|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ''kocham Cię''
Ja pierwsza powiedziałam ( jesteśmy razem ponad 5 miesięcy ), ale niestety nie usłyszałam nic w odpowiedzi ... I jest mi bardzo przykro.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
ja Ciebie też
![]() ![]()
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się, że znalazły się dziewczyny, które odpisały na mój wątek
Dziękuję Wam wszystkim...Po przeczytaniu waszych wypowiedzi stwierdziłam, że jednak wiele z Was ma takie samo podejście do słowa kocham jak ja... Wiem, że lepiej jest zaczekać i usłyszeć szczere kocham niż po tym jak to usłyszę za pare dni się rozstać... Będę czekała niecierpliwie pozdrawiam ;*
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A w odpowiedzi na pytanie ![]() Ja usłyszałam to po 5 dniach znajomości.
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mówiłam pierwsza po niecałych 4 miesiącach... miałam stracha jak cholera pt. a co będzie jak on nie powie nic... Odpowiedział, ale sam z siebie (nie jako odpowiedź na moje wyznanie) powiedział to dopiero miesiąc później. A co do Twojego chłopaka poczekaj, myślę, że czekanie się opłaci. Chociaż wierzę, że jest Ci bardzo przykro
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
ja usłyszałam po 2 latach znajomości, a 2tyg bycia razem oficjalnie
a odpowiedziałam jakieś pół roku później było mu przykro ale poczekał aż będe pewna. nie ma co szastać tymi słowami
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Po jakimś miesiącu
|
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Po 2 tyg znajomości... Szczerze to się porządnie wystraszyłam tego wyznania, bo po pierwsze za szybko a po drugie nie mogłam odp mu tym samym.
Ale po pół roku powiedziałam te Dwa Magiczne słowa i powtarzam je do dnia dzisiejszego, czyli prawie 2 lata ![]() Warto poczekać z takim wyznanie, jak i z odpowiedzią na nie. Mój Kochany mówi że czekał cierpliwie na mą odp i nie żałuje. Pozdrawiam
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Ewidentnie chłopak się wstydzi
Ja radziłabym Ci wziąc sprawe w swoje ręce i pierwsza powiedziec to jedno z najważniejszych słów, bo jeśli będziesz czekała aż on Ci to powie to czasami możesz się nie doczekac, a tego byś chyba nie chciała, prawda? Ja spotykałam się z moim chlopakiem jakiś tydzień - wtedy to był jeszcze niedawno poznany kolega. Wieczorem leże sobie w łóżku i nagle przychodzi mi sms: "Kocham Cię strasznie Ale wiem, że Ty i tak nie kochasz... ;(" Ja mu na to, że: "Skąd wiesz, że nie kocham? nic takiego nie powiedziałam" - na to on: "Ale też nie powiedziałaś, że kochasz" - "Też Cię kocham". I się zaczeło, jesteśmy ze sobą prawie miesiąc, jest nam ze sobą bardzo dobrze mimo, że często się kłócimy o błache rzeczy. Ps. Nie czekaj, aż on Ci to wypowie, skoro kochasz to mu to powiedz i nie wstydź się niczego, bo to nic złego ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
ja usłyszałam po miesiącu.... później słyszałam przez rok, a teraz po 3 dniach od ostatniego wyznania powiedział mi że przestał mnie kochać...
((
|
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Ja usłyszałam, że mnie kocha zaraz po naszym pierwszym pocałunku
Ale czułam to już wczesniej Sama odpowiedziałam mu.. hmm chyba trochę później bo byłam oszołomiona w tamtym momencie Nie powinno się nadużywać tego słowa, czasem uczucia bywaja złudne. Ale co zrobić Pewnego dnia każda z nas powie "kocham Cię" i będzie tego pewna jak niczego innego na świecie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Po 8 miesiącach znajomości i 2 miesiacach bycia razem uslyszalam, że się zakochal we mnie...więc nie wiem czy to sie liczy?
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To tylko słowa. Często są wypowiadane pod wpływem chwili, spontanicznie. Później okazuje się, że tak naprawdę nic nie znaczą dla osoby wypowiadającej je. Ja usłyszałam je bardzo szybko - po dwóch tygodniach. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
tak po ok. 3 tyg. spotykania się, jesteśmy już razem 2 lata
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=222531 Litości, wyszukiwarka nie gryzie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Po 7 lub 8 miesiącach związku, ale to ja powiedziałam pierwsza i jestem z tego dumna
Poczułam się świetnie Od tamtego dnia codziennie sobie to mówimy
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
po dwóch tygodniach przez piosenkę , a tak wprost to po miesiącu
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
przepraszam, że odniegam od tematu, ale bardxzo mi na tym zależy!
BŁAGAM POMÓŻCIE! ALBO CIerpie na schizofrenie paranoidalną, albo to prawda. Mam halitosis, ale to tylko z ust mi jedzie, a mnie sie wydaje ze cale cialo mi smierdzi tzn.smierdzi smierdzi, ale tak w szkoel nawet jak biore prysznic kremuje sie psikam perfumami i wychodze to wydaje mi sie ze smierdze, mam juz tak przez caluskie zycie.I jak wy, kochane, ja macie chlopakow to czy wy o tym nie myslicie???? zawsze mnie to nurtuje!! kiedy widze kolezanki skaczaca, hasajac e wszkole do chlopakow i dziewczyn, przytulajace sie na przywitanie czy nawet po lekchach sie zegnajace to one nadal nie smierdza i chyba im to nawet przez mysl nie przejdzie..a ja ej jak to jest byc pachnacym?????? zawsze mnie to ciekawilo boze mam depresje, dobra pieprze juz..ale blagam odpiszcie. Ai sorrka ze tak pisze nie poprawnie ale jestem na laptopie ktory sie zacina/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

Dziękuję Wam wszystkim...

((
Litości, wyszukiwarka nie gryzie