![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: CHYBA się zmienił... pomóżcie
khy khy khy....
![]() najsampierw to spal komputer i utop komorke w wc, uwolnij siebie od technologicznych dogodnosci komunikacyjnych i daj odetchnac swojemu partnerowi. i sama tez od niego odetchnij. idz do kina, na spacer do knajpy z kolezankami. nie wiem.... sklejaj modele, ukladaj domino. znajdz sobie inne hobby, przesladowanie i zaciskanie obrozy na szyji pieska "moj tżcik" nie przyniesie nic dobrego. nie pisze od 5h, nie komentuje zdjec? na litość.... ma Ci sie meldowac i naskakiwac przy kazdej lepszej okazji...? I teraz tak szczerze, gdyby mnie tak ktos osaczal, zostawilabym go. nadmierne zciskanie swojego pluszaczka, powoduje u niego wytrzeszcz oczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
CHYBA Ci się pomylił związek z niewolnictwem
![]() To Ty masz spory problem, nie Twój chłopak...wyluzuj bo ucieknie od Ciebie. Swoją droga dziwne że jeszcze tego nie zrobił ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Z czasem sie wszystko zmienia. Nie będziesz miała zawsze tak, jak na początku. Ja ze swoim Tżtem też jestem rok , wiadomo, na początku jest zawsze inaczej. Częsciej się odzywał, pisal "slodkie" smsy. nie mogliśmy się sobą nacieszyć. Teraz tak jakby doroślismy do tego, fakt, że teraz nie piszemy dziennie tyle ile pisalismy tylko dzownimy w wolnej chwili. A z racji, że Tż pracuje, to mu nie zawracam głowy. Czasem tez napiszemyy tego słodkigo smsiaka "Kocham Cię" wiem, ze mnie kocha i nie wymagam od niego, żeby co 5min pisał, że kocha, teskni itp. Jest dobrze tak jak jest i nie wyolbrzymiam sobie, że "kurde, nie pisze, chyba cos jest nie tak".
a jesli gdzies jedzie, albo cos, to zawsze daje mi znać. sam z siebie, bo chce zebym wiedziała ![]() Więc i Ty nie wyolbrzymiaj sobie tylko ciesz się, ze go masz ![]() i troszeczke zmadrzej co do NK :x
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.