Przespałam się z nim... I co teraz?? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-10, 21:16   #31
Lot_of_fun
Przyczajenie

Dot.: Przespałam się z nim... I co teraz??

Cytat:
Napisane przez awia Pokaż wiadomość
Teoria, która sie własnie sprawdza w praktyce
Mam wrazenie, ze jesteś z jedną osob, które ksiażki typu "dlaczego mezczyzni kochaja zołzy" uważa zgoła za biblię.
Ja powiem tak: teoria teorią, praktyka praktyką, a życie - życiem.
Chcesz to tocz boje o dominacje, władzę czy co tam jeszcze.
Mało który facet jest podręcznikowym facetem, który można podciągnąc pod psychologiczny wzór.
Odnosisz błędne wrażenie, co przeczytawszy Twoje wypowiedzi, bynajmniej mnie nie dziwi. Owszem, kiedyś, jako nastolatka próbowałam przebrnąć przez "Kobiety są z Marsa..." czy coś takiego, ale bezskutecznie. Póżniej długo hołdowałam idealistycznym przekonaniom, podobnym do Twoich, póki na studiach nie trafiłam na fantastycznych wykładowców, którzy zainteresowali mnie psychologią. Wiedza Was wyzwoli. Polecam!
Lot_of_fun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 21:22   #32
awia
Zakorzenienie

Taaa, ja i moje idealistyczne przekonania. To przezabawna humoreska jest.
Przeczytawsze moje wypowiedzi? Hm, rozumiem ze liczba mnoga odnosi sie do calych 2 moich wypowiedzi w tym wątku.

Co kto lubi, nie zamierzam się wdawać w dyskusję, mnie nie przeszkadza, moge byc zaszufladkowana jako idealistka nie znająca zycia.
pozdrawiam.
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 21:27   #33
Kaza86
Rozeznanie

GG do Kaza86

No widzę, że rozwinęła się niezła dyskusja Powiem wam szczerze, że jeszcze nie postanowiłam co zrobię. Poczekam aż zaproponuje spotkanie (jeśli zaproponuje) i wtedy się okaże.

A! I jeszcze jedno. To nie tak, że on się do mnie pierwszy nie odezwał. Odezwał się Jak tylko rano spojrzałam na telefon, to był tam sygnał od niego (nie odpuściłam), a jakiś czas później napisał eska czy się wyspałam i takie tam
Kaza86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 21:49   #34
Lot_of_fun
Przyczajenie

No to dużo lepiej wygląda! Widać, że facetowi zależy, a skoro tak, możesz być spokojna - na pewno zrobi następny krok. Czekaj cierpliwie i daj znać, jak poszło Powodzenia!

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Do awia:

Cytat:
Napisane przez awia Pokaż wiadomość
Przeczytawsze moje wypowiedzi? Hm, rozumiem ze liczba mnoga odnosi sie do calych 2 moich wypowiedzi w tym wątku.
I znów błędny wniosek. Z czego to wynika? Pośpiech czy coś mniej pochlebnego?
Jako Wizażanka z długim stażem powinnaś znać opcję : "znajdź więcej postów".

To by było na tyle. Pozdrawiam.

Edytowane przez Lot_of_fun
Czas edycji: 2009-05-10 o 21:51
Lot_of_fun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 21:53   #35
awia
Zakorzenienie

Jakbys przeczytala wiecej moich wypowiedzi, to bys wiedziala, ze taka ze mnie idealistka jak z koziego ogona waltornia.
Po raz kolejny - nie zamierzam sie wdawać w tą dyskusję ani w twoje dziwne gierki.
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 22:39   #36
bertha233
Raczkowanie

Lot of Fun ma racje

1.04 - 50kg - R stop 19.04 - 48.3kg - yy?
W zimę można schudnąć

Zabiegana studentka
bertha233 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 08:25   #37
tasiemiec
Raczkowanie

Lot of fun jaką lekturę polecasz?
pozdrawiam
Stary 2009-05-11, 08:47   #38
Monicoor
Zadomowienie

Edytowane przez Monicoor
Czas edycji: 2012-06-08 o 11:31
Monicoor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 09:08   #39
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lot_of_fun Pokaż wiadomość
Sorry, ale powtórzę: czysta teoria. Miła i sympatyczna, ale teoria.
Dziwne, że u mnie ta "teoria" zaowocowała ponad 5-letnim związkiem i małżeństwem. I znam co najmniej trzy pary (każda już kilka lat razem - najkrótszy ze związków coś koło dwóch lat razem), które bardzo szybko przeszły do konkretów - nie chodzi o seks (chociaż w dwóch przypadkach również - z tego co mi wiadomo), ale o właśnie określenie się, że jesteśmy razem, próbujemy coś tworzyć ze sobą. I to nie parki w stylu ona 17, on 18 lat, ale dorośli, poukładani ludzie.

Poza tym sorry - jaki myśliwy? 24 h na dobę 7 dni w tygodniu? Każdego dnia stawanie na głowie, aby zdobyć partnerkę? Facet (i kobieta również) musi się w związku starać - to oczywiste, nadal widzieć w partnerce kobietę (a w partnerze mężczyznę), ale nie cały czas latanie za króliczkiem, bo by się facet chyba wykończył fizycznie i psychicznie (a kobieta nie wyrobiła z codziennym wymyślaniem "jak mu podkręcić śrubę?").

Ja swojego TŻ również nie uwodzę każdego dnia i nie staję na głowie, żeby się poczuł jak myśliwy. Od czasu do czasu daję mu odczuć, że musi się nieco postarać, , ale nie cały czas. Bardziej dbamy o codzienne czułe gesty, budujące więź, niż o gonitwy za króliczkami (chyba że chodzi o naszego true króliczka , bo tego to trzeba często pogonić do klatki). I rozmawiamy - on mi mówi czego mu czasem brakuje, a ja jemu jak mi coś nie pasuje. To ma być codzienna praca, a nie walka.

U każdego niby sprawdza się co innego, ale - moim zdaniem - prawda jest jedna: albo się chce związku, albo nie i o tym, czy chce się z kimś być decyduje się dosyć szybko. Więc lepiej w pewnym momencie działać i jak najszybciej poznać prawdę (autorka pisała, że ta sytuacja ją męczy i wolałaby wiedzieć), niż robić wielkie podchody, z których i tak nic nie wyniknie. Zresztą - to tylko forum, pełny obraz sytuacji ma właśnie autorka i ona wie na ile chce i może wymagać czegokolwiek od tej znajomości.

Cytat:
Napisane przez Kaza86 Pokaż wiadomość
No widzę, że rozwinęła się niezła dyskusja Powiem wam szczerze, że jeszcze nie postanowiłam co zrobię. Poczekam aż zaproponuje spotkanie (jeśli zaproponuje) i wtedy się okaże.

A! I jeszcze jedno. To nie tak, że on się do mnie pierwszy nie odezwał. Odezwał się Jak tylko rano spojrzałam na telefon, to był tam sygnał od niego (nie odpuściłam), a jakiś czas później napisał eska czy się wyspałam i takie tam
To fajnie, że się odezwał. Rób tak, jak Ci serce i wyzucie podpowiadają. Jak tu napisała któraś z Wizażanek - wiele zależy od tego jaka to była wcześniej znajomość. Czy byliście gdziekolwiek razem, tylko we dwoje? Czy głównie imprezy i większa grupa ludzi? Fajnie jakby Cię teraz gdzieś zaprosił - ale tylko we dwoje, a nie kolejna impreza. Jego SMS może był lekko zbywający, ale - jak już pisałam - nie każdy marzy o załatwianiu ważnych spraw i rozmów w takiej formie - może wolał zostawić to na później. Tylko nie daj się zbyt długo zbywać, facetowi powinna się już wyklarować dosyć jasna sytuacja.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2009-05-11 o 09:26
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 09:27   #40
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Dziwne, że u mnie ta "teoria" zaowocowała ponad 5-letnim związkiem i małżeństwem. I znam co najmniej trzy pary (każda już kilka lat razem - najkrótszy ze związków coś koło dwóch lat razem), które bardzo szybko przeszły do konkretów - nie chodzi o seks (chociaż w dwóch przypadkach również - z tego co mi wiadomo), ale o właśnie określenie się, że jesteśmy razem, próbujemy coś tworzyć ze sobą. I to nie parki w stylu ona 17, on 18 lat, ale dorośli, poukładani ludzie.

