![]() |
#31 |
🦄
|
Dot.: Bioderma, Nuxe, Clinique, Galenic, Bourjois i inne. Wiosenna wymiana u aako.
Witaj Aako, bardzo Cię przepraszam, że tak przeciągam, ale byłam strasznie zajęta... Jeśli nadal byłabyś zainteresowana wymianą i moimi cieniami to podaj mi proszę na PW swój adres e-mail to wyślę Ci fotki- są duże a nie chcę pomniejszać. Gdybyś już nie była zainteresowana daj znać
![]()
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bioderma, Nuxe, Clinique, Galenic, Bourjois i inne. Wiosenna wymiana u aako.
4. Perfumy Clinique Happy to be 30/50 ml
ewentualnie napisz czego za nie szukasz? ![]()
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
To może One Summer za Clinique Happy to be + suchy olejek Nuxe?
A masz wersję ze złotymi drobinkami czy bez? Odpowiadałaby Ci taka wymiana? Proszę, odpisz u mnie ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- a, no chyba że w tym sensie za duża pojemność, że nie chcesz aż tyle... Oczywiście mogę zrobić Ci odlewkę ![]()
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widzę wiele opcji, mogę oddać i Pumę i dowolną ilość One (chociaż wolałabym nie odlewać...) Proszę, napisz mi jak najszybciej jakąś propozycję. A olejek Nuxe w wersji z drobinkami czy bez?
Edytowane przez just green Czas edycji: 2009-05-22 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
nie ma już CK One, ale jest dokładka
![]() Może jednak coś za Happy to be i/lub olejek Nuxe
![]() |
#39 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie za podkład i cienie?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.