Wspomnienia m³odych lat, czyli b³êdy m³odo¶ci ;) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-04-29, 18:32   #31
ilo16na
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 871
Dot.: Wspomnienia m³odych lat, czyli b³êdy m³odo¶ci ;)

Fajny watek.

Majac z 3 lata wpadlam do wanny pelnej prania
Moczylo sie pranie a ja siedzialam na brzegu wanny i wlecialam w ubraniu .. brat mnie wyciagal
^^

A i jeszcze(to mi opowiedzieli rodzice)
Ze jak bylam malym bobasem to lizalam sciane.. i musieli odsuwac moje lozeczko bo sciana byla bez tynku

• "Dopóki walczysz, jeste¶ zwyciêzc±"

Edytowane przez ilo16na
Czas edycji: 2009-04-29 o 18:34
ilo16na jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-29, 19:13   #32
Sweet_21
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 052

Cytat:
Napisane przez cochonnetta Poka¿ wiadomo¶æ
aha, jeszcze mi siê przypomnia³o kiedys w podstawówce by³a mowa o segregowaniu ¶mieci itd. Pani nauczycielka mówi³a o konieczno¶ci zbierania puszek czy co¶ takiego. Wzie³am sobie t± lekcjê bardzo do serca i bêd±c na dworze zbiera³am puszki po piwie , nastêpnie ukrywa³am je gdzie¶ skrzêtnie w pokoju. Ca³a akcja trwa³a ok. 3 tygodni, potem Mamusia znalaz³a moje zbiory i by³a niez³a awantura
Cytat:
Napisane przez Kasioola Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mia³am tak z kasztanami
  • A ja z kamieniami
Stwierdzi³am, ¿e jak inni zbieraj± karteczki, albo znaczki to ja mogê kamienie.Oczywi¶cie takie niespotykane, kolorowe i ciekawe Wiêc przynosi³am takie 'niespotykane' (pustakowe) cuda spod bloku i ³adowa³am w ³ózko.Skoñczy³o siê kiedy mama mia³a robiæ pranie po¶cieli, wyjê³a kilka toreb kamieni i kaza³a mi je wynie¶æ z domu.A ja obra¿ona, pamiêtam odpowiedzia³am, ¿e przez ni± bêdê musia³a zmieniæ hobby

• w³o¿y³am sobie groszek do nosa i nie mog³am wyj±æ, w koñcu jako¶ mi siê uda³o, nie pamiêtam ju¿ jak, ale pamiêtam czerwieñ mojego nosa
  • pamiêtam jak wracaj±c z mam± z ko¶cio³a spyta³am siê jej czy zakonnice maj± okres, nie mog³a siê biedaczka uspokoiæ - dosta³a ataku ¶miechu

Bartu¶
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uwa¿a siê za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-29, 19:17   #33
maajjaa88
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 570

Cytat:
Napisane przez ilo16na Poka¿ wiadomo¶æ
Fajny watek.

Majac z 3 lata wpadlam do wanny pelnej prania
Moczylo sie pranie a ja siedzialam na brzegu wanny i wlecialam w ubraniu .. brat mnie wyciagal
^^

A i jeszcze(to mi opowiedzieli rodzice)
Ze jak bylam malym bobasem to lizalam sciane.. i musieli odsuwac moje lozeczko bo sciana byla bez tynku
tez lizalam sciany jak bylam mala, nawet "wylizalam" dziury, do tej pory pamietam ich ilosc i glebokosc
innego razu chcialam zobaczyc jak pali sie zapalniczka tak ja ciskalam, ze w pewnym momencie zaczela palic mi sie grzywka, az z dymem poszla takich historii mialam cala mase ach te lata dziecinstwa
maajjaa88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-29, 19:35   #34
madmuazelle
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 8 516

Sweet_21,gdzie¶ Ty by³a,jak ciê nie by³o???

Ja kiedy¶ z kole¿an±,przed Ko¶cio³em jest pomnik?,o³tarz? ogrodzony p³otem,lecz by³ pojemnik metalowy gdzie siê wrzuca³o pieni±¿ki,nawet papierowe i wracajac ze szko³y wyci±ga³y¶my.
madmuazelle jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-29, 20:02   #35
Sweet_21
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 052

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Poka¿ wiadomo¶æ
Sweet_21,gdzie¶ Ty by³a,jak ciê nie by³o???
Troszkê mnie nie by³o z racji urlopu i braku dostêpu do neta Ale nadrabiam, nadrabiam

Bartu¶
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uwa¿a siê za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 10:05   #36
malatya
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 98

Ja jak mia³am ze 4 lata z³apa³am u dziadka ¿yletkê i ogoli³am sobie ca³± praw± brew! Czemu, to nie wiem. Na szczê¶cie szybko odros³a

18.05 - dieta + æwiczenia= zrzucam 3 kg i ujêdrniam brzuch, nogi i pupê

18.05 - dbam o cerê, w³osy i ca³e cia³o

Kocham

malatya jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 10:51   #37
ola_108
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 660

* pó¼na jesieñ. mialam wtedy ok 5 lat. rodzcice ubieraj± mnie i moje 2 mlodsze siostry do kosciola. poniewaz jestem najstarsza jestem ubrana pierwsza i 'wystawiona' na podworko, zebym w domu sie nie spocila za bardzo . nudzi mi sie to czekanie, ale na szczescie zobaczylam, ze miska z wod± stoi kolo sznurkow do wieszania prania, wiec sobie weszlam i sie chalpie w niej, tato wylatuje z domu i na mnie krzyczy, a ja naprawde nie rozumiem dlaczego... przeciez basenik itp... dzis juz wiem, ¿e k±pa³am sie w krochmalu

*lato. mam ok.4 lat. bawie sie na podworku w piaskownicy. w pewnym momencie biegne do domu i czuje zapach owoców. przepiêkny. widze, ze na kuchence stoi wielki garnek, a tam jaki zmiksowane owoce... wzie³am stoleczek i zaczekal ³y¿k± grzebac w tym garnku i oczywiscie zaczelam ³adowac sobie te owoce do buzki... myslalam, ze mi twarz wypali. zaczelam sie rzucac po kuchni i krzyczec. polozylam sie na podloge i krzyczalam dalej. mama przybiegla i popryskala mi cos do buzi, bo to nie byly jakies tam owocki...to by³ piekielnie gor±cy d¿em

* wycielam sobie grzywke tuz przy skorze
ola_108 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-04-30, 10:56   #38
Superchic(k)
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 150

Ale zabawny w±tek .

Jak mia³am mo¿e z 5 lat, przysz³a do mnie rok m³odsza s±siadka, bawi³y¶my siê w moim pokoju i nagle wpad³am na genialny pomys³. Cichaczem wyjê³am z szuflady jak±¶ t³ust± ma¶æ mojej mamy i zaczê³y¶my z kole¿ank± mazaæ ni± ¶cianê . A ¿e ¶ciana by³a pomalowana jasnozielon± farb±, bez ¿adnych tapet, ma¶æ ta idealnie wch³ania³a siê w ni± . Tak nam siê spodoba³o, ¿e zu¿y³y¶my ca³± du¿± tubkê tej ma¶ci. Moja mama kiedy to zobaczy³a, by³a w szoku, musia³a kupiæ jaki¶ plakat ni w piêæ, ni w dziesiêæ pasuj±cy do wystroju pokoju, ¿eby to zas³oniæ . Do tej pory to sobie wspominamy .

Raz te¿ przyszed³ do mnie s±siad, dwa lata starszy ode mnie, mia³am te¿ wtedy oko³o 5 lat. Mama kupi³a mu now± bluzkê, taki czarny T-shirt z nadrukiem . Tak nam siê spodoba³, ¿e przynios³am no¿yczki do paznokci i pociachali¶my t± bluzkê na kawa³ki . Jego mama d³ugo nie mog³a zrozumieæ motywów naszego dzia³ania .

Superchic(k) jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 11:12   #39
ola_108
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 660

Cytat:
Napisane przez Superchic(k) Poka¿ wiadomo¶æ
Raz te¿ przyszed³ do mnie s±siad, dwa lata starszy ode mnie, mia³am te¿ wtedy oko³o 5 lat. Mama kupi³a mu now± bluzkê, taki czarny T-shirt z nadrukiem . Tak nam siê spodoba³, ¿e przynios³am no¿yczki do paznokci i pociachali¶my t± bluzkê na kawa³ki . Jego mama d³ugo nie mog³a zrozumieæ motywów naszego dzia³ania .
no jak to nie mog³a ? naprawde jej nie rozumiem
ola_108 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 11:15   #40
Klarissa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 431
Smile Dot.: Wspomnienia m³odych lat, czyli b³êdy m³odo¶ci ;)

¦wietny w±tek

- jak mia³am 8-9 lat chcia³am sobie zrobiæ ma³e ognisko w sadzie - uda³o mi siê zrobiæ po¿ar trudny do ugaszenia, sp³onê³o kilkana¶cie ar sadu - my¶la³am, ¿e mnie rodzice zamorduj±, ale by³am tak poparzona, ¿e nawet mnie nie zbili, mia³am tylko karê, ale najlepsze by³o jak przybieg³am do domu i krzycza³am "mamo, tato pali siê" a jak siê zapytali co i dlaczego to oczywi¶cie odpowied¼ "nie wiem"

- mojego m³odszego o 10 lat brata uderzy³am przez przypadek w g³owê hu¶tawk± tak, ¿e do dzi¶ dnia ma bliznê na g³owie - wtedy mia³ 2 latka, tak dosta³ w ³epetynê, ¿e przelecia³ z 2-3 metry w powietrzu... oczywi¶cie w domu twierdzi³am, ¿e nie mam pojêcia co mu siê sta³o

- jak mia³am 6 lat to mój starszy brat mia³ rybki, ja te¿ chcia³am wiêc za³o¿y³ mi mini akwarium, ja po jakim¶ czasie chcia³am rybkom zmieniæ wodê i wyla³am zawarto¶æ akwarium do kibelka - szkoda tylko, ¿e nie wyjê³am rybek wcze¶niej... potem chcia³am ¿eby tata je wy³owi³ z kanalizacji, a jak siê okaza³o, ¿e tak siê nie da to by³am bardzo niepocieszona...

- mój starszy brat mia³ siê mn± opiekowaæ, bo rodzice gdzie¶ pojechali, ja by³am strasznym niejadkiem wiêc mnie za karê zamkn±³ w ³azience razem ze ¶niadaniem, którego nie chcia³am zje¶æ - a ja z³o¶liwie zjad³am ca³± rolkê papieru toaletowego zamiast ¶niadania, siedzia³am w tej ³azience ca³y dzieñ, dopiero mnie mama wypu¶ci³a, he he ale siê za to bratu dosta³o

- standardowo jak wiêkszo¶æ sama zrobi³am sobie "grzywkê" o d³. 1-2 cm od g³owy...

- jako nastolatka nie mog³am odnale¼æ siê w swoim kolorze w³osów, dlatego zaczê³am siê farbowaæ i tak mia³am: rude - blond - bia³e - ciemny blond - jasny blond - niebieskie - zielone - br±zowe - blond - rude - pomarañczowe - blond - czarne a¿ do dzisiaj

Zreszt± du¿o mam takich opowie¶ci - moje pierwsze makija¿e i zabiegi pielêgnacyjne te¿ pozostawia³y sporo do ¿yczenia, na szczê¶cie mama mnie potem ratowa³a.

Edytowane przez Klarissa
Czas edycji: 2009-04-30 o 11:22
Klarissa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 14:44   #41
agness86
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 787

Cytat:
Napisane przez Sweet_21 Poka¿ wiadomo¶æ
  • w³o¿y³am sobie groszek do nosa i nie mog³am wyj±æ, w koñcu jako¶ mi siê uda³o, nie pamiêtam ju¿ jak, ale pamiêtam czerwieñ mojego nosa
Ja sobie zaaplikowa³am niedojrza³e winogronko Do¶æ g³êboko i na pogotowiu nie mogli sobie z nim poradziæ, kazali czekaæ. Pozby³am siê go jednym kichniêciem przy kolacji

I ju¿

agness86 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-30, 15:17   #42
ladylajla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 907

Cytat:
Napisane przez agness86 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja sobie zaaplikowa³am niedojrza³e winogronko Do¶æ g³êboko i na pogotowiu nie mogli sobie z nim poradziæ, kazali czekaæ. Pozby³am siê go jednym kichniêciem przy kolacji
heh, a ja zapakowa³am do nosa kó³eczko od samochodzika z Kinder-niespodzianki,a innym razem witaminê C. chcia³am sprawdzic czy pachn±
Stary 2009-04-30, 15:27   #43
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 600

A ja wsadza³am do nosa i ucha kulki papierowe. Oczywi¶cie ca³a grupa przedszkolna razem ze mn± Kiedy¶ zadowolona opowiedzia³am o tym mamie i nie wiedzia³am co ona widzi w tym z³ego
moooniaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 15:44   #44
dusia139
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 624

Cytat:
Napisane przez ladylajla Poka¿ wiadomo¶æ
heh, a ja zapakowa³am do nosa kó³eczko od samochodzika z Kinder-niespodzianki,a innym razem witaminê C. chcia³am sprawdzic czy pachn±
Ja wlozylam do nosa fasole, a polknelam klocka
Nie jest za pó¼no!
dusia139 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 16:33   #45
sensiblee
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 724

Ja pamiêtam, ¿e jak mia³am 11 lat bardzo ju¿ chcia³am byc doros³a i bardzo ubolewa³am nad tym, ¿e nie rosn± mi piersi By³am bardzo zazdrosna, bo by³a na moim podwórku taka dziewczyna co mia³a 12 lat i ona by³a bardzo oty³a i mia³a du¿e...balony strasznie jej tego zazdrosci³am. Zapyta³y¶my siê jej z kole¿ank±, co ona robi , ¿e ma takie du¿e , a ona powiedzia³a, ¿e raz dziennie naciera je cytryn±.... no to oczywi¶cie od razu pobieg³y¶my do sklepu po cytryny no i naciera³ysmy sie ale nie pomog³o....

Innym razem wmówi³am kole¿ance, ¿e jem li¶cie z drzewa i bardzo je lubiê . No i pokazalam jej ze nie k³amiê - zaczê³am je je¶c ... no i kolezanka poszla w moje slady i tak siedzia³y¶my pod drzewem i jad³y¶my liscie
Stary 2009-04-30, 16:51   #46
Daenerys
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 898

Postanowilam zalozyc buty mojej mamy na spacer. Byly to szpilki, sandaly, do dzis je pamietam - zlote, piekne. Ok, schodze po schodach i schodze, nagle spadam. Heh, rzecz nieunikniona jak ma sie 6 lat i nosi sie kilka rozmiarow za duze szpilki.
W ogole to bylam bardzo zlym dzieckiem.

Chodowalam ziemniaka do szkoly. Ziemniak byl schowany przede mna, zebym go nie ruszala, wysoko na szafie. Ale co to dla mnie! Na taboret i po ziemniaka. Skonczylo sie (oczywiscie) rozbita doniczka na dywanie i bardzo zla mama. Marny koniec szkolnego eksperymentu.

Do pokoju brata w ogole nie mialam wstepu, mial zamontowany zamek w drzwiach.
Teraz to potrafie zrozumiec. Np pamietam, ze brat mial bardzo fajne farbki olejne i jednego razu postanowilam wyprobowac wszystkie kolory na rajstopie na mojej nodze.

Daenerys jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 17:02   #47
Wenress
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 698

[quote=Sweet_21;12092074]

Hyhy, a ja tak± tward±, ususzon± kukurydze - karme dla myszy. Oczywi¶cie skoñczy³o sie u jakiego¶ lekarza, laryngologa? I jeszcze nie widzia³am o co taka panika, to¿ to tylko kukurydza, przecie¿ nic by sie nie sta³o jakby zamieszka³a w moim nosie... ehh.

Poza tym jad³am plasteline i papier. Nie wiem jakim cudem mi nie zaszkodzi³o, bo plasteliny jad³am naprawdê sporo

I jeszcze kiedy¶ chcia³am co¶ wyci±æ z papieru ale nie mog³am znale¼æ no¿yczek. Wziê³am wiêc ¿yletkê, i jeszcze by³am zachwycona jak równiutko sie wyciê³o szkoda tylko, ¿e jak to ¿yletka, by³a ostra z dwóch stron i pociê³am sobie te¿ palec :P

Æwiczê!
Wenress jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 17:14   #48
liquefy
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 726

kiedy¶ bawi³am siê z siostr± w ko¶ció³ ( ) komunia to by³y piêciogroszówki ja oczywi¶cie przez przypadek jedna po³knê³am i sie ba³am, ¿e umre

bez pomazanej ¶ciany te¿ siê nie oby³o
We can burn brighter than the sun
liquefy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 17:18   #49
agness86
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 787

Cytat:
Napisane przez liquefy Poka¿ wiadomo¶æ
kiedy¶ bawi³am siê z siostr± w ko¶ció³ ( ) komunia to by³y piêciogroszówki ja oczywi¶cie przez przypadek jedna po³knê³am i sie ba³am, ¿e umre

bez pomazanej ¶ciany te¿ siê nie oby³o
My kiedy¶ z bratem bawili¶my siê w mszê

I ju¿

agness86 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-30, 18:05   #50
mimochodem
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 422

Rodzice cudem gdzies zdobyli cudny kolor farby, pomalowali caly pokoj i zadowoleni gdzies tam pojechali. Wzielam wiec kredke swiecowa i udoskonalilam sciane prowadzac piekne kreski z jednego konca na drugi nie dalo rady tego zmyc xD

A jeszcze inna sytuacja: mialam moze z 6 lat i walesalam sie z reszta dzieciakow po jakis tam ³akach. W pewnym momencie trafilismy na rów, starszaki bez problemu przeskoczyly ale zostala jedna (4 letnia) dziewczynka, ktora za nic nie mogla przejsc. Zlapalam wiec ja z jednym kolega za rece i nogi i zamachnelismy sie tak zeby ja ...przerzucic...niestety kolega puscil wczesniej niz ja i w efekcie kolezanka wpadla glowa prosto do rowu twierdzi ze do dzisiaj pamieta t± traume xD

talia: 64->60
biodra: 90->85
udo: 52->49

mimochodem jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 18:29   #51
Kaluch
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 550

urz±dza³am ¿abie pogrzeb ^^najpierw j± dzga³am patykiem, zeby umar³a..ehh mia³am 4 lata...
jad³am namietnie piasek w piaskownicy
robi³am ciasta i herbatkê z piasku i kaza³am to rodzicom wcinac, bo przeciez zrobilam pyszn± babke
ugryz³am mojego starszego brata w plecy tak, ¿e do dzi¶ ma bliznê..nie rozumia³am dlaczego mama i tata krzyczeli i dosta³am lanie, skoro chcia³am tylko spróbowac jak smakuje
bawi³am siê zapa³kami i jedn± wyrzuci³am za pralkê w kuchni i posz³am do brata, a po chwili on polecia³ do kuchni, bo dzieki mnie zapali³a sie firanka, zas³onka i szyby w oknie popeka³y... by³o na niego, bo starszy i mnie nie upilnowa³ 8lat
jako, ¿e zawsze by³am najm³odsza w grupie dzieciaków, starsi w tym mój brat kazali mi dzwoniæ na dzwonki do domów i uciekac... albo kra¶æ listy ze skrzynek.. omg [dodam na usprawiedliwienie, ¿e mialam6-7lat i nie wiedzia³am, ze w tym cos zlego] :P

takie tam ma³e grzeszki

-z czystym sumieniem stwierdzam, ¿e jestem szczê¶liwa.

sty-love.blogspot.com

Kaluch jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 18:40   #52
Karolciavp
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 441

[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;12074330]Gdy mia³am trzy lata (s³ysza³am z opowie¶ci, bo nie pamiêtam) wziê³am krem do golenia, wysmarowa³am nim twarz i pozacina³am j± ¿yletk±, dobrze, ¿e nie mocno
A spytana dlaczego to zrobi³am, odpowiedzia³am, ¿e tato te¿ tak robi haha [/QUOTE]

ja zrobi³am to samo tyle ¿e ogoli³am najpierw brata :p a potem siebie ahahah oboje p³akali¶my nie dziwnie sie
Stary 2009-04-30, 19:00   #53
menorka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 828

Mama mi opowiada³a, ¿e jak mia³am3 latka i piêkny nowiutki sweterek to zostawi³a mnie na chwilkê sam± w pokoju. Ja w czasie jej nieobecno¶ci obciê³am sobie rêkawy
Pamiêtam nastêpn± historie z no¿yczkami, kiedy¶ jak mia³am jakie¶ 8 lat to obciê³am sobie rzêsy! Tak rzêsy Ale odros³y na szczê¶cie...

menorka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 20:12   #54
Martit85
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 48

Jak mia³am jakie¶ 6 lat namówi³am kole¿ankê, ¿eby¶my zaczê³y paliæ papierosy. Tatusiowie tak robili i wydawa³o nam siê to fajne. Prawdziwych nie zdoby³y¶my, wiêc zrobi³y¶my je z papieru. Nawet narysowa³y¶my filtry Eksperyment przeprowadza³y¶my w domu kole¿anki. Jej mama wysz³a gdzie¶ na chwilê, wiêc my zapa³ki w ³apy, "papierosy" do ust i podpalamy. Kole¿ance uda³o siê podpaliæ pierwszej. Do dzi¶ pamiêtam taki duuu¿y p³omieñ przy jej twarzy. Na szczê¶cie w tym momencie wróci³a jej mama i skoñczy³o siê tylko na spalonych rzêsach i brwi z jednej strony twarzy.
Kole¿ance, na szczê¶cie, wszystko odros³o po jakim¶ czasie.
Martit85 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 20:41   #55
GummyKammy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 100

ojj ja to bylam niegrzeczna
-kiedys z kolezanka dzwonilysmy do `Ziuty` z disco polo i pod numery 0700.. XD i pozniej rachunek byl niesamowity
-obwijalam rece gazetami i bandazem i udawalam ze mam ja w gipsie
-wsadzilam glowe do pralki i nie moglam wyjac
-jak mialam 7 lat to zgolilam sobie brwi xd
-kiedys kolezanki powiedzialy ze mam dlugie rzesy, a ja pomyslalam ze to nie dobrze.. wzielam nozyczki i je podcielam
-jak bylam mala to zerwalam dziadkowi kwiaty z dzialki, i potem zaczelam je sprzedawac, oczywiscie nikt nie kupil
-kiedys jak kuzynka nie chciala ze mna wyjsc na dwor to wyrwalam jej zaslony

GummyKammy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 21:26   #56
maajjaa88
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 570

Cytat:
Napisane przez GummyKammy Poka¿ wiadomo¶æ
ojj ja to bylam niegrzeczna
-kiedys z kolezanka dzwonilysmy do `Ziuty` z disco polo i pod numery 0700.. XD i pozniej rachunek byl niesamowity
-obwijalam rece gazetami i bandazem i udawalam ze mam ja w gipsie
-wsadzilam glowe do pralki i nie moglam wyjac
-jak mialam 7 lat to zgolilam sobie brwi xd
-kiedys kolezanki powiedzialy ze mam dlugie rzesy, a ja pomyslalam ze to nie dobrze.. wzielam nozyczki i je podcielam
-jak bylam mala to zerwalam dziadkowi kwiaty z dzialki, i potem zaczelam je sprzedawac, oczywiscie nikt nie kupil
-kiedys jak kuzynka nie chciala ze mna wyjsc na dwor to wyrwalam jej zaslony
maajjaa88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 21:38   #57
kitsh
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 482

Raaaaany, co do mazania/ rysowania.
Namiêtnie rysowa³am w±sy i 'dziury w zêbach" kobietom na ok³adkach "Naj" czy "Pani domu"
ale babcia siê piekli³a

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-30, 21:47   #58
mary_alice_young
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 972

Cytat:
Napisane przez Sweet_21 Poka¿ wiadomo¶æ
[*]w³o¿y³am sobie groszek do nosa i nie mog³am wyj±æ, w koñcu jako¶ mi siê uda³o, nie pamiêtam ju¿ jak, ale pamiêtam czerwieñ mojego nosa
ja sobie w³ozy³am jarzêbinê od razu pobiegam siê pochwaliæ mamie
udalo mi siê tak glêboko ¿e nie obylo siê bez lekarza
Stary 2009-04-30, 22:03   #59
coff3ina
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 769

Hehehe co do rysowania po ¶cianach te¿ to przerabia³am tyle ¿e ja by³am na tyle oryginalna, ¿e u¿y³am do tego... Có¿... W³asnej kupy

Dodatkowo w piaskownicy za³atwia³y siê te¿ pieski i od czasu do czasu "znajdowa³am plastelinê" w piachu. Namiêtnie lepi±c z niej jakie¶ zwierz±tka i inne takie. Od tego czasu jak pokaza³am kolekcjê hmm gównianych zwierz±tek mamie nie zostawiano mnie samej

https://www.facebook.com/thefeelgoodplace1
coff3ina jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-04-30, 22:15   #60
mary_alice_young
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 972

Cytat:
Napisane przez coff3ina Poka¿ wiadomo¶æ
Hehehe co do rysowania po ¶cianach te¿ to przerabia³am tyle ¿e ja by³am na tyle oryginalna, ¿e u¿y³am do tego... Có¿... W³asnej kupy

Dodatkowo w piaskownicy za³atwia³y siê te¿ pieski i od czasu do czasu "znajdowa³am plastelinê" w piachu. Namiêtnie lepi±c z niej jakie¶ zwierz±tka i inne takie. Od tego czasu jak pokaza³am kolekcjê hmm gównianych zwierz±tek mamie nie zostawiano mnie samej

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.