Poza tym sorry - jaki myśliwy? 24 h na dobę 7 dni w tygodniu? Każdego dnia stawanie na głowie, aby zdobyć partnerkę? Facet (i kobieta również) musi się w związku starać - to oczywiste, nadal widzieć w partnerce kobietę (a w partnerze mężczyznę), ale nie cały czas latanie za króliczkiem, bo by się facet chyba wykończył fizycznie i psychicznie (a kobieta nie wyrobiła z codziennym wymyślaniem "jak mu podkręcić śrubę?").

Ja swojego TŻ również nie uwodzę każdego dnia i nie staję na głowie, żeby się poczuł jak myśliwy. Od czasu do czasu daję mu odczuć, że musi się nieco postarać, , ale nie cały czas. Bardziej dbamy o codzienne czułe gesty, budujące więź, niż o gonitwy za króliczkami (chyba że chodzi o naszego true króliczka , bo tego to trzeba często pogonić do klatki). I rozmawiamy - on mi mówi czego mu czasem brakuje, a ja jemu jak mi coś nie pasuje. To ma być codzienna praca, a nie walka.

To fajnie, że się odezwał. Rób tak, jak Ci serce i wyzucie podpowiadają. Jak tu napisała któraś z Wizażanek - wiele zależy od tego jaka to była wcześniej znajomość. Czy byliście gdziekolwiek razem, tylko we dwoje? Czy głównie imprezy i większa grupa ludzi? Fajnie jakby Cię teraz gdzieś zaprosił - ale tylko we dwoje, a nie kolejna impreza. Jego SMS może był lekko zbywający, ale - jak już pisałam - nie każdy marzy o załatwianiu ważnych spraw i rozmów w takiej formie - może wolał zostawić to na później. Tylko nie daj się zbyt długo zbywać, facetowi powinna się już wyklarować dosyć jasna sytuacja.
zgadzam się ja również przeszłam szybko do konkretów jak to nazwała Doris i jakimś dziwnym trafem jestem z moim facetem ponad 7 lat i 2 lata w małżeństwie. Jak widać jakoś można.
To zależy od ludzi, jedni postępują tak inni inaczej.
To że komuś nie wyszło jak się przespał w szybkim czasie z drugą osobą nie świadczy o tym, że innej osobie ma się nie udać.

Do autorki!
Ja zapytałam co będzie teraz z nami jak było już po i jak widać wcale nie uciekł.

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 09:45   #41
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez cyanide sun Pokaż wiadomość
jesli bylo ci dobrze i sie dobrze zabezpieczylas to moim zdaniem nie popelnilas bledu

dokładnie!
Stary 2009-05-11, 09:50   #42
Kaza86
Rozeznanie

GG do Kaza86

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Jak wyglądała nasza znajomość wcześniej? Spotykaliśmy się sam na sam. Gadaliśmy, śmialiśmy się, całowaliśmy

Staram się teraz spokojnie czekać na jego ruch. Wczoraj dużo smsowaliśmy, więc chyba nie jest źle. Zobaczymy czy zaproponuje mi spotkanie. Ja pierwsza z tym nie wyskoczę

Chciałabym się z nim jak najszybciej spotkać, bo jak same mówicie dopiero wtedy dowiem się czegoś więcej. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekać...
Stary 2009-05-11, 10:20   #43
aanitkaa
Zadomowienie

Cytat:
Od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym kolesiem. Zaczyna mi na nim zależeć... Wczoraj przyjechał na imprezę, na której się bawiłam i było super. Kurcze, sama nie wiem jak to wyszło, ale wylądowaliśmy w łóżku... Przesadziłam z alkoholem i wyszło jak wyszło. Trochę tego teraz żałuję, bo myślałam, że inaczej to będzie u nas wyglądało...

Między nami nic się nie zmieniło. No właśnie... Zapytałam go w smsie co teraz będzie, a on "Nie wiem Żyjemy dalej "

Liczyłam chyba na inną wiadomość. Sama nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać... Bardzo bym chciała, żeby coś z tego wyszło Myślicie, że kochając się z nim popełniłam błąd??
Przecież to niebyła tylko przygoda bo piszesz ze spotykasz sie z nim od pewnego czasu a ja jego smsa wcale nie traktuje tak jak wy olewczo -słowa żyjemy dalej odbieram w ten sposób że nic się nie zmieniło miedzy wami i jest ok

zachowuj sie w stosunku do niego tak jak przedtem a to że sie ze soba "przespaliscie" moze was do siebie zblizyc
nie słyszałam jeszcze zeby pary po sexie sie rozstawały
nietraktuj tego tak ze on chciał cie wykorzystać lecz zbliżyć sie do Ciebie bo przeciez spotykaliscie sie wczesniej i moim zdaniem nie powinnas pokazywac ze ci na nim nie zależy bo wtedy pokazesz ze jestes latwa a tego chyba nie chcesz

powodzenia

Edytowane przez aanitkaa
Czas edycji: 2009-05-11 o 10:23
aanitkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 10:52   #44
HollyG
Zadomowienie

Ja zaczynając z moim ex po kilku randkach napisałam, ze mimo naszej skomplikowanej sytuacji szkoda mi marnować takiej znajomości (kończył dość burzliwy i toksyczny związek) i sama napisałam, że poczekajmy co zycie przyniesie i zostawmy wszystko losowi. Ucieszyły go te słowa i 2 tyg. później byliśmy parą... wiec moze Twoj też ma takie znaczenie tych śłów na myśli w tym smsie?

Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr
Moherowy beret opanuje świat.

"Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek."
~Kłamczucha

Edytowane przez HollyG
Czas edycji: 2009-05-11 o 18:08
HollyG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 12:12   #45
mmmadzia88
Raczkowanie

Ja poznalam swojego TŻ w klubie, wyszlismy z niego razem, i hmmmm tak mi się spodobał, no i wiadomo.. za dużo % że mało brakowało a by doszło do sedna sprawy.. Jestesmy od tamtej pory razem, jakoś to nie było problemem nigdy... Okoliczności i intensywność naszego poznania.. choć pruderyjne koleżanki stwierdziły, ze zachowalam się jak hmm pani lekkich obyczajów :P
No i TŻ czasem żartuję, ze nie powinnam chodzić bez niego na imprezy, bo się zbyt latwo do ludzi przywiązuję
Wszystko zalezy od drugiego człowieka, jak dla mnie tamten wieczór byl jednym z najpiękniejszych w zyciu i bym nigdy nie żalowała!
A ty Kazaa.. gratuluję Ci, widzisz - jakby chcial cię potraktować jak panienkę do łózka to by kompletnie zerwał kontakt..
Wszystko idzie w dobrym kierunku, wiadomo, ze sie denerwujesz, ale zapewne są to słodkie wątpliwości (tak to jest na początku każdego związku)
Powodzenia!
mmmadzia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 12:45   #46
SadLife
Raczkowanie

Może w pewnym stopniu popełniłaś, bo skoro dopiero zaczęliście się poznawać Wasze uczucia chyba się bardzo nie rozwinęły... A wydaje mi się, że z reguły taki krok nie wrózy nic dobrego, bo chłopak ten raczej dostał już coś co powinno w sumie znaleźć się pozniej. Dla mnie kochać się z kimś prędzej niż poznamy choć w większym stopniu drugiego człowieka to tak jakby zaczynanie od końca...
Stary 2009-05-11, 13:17   #47
Mocny Akcent
Dolce vita

Moje zdanie: nie żałuj, ze z nim spałaś. Ja przespałam się po 3 dniach znajomości. Koleś po tym fakcie ciągle pisał, chciał się umawiać....a z kolei ja miałam opory..

Żyje się dalej....też mu odpowiadałam, że czas pokaże..i byliśmy ze sobą aż w sumie do wczoraj...

Edytowane przez Mocny Akcent
Czas edycji: 2009-05-11 o 13:20
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 13:52   #48
mParis
BAN stały

Ja napiszę z perspektywy faceta - jak dla mnie, to obydwoje byliście tacy ostrożni wobec siebie, aż nagle bach, była impreza i stało się. Myślę, że jego słowa "Czas pokaże" świadczą tylko o tym że uznał to za jednorazowy wybryk (i pewnie boi się, że być może Ty tego nie chciałaś, czuje się winny itp) i chce kontynuować waszą znajomość w takim kierunku jak wcześniej, żeby to się naturalnie rozwinęło aż do związku i tak dalej. Pewnie też wyobrażał to sobie inaczej, w sumie co miał Ci odpowiedzieć? "bądźmy ze sobą bo się przespaliśmy"? Przecież bycie ze sobą nie polega na haśle "ok, dajesz. od tej chwili tworzymy związek". On chce żeby było jak nadal, a... czas pokaże, jak to się rozwinie Powodzenia

/edit
A, no i nie żałuj że się z nim przespałaś, miałaś na to ochotę i znałaś go wcześniej

Edytowane przez mParis
Czas edycji: 2009-05-11 o 13:53
mParis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 16:04   #49
ellinka
Raczkowanie

Ja też myślę, że nie masz czego żałowac, przecież to nie był pierwszy lepszy facet z imprezy, którego ledwie znałaś. Sama piszesz, że spotykacie się sam na sam, całujecie, więc chyba jest coś na rzeczy. A co Ty odpisałabyś mu na sms o treści "co dalej?"- raczej wątpię, że bądźmy razem czy coś podobnego. Spytaj go, jak to widzi (na żywo), bo rozumiem, że taka niepewnośc jest męcząca, ale nie panikuj.
Chociaż ja właśnie leczę się z takiej znajomości- były spotkania, pocałunki, słodkie smsy, trzymanie za rękę, no i w końcu seks, a ze związku nic nie wyszło. Ale nie z tego względu, że się ze sobą przespaliśmy. Po prostu tak czasem bywa, więc seks tego nie zmienia- jeśli ma wobec Ciebie poważne zamiary, seks tego nie zmienił. Trzymam kciuki, żeby Tobie się udało.
ellinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 16:18   #50
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

uznanie tego za błąd lub nie lezy w twojej gestii
jesli nie przeszkadza Ci fakt ze oddalas sie mezczyznie z ktorym w zasadzie nie jestes to nie masz sie czym zadreczac....

jak Ci juz tu radzono spotkaj sie z nim i poromawiaj o tym co zaszlo...

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 16:22   #51
VVanilla
Raczkowanie

Jeśli ci na nim zależy, to się o niego staraj. Żeby nie wyszło, że zależy Ci tylko na łóżku.
VVanilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 18:52   #52
kaska87
Zakorzenienie

no nieźle poczekaj niech się wysili i koniecznie nam napisz jak się już czegoś dowiesz

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 19:03   #53
Kaza86
Rozeznanie

GG do Kaza86

Ajj, ja już sama nie wiem co mam myśleć Jeszcze z żadnym facetem nie miałam takich "jazd". Chodzi o to, że poznaliśmy się na pewnym portalu internetowym. Wkurza mnie, to, że on komentuje zdjęcia innych lasek. Jestem o to strasznie zazdrosna! Już kilka razy gadałam z nim na ten temat, ale on zawsze powtarza, że to nic takiego i to tylko koleżanki... Dzisiaj to samo... Wszystko pięknie, super - pisaliśmy smski i jak zwykle przyczepił się o to czemu się nie odzywam Przed chwilą weszłam na jego konto, a tam znowu te komenty

Jak myślicie, czy mam o co się wkurzać?? W sumie nie jesteśmy razem i nie mam prawa mu niczego zabraniać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-11, 19:12   #54
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Ajj, ja już sama nie wiem co mam myśleć Jeszcze z żadnym facetem nie miałam takich "jazd". Chodzi o to, że poznaliśmy się na pewnym portalu internetowym. Wkurza mnie, to, że on komentuje zdjęcia innych lasek. Jestem o to strasznie zazdrosna! Już kilka razy gadałam z nim na ten temat, ale on zawsze powtarza, że to nic takiego i to tylko koleżanki... Dzisiaj to samo... Wszystko pięknie, super - pisaliśmy smski i jak zwykle przyczepił się o to czemu się nie odzywam Przed chwilą weszłam na jego konto, a tam znowu te komenty

Jak myślicie, czy mam o co się wkurzać?? W sumie nie jesteśmy razem i nie mam prawa mu niczego zabraniać.
Sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie.

Chyba już nie będzie chleba z tej mąki... zaproponował chociaż spotkanie?

