2009-05-05, 12:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Straszny dwór czyli Przerażające AGD..
Cytat:
Napisane przez Le Tigre
A żebyś wiedziała, rodeo na pralce  Tylko wtedy to tak jakoś mniej zabawnie było
|

Cytat:
Napisane przez Le Tigre
Nie, to jazda testowa była, więc się bałem. Musiałem sprawdzić, czy pralka aby delikatna dość
Ja nic nie wiem, ja tu tylko sprzątam...
|
to jak juz wiesz jak dziala i czy delikatna, to mozesz srobowac
Cytat:
Napisane przez cava
Ja się mikrofalówki tak bałam, ze w końcu wyniosłam ją do piwnicy i nie używam  .
Głupie bydlę zawsze albo nie zrobiło nic, albo spalało na węgiel - i nie, nie jest aż takim tumanem zeby nie przyswoić informacji jak uzytkować sprzęt domowy. To była czysta złośliwośc rzeczy martwej. I jeszcze bałam się ze w końcu coś tam włoże co wybuchnie.
Młynek do kawy, jak się go włączy to wchodzi na takie obroty z takim wizgiem, ze bałam się go puścić żeby nie odleciał, ale jak go tak trzymałąm to bałam się, ze w końcu oboje wylecimy w kosmos na jakimś turbo przyśpieszeniu. Schowałam bydlę gdzies do szafek i kupuję kawę mieloną.
Moja była suszarka tez zawsze mnie kopała prądem.
Pralka mojej mamy chodzi po całej łazience z takim łomotem, że ja jej bym za nic nie włączyła. Wolałabym ręcznie prać i wyżymać.
|

Cytat:
Napisane przez wesna
A RTV też może być?  Otóż mam jedną straszną historię.
Spaliśmy kiedyś w domu siostry mojego TŻ-ta. Budzę się w nocy.. patrzę... mojego TŻ-ta nie ma w pokoju, a światło oświecone. Nagle do pokoju wpada mój TŻ ze strachem w oczach i opowiada, że obudził się w nocy bo słyszał głośny, regularny szum w stylu "łuuuup, łuuuup, łuuuup", podniósł głowę i przez pare sekund dochodził do siebie, żeby zczaić coś się dzieje. Okazało się, że......
odtwarzacz dvd sam z siebie (!) wysuwał i zasuwał tą szufladkę do wkładania płyt! Cały czas i regularnie! Była gdzieś 4 nad ranem, pilot znajdował się na stoliku, a my spaliśmy od jakiś pięciu godzin! 
|
to moj stary odtwarzacz kaset VHS sam sie wlaczal i cos w nim strzelalo