![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: noc poślubna
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kocurazab Czas edycji: 2009-05-01 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Dokładnie, jak nie wyjdzie nic w noc poślubną to myślę zrobić taką specjalną noc na podróży poślubnej albo np. tydz. po weselu jak sobie gdzieś pojedziemy albo będziemy na swoim. Wtedy dodatkowo wspomnienia z wesela i poprawin, i już nie ma zmęczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
My mielismy noc poslubna....mimo ze mieszkamy z soba od kilku lat, mimo ze mamy dwojke dzieci
![]() ![]() Wynajelismy apartament w hotelu gdzie robilismy przyjecie, bo w naszym mieszkaniu spali moi rodzice, bracia i nasze dzieciaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Noc poślubna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
A my na noc poślubną nie mieliśmy siły...dlatego zrobimy ja sobie dopiero teraz, bo akurat po ślubie dostałam @ i niestety nic z tego...teraz nadrobimy zaległosci
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
A ja będe miała wyjatkowa noc poślubna ponieważ nie mieszkamy ze soba i nasza wspolna pierwsza noc razem spedzimy własnie po slubie,wtedy to moj maz sie do mnie wprowadzi i to bedzie nasza pierwsza razem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Noc poślubna obowiązkowo.... a jak nie noc, to poranek. Bielizna ekstra musi być i na pewno chęci się znajdą mimo zmęczenia
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
A jaką planujecie sprawić sobie bieliznę na noc poślubną? Bardziej w stylu romantycznym, tzn. jakąś jasną, koronkową z kokardkami czy bardziej odważną, np. czerwoną z satyny? I co to będzie? Gorset czy zwiewna haleczka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
nasza noc poślubna wyglądała tak:
my od 01.06.09 r. wynajęliśmy mieszkanie, ale pierwsza noc, którą tam wspólnie spędziliśmy to właśnie poślubna. ślub mieliśmy 06.06.09 r. z wesela wróciliśmy wcześnie, przed 4-tą. weszlismy do domu, zaczęliśmy się rozbierać do spania, a mój mąż nagle "zabrał się akcji". i tak mieliśmy jednak piękną noc poślubną. spaliśmy jakieś trzy godziny i obudzilismy się rześcy ok. 8-mej. bieliznę więc miałam ślubną. zresztą nie kupowałam żadnej specjalnej. i mieliśmy noc poślubna mimo, że współżylismy ze sobą jeszcze dwa lata przed ślubem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
My wrocilismy z naszego wesela gdzies okolo 5 nad ranem. Postawilam kwiatki do wazonikow i sloikow
![]() ![]() ![]() A jednak sie udalo, rozpinanie i sciaganie ze mnie sukni slubnej, seksowna bielizna a takze ekcsytujacy dzien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
U mnie było podobnie.też wszędzie w domu spali goście więc nici z "bara bara".Też po weselu byłam zmęczona i poza tym wczesnie trzeba było wstać i nie miałam nawet ochoty na jakąs "pikantną "noc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Mi się wydaje że mimo gości w domu osobny pokój dla Pary Młodej powinien być przygotowany na noc poślubną. Myśmy noc poślubną spędzili w nowej sypialni w domu męża, gdzie później razem zamieszkaliśmy. Po weselichu byliśmy zmęczeni ale mimo to mieliśmy jeszcze troche sił na figle migle. Miałam na sobie moją bieliznę ślubną, nie kupowałam nic specjalnego bo i tak po chwili mój mąż ją zdjął
![]()
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Ja sobie nie wyobrażam, żeby nie było nocy poślubnej. Przecież po raz pierwszy możecie to robić "legalnie" jako mąż i żona. My zrobiliśmy sobie dwutygodniowy post przed ślubem i mimo zmęczenia, bo też bawiliśmy się na całego i wróciliśmy o 5 nad ranem, mieliśmy wystarczająco dużo siły i chęci by skonsumować związek małżeński. Dziewczyny, same się przekonacie, to jest taka atmosfera, magia, która otoczy Wasze ciała, tak że odechce Wam się spać. My mieliśmy zapewniony apartament dla nowożeńców a w nim znaleźliśmy szampana i dwie lampki, na łóżku i na podłodze były rozsypane płatki róż, więc żal było tego nie docenić i nie skorzystać. Było wyjątkowo i naprawdę dziewczyny nie odkładajcie tego na inną noc, bo taka noc jest tylko raz w życiu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Noc poślubna... Po weselu młodzi są tak wykończeni,że nawet nie chce się myśleć o nocy poślubnej. Wiem z własnego doświadczenia. My,po prostu przytuliliśmy się mocno do siebie, powiedzieliśmy sobie "kocham cię" (już wtedy można było dodać "mężu", "żono")
![]() Ot,cała noc poślubna ![]() Prawdziwa noc poślubna była dopiero w jakieś półtora tygodnia po wszystkim... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Nasza również się odbyła
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Nam teściowie zafundowali 2 doby w hotelu Victoria
![]() Przyszliśmy do pokoju około 5 nad ranem, nie zdążyłam założyć haleczki kupionej na tą właśnie okazję, bo mąż był od razu się na mnie rzucił ![]() Po poprawinach mieliśmy więcej czasu dla siebie (skończyliśmy koło północy) więc użyłam moich (oczywiście wybranych) prezentów z wieczoru panieńskiego.
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Nasza noc poślubna, a raczej wieczór odbył się podczas podróży poślubnej (wtedy też wykorzystałam zakupione przebranko), bo w sob rano (w ślub) dostałam okresu (zresztą zgodnie z planem :/).
Zresztą tuz po weselu byłam tak zmęczona, że po długiej kąpieli usnęłam momentalnie (a że łóżko hotelowe było mega wygodne to jeszcze bardziej ułatwiło pogrążenie się "w objęciach morfeusza" ![]()
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja akurat kupilam sobie seksowna bielizne na slub i noc poslubna, ale bylo tak goraco w dzien slubu, ze nie zakladalam nawet ponczoch. Do swojego apartmamentu poszlismy po 5 rano i jak wreszcie TZ zdjal, a raczej odkleil ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Tak czytam i czytam... moje wesele było już ponad rok temu, też nie planowałam nocy poślubnej, bo byłam pewna, że zmęczenie jak to wszyscy mówią nie pozwoli na jej realizację...
więc tak ślub miałam o 14, więc już od rana na nogach, pamiętam, że nie mogłam spać więc nocy z piątku na sobotę prawie nie przespałam takie emocje były eh... no a z sali weselnej wyszliśmy o 7 rano w niedzielę. Potem rozpakowywaliśmy prezenty, czytaliśmy życzenia, potem kąpiel i do spania (ok. 10 w niedzielę) nic nie planowaliśmy, ale jak to mówimy "obowiązek małżeński" spełniliśmy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
ja jestem świeżo po ślubie i mogę się pochwalić wspaniałą nocą poślubną
![]() wszystko było wyjątkowe! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.