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 19:12   #55
stasiek
Wtajemniczenie

zabraniać jasne, że nie masz prawa tylko pytanie czy z niego taki fajny koleś jak siedzi jak 13 latek i komenty w necie obcym laskom wystawia. Mnie by się to nie podobało.
Stary 2009-05-11, 19:13   #56
201803290936
Konto usunięte

Cytat:

Uuuuuu, jak dla mnie niedobrze. Gdy facetowi kobieta siedzi w głowie, to nie łazi po kontach innych kobiet, aby komentować ich fotki (chyba, że to prawdziwe koleżanki, które po prostu zna "na żywo", a nie tylko z portalu - to są jakieś dobre jego znajome? ile ich jest? co do nich pisze?). Możesz mu napisać wprost, że się nie odzywasz, bo się zastanawiasz nad sensem dalszej znajomości z kimś, kto ma takie hobby - komentowanie zdjęć innych kobiet. Czy on traktuje tą znajomość poważnie, czy to takie "było miło, ale się zmyło"... Za dużo SMSów, za dużo internetu, a za mało kontaktu na żywo i jakiegoś normalnego budowania tej znajomości - takie moje zdanie. Możesz mu też napisać (jak się przyczepi, że czemu nie piszesz), że "dzieciaki piszą tony SMSów, dorośli ludzie umawiają się na normalne spotkania...". Jak nie zrozumie, to nie ma co tracić czasu...

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
zabraniać jasne, że nie masz prawa tylko pytanie czy z niego taki fajny koleś jak siedzi jak 13 latek i komenty w necie obcym laskom wystawia. Mnie by się to nie podobało.
Krótko i na temat.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2009-05-11 o 19:15
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 19:31   #57
Kaza86
Rozeznanie

GG do Kaza86

No właśnie... Spotkania jak do tej pory nie zaproponował. Wiecie co? Mam dość tej ciągłej "huśtawki". Powiem mu dzisiaj, że zastanawiam się nad dalszym sensem tej znajomości. Nie chcę być chwilową zabawką

Edytowane przez Kaza86
Czas edycji: 2009-05-11 o 19:33
Stary 2009-05-11, 20:07   #58
stasiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lot_of_fun Pokaż wiadomość
Jedyny błąd, jaki popełniłaś (sugeruję wyciągnąć naukę na przyszłość, teraz musztarda po obiedzie), to ten nieszczęsny sms. Idąc z gościem do łóżka dałaś mu ewidentnie do zrozumienia, że jesteś zainteresowana. Teraz był czas na jego ruch! Trudno, stało się, ale przynajmniej teraz nie przeginaj. Nie zapraszaj go na randkę, tylko CZEKAJ. A kiedy się odezwie, nie leć mu od razu w ramiona, tylko daj do zrozumienia, że jesteś zajęta, obiecaj, że oddzwonisz, po czym zadzwoń dopiero po dwóch -trzech dniach i przeproś, że nie zrobiłaś tego wcześniej, ale byłaś piekielnie zajęta (ani słowa więcej, żadnego tłumaczenia).
no dobra, ale zakładamy, że on odzywa się i umawiają się na spotkanie. I co dalej? udawać lodową księżniczkę czy znowu dać się ponieść i znowu może skończą w łóżku, bez żadnego określania się. I taki uklad - nie jesteśmy parą, ale się całujemy, i czasem jakoś tak wychodzi, że kończymy w łóżku może się przeciągnąć na miesiące.

no więc, on chce się spotkać, spotykają się i co? on milczy na temat związku, na temat tego co się wydarzyło również... i ?
Stary 2009-05-11, 20:20   #59
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
no dobra, ale zakładamy, że on odzywa się i umawiają się na spotkanie. I co dalej? udawać lodową księżniczkę czy znowu dać się ponieść i znowu może skończą w łóżku, bez żadnego określania się. I taki uklad - nie jesteśmy parą, ale się całujemy, i czasem jakoś tak wychodzi, że kończymy w łóżku może się przeciągnąć na miesiące.
Na udawanie lodowej księżniczki to juz raczej za późno

Cytat:
Napisane przez kaza86
No właśnie... Spotkania jak do tej pory nie zaproponował. Wiecie co? Mam dość tej ciągłej "huśtawki". Powiem mu dzisiaj, że zastanawiam się nad dalszym sensem tej znajomości. Nie chcę być chwilową zabawką
Ala na litość boską o czym Ty chcesz dyskutować?
O czymś czego nie ma?!
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 20:24   #60
stasiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
Na udawanie lodowej księżniczki to juz raczej za późno
to fakt ale łatwo wlecieć w pułapkę: udaje twardą, że wszystko po mnie spływa i czekam, czekam, czekam na jego ruch, żeby nie poznał, że mi zależy...

a facet na ten temat ani słówkiem nie piśnie, bo mu wygodnie mieć miłą koleżankę, do pogadania, przytulenia się, a czasem to i nawet coś więcej

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości