spotkanie z wróżką...szukam - katowice, bytom, chorzów - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-10-25, 10:27   #31
Lilly_23
Przyczajenie

Dot.: spotkanie z wróżką...szukam - katowice, bytom, chorzów

Powiem Ci tak, był czas kiedy chodziłam od wróżki do wróżki...część się sprawdziło, część nie.
Z wróżkami jest tak, że często za bardzo "bierzemy do siebie" to co nam mówią i zaburza to rzeczywisty obraz sytuacji... tak działa nasza podświadomość. Może w tym co mówią jest trochę prawdy i faktycznie karty mogą mieć jakąś "moc" ale potrafią też zrobić niezłego psikusa i możesz sobie narobić przez to w życiu dużego bałaganu. Dla własnego dobra zrezygnuj z tej wizyty. Przyszłości nie da się do końca zobaczyć, zaplanować. Odradzam!
Lilly_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 12:15   #32
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kingka;53225379[B
]Zastanawiam się dlaczego tak dużo osób nie wierzy we wróżby[/B]. Ja kiedyś też sceptycznie podchodziłam do tego typu spraw i można powiedzieć, że nadal tak podchodzę Chociaż namówiłam się kiedyś na wizytę u wróżki. W moim życiu bardzo dużo się działo, ale podczas spotkania nie za wiele mówiłam, szczególnie o sobie. Dowiedziałam się trochę i mogę powiedzieć, że dużo rzeczy z tego się sprawdziło. Wiadomo, nie każdy może w to wierzyć ale szanuję osoby, którym to pomaga, które wierzą że im to pomaga. Ja akurat byłam w Mysłowicach, u Wrożki Anety http://domprzestrzeni.pl/najlepsza-wrozka-katowice/ ale myślę, że każdy kto chce się czegoś dowiedzieć i kto chce skorzystać z takiej "magi" musi znaleźć odpowiednią dla siebie osobę.
Bo myślą logicznie. A wróżenie, czy to z kart czy z fusów czy z ptasich wnętrzności jest takiego myślenia przeciwieństwem.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-29, 17:50   #33
letik
Zadomowienie

A wiecie, że korzystanie z takich usług to grzech? :p a tak serio..słyszałam też o Pani z Gliwic, podobno dobra ale ja chyba sie boje takich rzeczy, jeszcze bym uwierzyla w cos złego i po co mi to
Stary 2019-08-13, 09:24   #34
paula95346
Przyczajenie

Można prosić o namiary na ta wróżke?
paula95346 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-08-13, 09:40   #35
Angelio
Przyczajenie

U mnie w okolicy jest bardzo sprawdzona stara wróżka co robi to za "co łaska" jest dość nawiedzona.. Często odwiedza szpital psychiatryczny z tego co wiem... Ale też skorzystałam miesiąc temu nakłoniona przez opowieści koleżanek którym się sprawdzalo co mówiła ogólnie mojej kuzynce sprawdziło siec70% już tego co pwieidziala.. A była u niej 9 lat temu jest po rozwodzie..i obecnie ma chłopaka policjanta...tak jej przepowiedziala w liceum wróżka co do chorób jest perfekcyjna...ja wiedziałam że mam problemy z kośćmi ale tego nie widać xd sama odczuwam bóle xd a mi pwieidziala że z tym będzie problem xd zerwałam z chłopakiem i pwieidziala że mam się nie martwić bo za bardzo każdy stał przy swoim zdaniu i że nie wie sam czego chce... I właśnie miesiąc po rozstaniu widzę że nie wie XDD raz na mnie najeżdza.. Raz mówi że mnie nadal kocha i go to boli i już chodzi na randki z innymi osobami XD więc nie skomentuję XD tak to jeszcze nic więcej siebie wydarzyło co mówiła.. Wiec czekam co dalej xd ogólnie jak się ma sprawdzone osoby to można pójść.. Ale trzeba mieć na uwadze że można za bardzo się tym sugerować.... O i jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała xd powiedizala mi że będę miała duże powodzenie teraz... I wcześniej na fb do mnie przychodziło zaproszenie od facetów raz na miesiąc czy dwa... A po rozstaniu.. W ciągu 3 tygodni 14 O.o... I większość mnie zagaduje xd byłam ostatnio na imprezie i tańczyła m z 5 facetami.. Trzech chciało numer... Dwa razy miałam zadedykowaną piosenkę... A jeszcze oprócz tego na dworze jak czasami wychodziłam zagadywało mnie ogólnie 4 facetów xx nigdy tak nie miałam XD kuzyn mi mówił że jeździ na imprezy ale takiego brania jeszcze nie widział u koleżanek xd więc czekam czy dalsze jej słowa się spełnią XD ale lepiej podchodzić z dystansem...i przygotować się na też źle wiadomości bo można sobie życie zniszczyć
Angelio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-09-27, 10:02   #36
meggie100
Przyczajenie

A jakieś namiary
meggie100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-09-27, 10:04   #37
Jogurtowe_love
Raczkowanie

Ojej. To już bardziej bym polecala psychologa albo jakiegoś kołcza, który Ci doradzi. Nie wyrzucaj kasy na szarlatanów.
Jogurtowe_love jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości