![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: fajne ciuchy,H&M,Topshop.Butik i inne,rozmiar M,L,S,Zaprasza,warto:)
oto wymiary, wybacz ze tak pozno
![]() wszystkie rzeczy sa mierzone na płasko dzinsowa marynarka: (mierzone z zapietym guziczkiem, bez naciagania) dlugosc calkowita ( mierzona na samym srodku) 63 cm szrokosc od pachy do pachy 45cm ( ale w okolicach biustu ma jakby jeszcze wypukly material, ze bedzie w porzadku tez na wiekszy biust- nie wiem czy jestem czytelna ![]() talia 41cm dół 47cm dlugosc rekawa od ramienia 65cm( ale mozna podwinac ja nosilam podwiniety) dlugosc rekawa od pachy 48cm Czarna koszula dlugosc calkowita ( mierzona na samym srodku) 63cm szerokosc od pachy do pachy 47cm ( przy noszeniu nie jest wcale szeroka, ja mam w biuscie 96cm i jest w porzadku) szerokosc w talii 41cm dzinsowe spodnie dlugosc calkowita 103cm szerokosc nogawki przy kolanie niecale 21cm szerokosc nogawki na samym dole 23cm szerokosc w pasie 41cm szerokosc w biodrach 52cm stan 21cm( od guzika do szwu) to chyba wszystkie wymiary ![]() i jak pasowaloby Ci? ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- aha jeszcze czarne w prazki;] szerokosc w pasie 40cm szerokosc w biodrach 50cm dlugosc calkowita 103cm stan 24cm szerokosc nogawki w kolanie 25cm i u dołu 27cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.