![]() |
#31 |
in the dark of night
|
Re: Wymarzony prezent od Gwiazdora.
W tym roku marze o bardzo przyziemnych rzeczach, ktore wprawiaja mnie w nieziemski nastroj... O zakupach
![]() ![]() ![]() Do mnie przychodzi Aniolek albo Gwiazdor, ale w tym roku raczej nie pojde na takie zakupy. W wigilie dostane dzidziusia ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
satine napisał(a):
> > Ja bym chciała dostać: > - ciekawą książke, ale na pewno nie dostane bo mój mikołaj uważa że to marnotrawstwo i nie ma w zwyczaju kupowania książek ![]() > - kosmetyki, kosmetyki, kosmetyki !!!! Ale też nie dostane, bo Mikołaj twierdzi, zę sobie niszcze cere, a poza tym to mam ich już wystaraczajaco dużo ( o nieprawda ![]() Skad ja to znam... ![]() > > Ciuchów nie chce bo moja mama (Mikołaj ![]() ![]() > Czy my przypadkiem nie mamy tej samej mamy ![]() ![]() Moja dzis kupila niebieski sweterek z warkoczem na srodku ale na szczescie dostanie go moja bratowa ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdor wyglada tak jak Mikołaj tylko ma takie cos na głowie (koronę a'la papież?)
Ja bym bardzo prosiła o: - In love again YSL - komplet bielizny z intimissimi (15 strona w katalogu ![]() - nową prace.... ![]() Tyle mi wystarczy.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Ines1985 napisał(a):
> > Ciuchów nie chce bo moja mama (Mikołaj ![]() ![]() > > > > Czy my przypadkiem nie mamy tej samej mamy ![]() ![]() > Moja dzis kupila niebieski sweterek z warkoczem na srodku ale na szczescie dostanie go moja bratowa ![]() ![]() Całe szczęście sweterek był na tyle duży że po pewnym czasie moja mama zorientowała się, że wogóle w nim nie chodzę i poprostu pożyczała go ode mnie, a potem sobie wzięła go już na stałe ![]() ![]() A co do tych kosmetyków to po prostu NIENAWIDZE jak moja mama wylicza mi że mam ich za dużo i sobie tylko zniszcze cere - starodawny tok myślenia, ale i tak ją kocham bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s nie myślcie że moja mama jest jakąs zaniedbaną kobietą, ale poprostu twierdzi ze w wieku 17 lat nie powinnam uzywać tylu kosmetyków! pozdrawiam papapa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Kiya napisał(a):
> mnie Dzieciątko mogłoby przynieść dużo szczęscia,tyle żeby mi wystarczyło na cały nadchodzący Nowy Rok żebym żyła sobie bez trosk i problemów ale to chyba mało realny prezent ![]() Kiya, zobaczysz będzie dobrze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
kasiap napisał(a):
> Kiya, zobaczysz będzie dobrze ![]() ![]() ![]() Dziękuje Kasiu,wierze że w przyszłym roku spełnią sie moje plany i marzenia ![]() ![]() Kiya (też Kasia ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
kasiap napisał(a):
> Kiya, zobaczysz będzie dobrze ![]() ![]() ![]() Jak mi żle to zawsze się tego trzymam,czasem trudno, ale musze, bo przecież ta sytuacja kiedyś musi się zmienić, kiedyś musi być lepiej choć czasem tak trudno jest w to uwierzyć... ![]() ycze Wam moje kochane jak najmniej takich chwil i takich myśli!!! Z całego serduszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
kasiap napisał(a):
> Kiya, zobaczysz będzie dobrze ![]() ![]() ![]() Jak mi żle to zawsze się tego trzymam,czasem trudno, ale musze, bo przecież ta sytuacja kiedyś musi się zmienić, kiedyś musi być lepiej choć czasem tak trudno jest w to uwierzyć... ![]() ycze Wam moje kochane jak najmniej takich chwil i takich myśli!!! Z całego serduszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Ja bym sobie zyczyła żeby moje kochanie nie musiało jeździć tak daleko na kontrakty w pracy
![]() i może jeszcze jakieś karnecik w klubie tańca (jedna tancerke w domu juz mam, ale w życiu nie przyznam się jej, że chciałabym sie nauczyc tańczyc profesjonalnie ![]() no i żebym dostała to stypendium ech.. A z takich przyziemnych rzeczy to bym chciała: - zestaw błyszczyków z nowej kolecji Diora (tej zimowej) - Envy Gucciego - moje wymarzone sandałki Victoria's secret (trzeba szepnąć słówko bratu żeby pogadał z tym amerykańskim Gwizdorkiem ![]() A w sumie... Co ja wygaduję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Najlepszym prezentem byłoby gdyby rodzinka rzuciła palenie. Ale to chyba nierealne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
> Kiya napisał(a): > mnie Dzieciątko mogłoby przynieść dużo szczęscia,tyle żeby mi wystarczyło na cały nadchodzący Nowy Rok żebym żyła sobie bez trosk i problemów ale to chyba mało realny prezent ![]() Też bym chciała tego samego od Mikołaja.. Ojojoj..
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
a ja bym tak bardzo, bardzo chciala dostac sie na moje wymarzone studia- medycyne...wiec moj prezent zalezy tylko od mojej pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Koko, proszę powiedz mi ile takie cudo kosztuje??? Mówiłyście że był cały wątek o tej marynarce, ale mnie jeszcze wtedu tu nie było.
Już widze jak fajnie bym w tym wyglądała! Ale dostac to Gwiazdora - raczej nie ma szans ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Tam gdzie kupiłam swoją- czyli w New Yorkerze kosztowały 169 zł, potem przecenili je na 129 zł, a w końcu przecenili na 79 zł i wtedy ją upolowałam .
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Wybieram się po śiętach do warszawki i pewnie tam coś upoluję, pod warunkiem że będą wyprzedaże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.