemooon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Pokaż wiadomość
Po poprawinach mieliśmy więcej czasu dla siebie (skończyliśmy koło północy) więc użyłam moich (oczywiście wybranych) prezentów z wieczoru panieńskiego.
sprytnie!!!
bluemooon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-17, 05:39   #48
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Nasza noc poślubna, a raczej wieczór odbył się podczas podróży poślubnej (wtedy też wykorzystałam zakupione przebranko), bo w sob rano (w ślub) dostałam okresu (zresztą zgodnie z planem :/).
Zresztą tuz po weselu byłam tak zmęczona, że po długiej kąpieli usnęłam momentalnie (a że łóżko hotelowe było mega wygodne to jeszcze bardziej ułatwiło pogrążenie się "w objęciach morfeusza" )

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-20, 21:21   #49
bellebelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ptysiazkremem Pokaż wiadomość
Film z nocy poślubnej??

http://anusia.u☠☠☠☠☠☠☠☠☠blog/czytaj/1965.html

Co o tym sądzicie??
Widzielismy to w ofercie jakiegos fotografa Nie, nie i jeszcze raz nie!

Ja akurat kupilam sobie seksowna bielizne na slub i noc poslubna, ale bylo tak goraco w dzien slubu, ze nie zakladalam nawet ponczoch. Do swojego apartmamentu poszlismy po 5 rano i jak wreszcie TZ zdjal, a raczej odkleil ze mnie suknie slubna, bylo juz jasno i jakos nie w glowie mi bylo wkladac wtedy koronki i pas do ponczoch

bellebelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-24, 12:23   #50
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Tak czytam i czytam... moje wesele było już ponad rok temu, też nie planowałam nocy poślubnej, bo byłam pewna, że zmęczenie jak to wszyscy mówią nie pozwoli na jej realizację...
więc tak ślub miałam o 14, więc już od rana na nogach, pamiętam, że nie mogłam spać więc nocy z piątku na sobotę prawie nie przespałam takie emocje były eh... no a z sali weselnej wyszliśmy o 7 rano w niedzielę. Potem rozpakowywaliśmy prezenty, czytaliśmy życzenia, potem kąpiel i do spania (ok. 10 w niedzielę) nic nie planowaliśmy, ale jak to mówimy "obowiązek małżeński" spełniliśmy
Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-30, 13:24   #51
KOTUCHA
Raczkowanie

ja jestem świeżo po ślubie i mogę się pochwalić wspaniałą nocą poślubną
wszystko było wyjątkowe!
KOTUCHA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości