|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: podkłady: Artdeco mineralny soft ivory, La Roche Posay Unifiance 11
Dokładka:
12. Podkład Shiseido Hydro - Liquid Compact - odcień O20 -> już mocno wysłużony, zostało około 20%, w sam raz dla wypróbowania 13. Korektor zielony Unifiance -> zostało około 50% |
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Dot.: podkłady: Artdeco mineralny soft ivory, La Roche Posay Unifiance 11 i inne
poza Unifiance podoba mi się ciągle Artdeco
mam mineralny podkład Maybelline - zostało go ok.40% - odcień byłby dla Ciebie dobry bo jest identyczny co Unifiance który mam od Ciebie
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: podkłady: Artdeco mineralny soft ivory, La Roche Posay Unifiance 11 i inne
Witaj, oddam EDM za Autohelios LRP, pasowałaby Ci taka wymianka?
|
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
kochana a jak z naszą wymianką?
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- a ja na artdeco i korektor Unifiance
|
|
|
|
#39 |
|
JESTEM ONA
|
Eunchae
![]() Czy Vichy podkład , to ten jedwabny? Mam 1x użyty, kupiony tydzień temu w aptece Avene- jasny beż 01.( chwilowo jeszcze zastanawiam się nad wymianą , dlatego nie mam go w watku.
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Vichy, opis na pudełeczku:
PODKŁAD JEDWABISTY Cera sucha i wrażliwa. Zapewnia uczucie komfortu. Innowacja Vichy: struktura mikroskopijnej siateczki, nie zatyka porów. Skóra oddycha swobodnie, ma jednolity koloryt i jest jedwabista w dotyku. HIPOALERGICZNY ZAWIERA WODĘ TERMALNĄ Z VICHY |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
JESTEM ONA
|
Spytałam, bo wiem , że jeszcze są matujące
![]() Chwilkę zastanowię się jeszcze ( do jutra) i dam znac jeśli jesteś zainteresowana.
|
#44 |
|
BAN stały
|
czyli jak kochana? za co te dwie bluzeczki ?
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Pisałaś jeszcze coś u mnie o potrójnym cieniu Inglota - jesteś nim zainteresowana? ![]() jeśli tak to może zrobimy tak dwie bluzeczki + cienie za: artdeco, unifiance i ghosta? ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Tylko dla upewnienia chodzi ci o ten cień niebiesko-zielono-pomarańczowy prawda? ![]() hmm tzn. rozmiar na metce to M a ja noszę XS/S i jest taka troszkę luźnawa ![]() zostańmy przy opcji 2 bluzeczki + cień za artdeco, ghosta i unifiance ![]() jeśli wszystko OK to idziemy na PW
|
|
|
|
#46 |
|
JESTEM ONA
|
A jaki on ma odcień ( nigdy go nie sparwdzałam)- tzn- bardziej wpada w różowy czy żółty?
Jesli w żółty, to jestem chętna na wymianę. ( Avene jest właśnie żółty ), ale jesli jest różowy , to raczej nie - taki odcień mam od filtrów SVR.
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Zamieściłam zdjęcie odcienia Vichy w 1 poście, ma więcej żółtych tonów, ale nie wiem jak go porównać do Avene 01, ten odcień sprawdzałam w aptece (w końcu zdecydowałam się na 02 Naturel) i pamiętam ze był taki lekko marchewkowy, ale pewnie po nałożeniu stapia się w żółć.
|
|
|
|
#48 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() A mogę prosic jeszcze o zielona kredkę ?
|
|
#50 |
|
JESTEM ONA
|
Dobrze
![]() Tylko prosiłabym o wysłanie przez Ciebie jako pierwsza przesyłki, z powodu malutkiej ilości przekupek. I preferuje przesyłkę polecona ekonomiczną - idzie podobnie długo jak prio.( przekonałam sie nieraz Jęsli te 2 warunki Tobie odpowiadaja , to PW na wymiane adresów ![]()
. Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-11-01 o 18:59 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

To ja dam znać jak przemyślę