|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: kochane jak dbać o swojego mężczyznę?
No w sumie to chyba 3 miesiące łykania Bodymaxu wystarczą żeby zbudować sobie dobrą kondycję i zgubić troszkę ciałka.
|
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, uwierzcie mi, że faceci sobie sami poradzą
Aczkolwiek bardzo miło z Twojej strony, że tak dbasz o TZ .Według mnie wystarczą pełnowartościowe posiłki o stałych porach dnia. |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
Wiecie co drogie Panie, posłuchałam Was i też zadbałam o swojego TŻta Kupiłam mu te witaminki w Bodymaxie. Mówi, że wygodnie się łyka bo kształt mają dobry no i że powoli to działa ![]() Oby miał zawsze tyle zapału do ćwiczeń co teraz
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
dobrze
trzeba o swoich mężczyzn dbać. nawet mój brat wziął przykład z mojego tżta i łyka Bodymxa
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Bo ogólnie chyba suplementy na kondycje z żeń szeniem są dobre, nie ma sie co oszukiwać, lepiej łykać witaminy niż się wspomagać jakimiś sztucznymi tabletkami napełnionymi chemią.
|
|
|
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
Ja uważam, że zawsze , bez względu na to co się kupuje trzeba patrzeć na skład. Zauważyłam np, że w Bodymaxie jest dawka białej herbaty. Nie wiem czy wiecie, ale jest to jeden z najdroższych gatunków herbaty na świecie!
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
A mój jest taki fajny, że sam o siebie dba
Stara się dobrze odżywiać, warzywa i owoce lubi, biega dość regularnie, buźkę żelikiem do twarzy (nie mydłem!!) myje, nakremuje - o tym nie muszę mu przypominać. Muszę tylko dbać, żeby miał sensowne te żeliki i kremiki, bo cerę ma tłustą (ale bez trądziku na szczęście). Suplementy łyka, owszem, tylko jak mu się samo przypomni - czyli rzadko Ale na to już niestety nie mam wpływu, bo w domu mam go tylko w weekendy...
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
No to pozazdrościć chłopaka! Mój to jest jednak jeszcze takie duże dziecko
ale o Bodymaxie też już mu nie przypominam, sam wie, że po śniadanku i przed kolacją ma łykać :p
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
moj tez dba o siebie, ale jestem ciekawa czy smarujecie czyms swoich tztow z BU ?
|
|
#40 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do smarowania TŻ wynalazkami z BU, to wypróbowałam na nim peeling enzymatyczny i nawet mu się podobało innych rzeczy na razie nie próbuję, bo wykorzystuję jego mniej wrażliwą skórę do wykańczania sklepowych kremów, na które raz po raz się kuszę, a okazują się dla mnie porażką no, ale na usprawiedliwienie dodam, że takie specjalnie dla niego też kupuję
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2009-08-25 o 14:01 |
|
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
czym smarujemy? Ja o niczym nie wiem :P mojemu bodymax wystarcza a jest coś jeszcze co mogę dla niego zrobic???
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie się macie, że wasi TŻ-ci dają się smarować, bo mój nie dość, że leń do ćwiczeń
![]() Jedyne kosmetyki jakie stosuje to coś do włosów i balsam po goleniu, bo ma straszne podrażnienia. A chciałąbym go porządnie pokwasić po rękach, bo skórę na buzi ma ok, tylko na ramionach takie kropki, które się chyba nazywają zapaleniem mieszków włosowych Jak je trochę opalił (czego też nie znosi ) to wtedt lekko zeszły, ale myślę, że gdyby je potraktować tonikiem z BU 2%BHA lub migdałem (nie wiem w jakim stężeniu najepiej?) - bo tylko te 2 produkty mam na stanie, możeby zeszly? TAki tonik to zawsze mogę mu cos wkręcić, że to np. spirytus salicylowy, bo on starsznie jest przeciwny moim mieszankom
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
Mogę stosować bodymax jeśli mam 16 lat?
Napisane jest, że "Bodymax Plus polecamy osobom po 18 roku życia" Ale nie wiem czy to sztywna reguła. Ale chyba lepiej nie będę brał. Drogie tak w ogóle :P. Chociaż 200 tabletek 60 zł. Edytowane przez My life be like Czas edycji: 2009-08-25 o 20:31 |
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
No tak, ale 200 tabletek jednak na trochę starcza. Więc kupujesz za 60 zł i masz na długo. A co do Twojego wieku to mozesz być jednak trochę za młody. Lepiej zapytaj farmaceute.
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
60 zł za 200 tabletek moim zdaniem to bardzo tanio. Wychodzi 30 zł na miesiąc. A pomyślcie ile na słodycze i na alkohol miesięcznie się wydaje. Więc chyba lepiej zainwestować w coś zdrowszego. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Pamiętam kiedyś byłam przeziębiona i nie chciałam 30 zl na syrop wydać... głupia byłam ;P
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Hej
dziewczyny jak żyjecie, jak wam idzie? Z moją kondycją już jest super, myślę, że postawiłabym bodymaxowi wysoką notę
|
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
Witam Panie (i Panów :P) U mnie z treningiem wszystko w najlepszym porządku. Nawet nie miałam chwilowego kryzysu, że mi się nie chciało. Na szczęście. Chłopak jest ze mnie dumny i to w sumie daje mi jeszcze siłę na ćwiczenia, ale oczywiście BodyMax robi swoje hihihihi. Ale wiecie, za doping ukochanego nie trzeba płacić :P
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
u mnie super, bodymax odstawiony ale sił mamy z TŻtem tyle, że czasem dnia nam nie starcza. Ale na szczęście bo wolę mieć dużo siły niż cały czas być leniem.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Ja o mojego bardzo dbam ale i on dba o mnie. Często jest tak, że razem gotujemy, ćwiczymy, oglądamy filmy. Lubię z nim spędzać czas. Ale taki bodymax to by mu się przydał bo brzuch mu rośnie w niebezpiecznym tempie, a na siłownie ostatnio nie chce mu się chodzić.
|
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
Canari no to pięknie
Ja uważam, że jak się razem coś robi to lepiej to wychodzi Mój Tygrys mnie zachęcał do ćwiczeń, a teraz nie mogę przeżyć dnia bez jakiegoś wysiłku. I tak powinno być, bo od razu lepiej się czuję!
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
co dla mojego dzielnego Tygryska??
Hej!!
Dziewczyny potrzebuję pomocy. Otóż mój Tygrysek nagle "zaniemógł". Nic mu się nie chce, jest wykończony pracą. A pamiętam jak jeszcze 3 miesiące temu chodził z kolegami na piłkę. Teraz jak przychodzi z pracy to nic prócz oglądania TV mu się nie chce. Jak mu pomóc?? Myślałam, żeby zapisać się z nim na siłownię, ale moja kondycja też pozostawia sobie wiele do życzenia :P |
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: co dla mojego dzielnego Tygryska??
Hm.... Myślę, że nie ma cudownego specyfiku na przywrócenie komuś chęci do ruszenia się sprzed TV
, tym bardziej, że nie wiadomo, czym ten brak sił jest spowodowany. Może zacznij od rozmowy z nim? Być może, oprócz jesienno-zimowego osłabienia, ma jakieś problemy, np. w pracy? Ok, może się zapędziłam, ale to "zboczenie" po moich studiach Mi też się obecnie nic nie chce, ale sądzę, że jakby ktoś mnie spróbował wyciągnąć np. na basen, to byłoby mi łatwiej, więc Tobie też polecam współudział w pobudzaniu kondycji Twojego "Tygryska"
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Również uważam, że swobodnie możesz najpierw z nim pogadać. Jak nie jesteś pewna czy faktycznie coś nie dzieje się z jego kondycją to faktycznie kup mu jakiś fajny suplement, tak żeby go pobudził i obudził. Może wróci mu ochota na piłkę czy na basen. Wiesz, najlepiej coś z żeń szeniem k którym chyba była już tutaj mowa. Pomaga
|
|
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
Hej
Jak tam wasze siły? U mnie i mojego Tygrysa wszystko w porządku. Świetnie się czujemy. Wiecie co, ja bym chciała się wziąć za nordic walking, tylko nie wiem czy pogoda mi teraz nie przeszkodzi? Sił mam tyle, że nie wiem już co mam robić hihihihi
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Hejka, u nas coraz lepiej. Tygrysek systematycznie ćwiczy, bodimaxa łyka. Dużo ma sił i nie tylko na hali ich używa hihihihi :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

.
Wiecie co drogie Panie, posłuchałam Was i też zadbałam o swojego TŻta
Kupiłam mu te witaminki w Bodymaxie. Mówi, że wygodnie się łyka bo kształt mają dobry no i że powoli to działa 

Jak je trochę opalił (czego też nie znosi