|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Wizazanki WESOLYCH SWIAT !!!
Ale fajnie z tym śniegiem.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Wyśmienity ten śnieżek!
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za zyczonka
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Wesołych i Radosnych! Pełnych dobrych uczuć i pozytywnych emocji, smacznych, ze śniegiem, ale bez soplów lodu
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Korzystając z przerwy podczas robienia pierniczków dziekuje za wasze zyczenia i durzucam cos od siebie... Zycze zdrówka, miłej rodzinnej atmosfery, prezentów którymi pozniej z duma pochwalicie sie na wizażu, smacznych potraw wigilijnych i świątecznych i wyjątkowo pojemnego żoładka abyscie mogły wszystkiego bezkarnie próbować
Snieżek rewelacyjny... Chociaz i tak mam zimowy krajobraz na tapecie
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mało kreatywnie - ale nie mogłam się oprzeć przed zacytowaniem życzeń od koleżanki:
Z okazji Bożego Narodzenia pragne złożyć Wam życzenia: Zdrowia i pogody ducha nawet gdy na dworze plucha. Portfela pełnego. Tyłeczka zgrabnego! Głosiku bez chrypki, a nejlepiej złotej rybki, by gdy tylko o czymś marzysz zaraz mogło sie wydarzyć! Wszystkiego naj naj! |
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Kochane Wizażanki! Dziękuję bardzi za życzenia! Życzę
Wam wszystkim spokojnych, ciepłych i pełnych miłości Świąt! |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Ja takze chcialabym złożyc zyczenia dla wszystkich wizażanek!!!
Zdrowych i wesolych Swiat Bozego Narodzenia![]() ![]() zyczy Karina
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
hehe Mi sie tez ten sniezek bardzo podoba
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Życzę wszystkim Wspaniałym Wizażankom pogodnych i spokojnych
Świąt, przepysznych smakołyków, niespodziewanych prezentów i mnóstwa pomyślności w Nowym Roku |
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
dołączam sie do świątecznych życzeń: Pełnych ciepła, spokoju i radości świąt Bożego Narodzenia, trafionych prezentów pod choinką, Sylwestra spedzonego tam gdzie chcecie i jak chcecie. Wielu sukcesów w Nowym Roku i ........ zebyscie tu były!
śnieg tylko na obrazku bo w swieta ma go nie byc. |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
WEsolych Swiat Wizazanki
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#43 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
w przerwie miedzy przesuwaniem szafy a kolejnym wielkim praniem
dużo spokoju ciepła rodzinnego wyciszenia i zadumy w Święta Bożego Narodzenia i nie tylko dla Was wszystkich całuski |
|
|
|
|
#44 | ||
|
Nutka nie gryzie!
|
Niech przy żywicznym zapachu strojonej choinki, upłyną piękne chwile polskiej Wigilii: we wspólnie śpiewaną kolędą, z upragnionym gościem przy stole i w rodzinnym, pełnym radości gronie.
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Życze Wam nadziei,własnego skrawka nieba,zadumy nad płomieniem świecy,filiżanki dobrej,pachnącej kawy piękną poezją,muzyki,pogodnych Świąt zimowych ,odpoczynku,zwolnienia oddechu,nabrania dystansu do tego co wokół,chwil roziskrzonych kolędą,śmiechem i wspomnieniami.Wesołych Świąt!!!
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Ja także przyłaczam się do życzeń
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Sniegu po pachy,
smacznej kielbachy, prezentow kupe,rozgi na d..., do nieba choinki, wedzonej szynki i szczesliwego skoku do Nowego Roku! Wszystkim Wizazankom |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff mogę się wreszcie dopisać (wolne już prawie wolne!) - chciałam życzyć wszystkiego najlepszego drogim wizażankom, miłych i spokojnych świąt, z masą pysznego jedzenia, tymi których kochamy, szampańskiej zabawy dla tych którzy lubią w Sylwestra balować (ja nie lubię
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Niechaj Boże narodzenie,
stępi wszelkich bólów lody, niech usunie wszystkie troski, a otworzy szczęścia grody, niechaj przy najlepszym zdrowiu życie szczęściem opromienia, w nadchodzącym Nowym Roku oto szczere są życzynia. Łezka
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam się do życzeń! Wszystkim życzę spokojnych i pogodnych Świąt, spełnienia marzeń, zdrowia i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
|
|
|
|
|
#51 |
|
Podróżniczka
|
Wszystkim Wam Drogie Wizażanki (i nie tylko
Cmoczki dla Was Kochane |
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Jako Wizażanka dziękuję serdecznie za życzenia
Życzę Wam spokojnych Świąt, a w nadchodzącym Nowym 2005 - realizacji wszystkich planów, a przede wszystkim wiary, że jeśli się czegoś bardzo, bardzo chce - prędzej czy później się to spełni
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Ja również przyłączam się do Wielkiego Życzenia
~ Niech te Święta tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! ~ DZIĘKUJĘ za miłe słówka od Was
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwiazdki najjaśniejszej,
choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego życzę wszystkim wizażankom ja Buźka |
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Duuużo szczęścia i Miłości dla wszystkich Wizażanek!
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkim Wizażankom chciałabym życzyć aby Święta minęły w szczęśliwej atmosferze i aby w nadchodzącym 2005 roku spełniły sie wszystkie wasze marzenia - te duże i te malutkie
Wesołych Swiąt drogie Wizażanki |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
I ja dołączam się do życzeń
Dla Agnieszki Zembrzyckiej, Zło-Admina i wszystkich autorów najfajniejszej strony w polskim necie oraz dla Was kochane wizażanki, bo przecież to Wy tworzycie tą uzależniająca niesamowitą wizażową atmosferę - WESOŁYCH, SZCZĘSLIWYCH ŚWIĄT !!! |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry jest śnieg, bo jest czysty, dobry poranek, bo mglisty, dobra jest noc, bo jest święta, dobra choinka w prezentach. Dobre jest ciasto, bo z makiem, dobry jest barszcz, bo ze smakiem, dobry opłatek, bo kruchy, dobre śnieżyce i pluchy. Dobre jest sianko na stołach, nad stołem dobra jemioła, dobra jest gwiazda na niebie i ręka podana w potrzebie. wszystkiego co najlepsze zyczy Wam GAGA z Rodzina
|
|
#59 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Kochane Wizażanki
Życzę Wam aby te Święta były pełne miłości i przyjaźni. Żeby nikt nie został sam w ten wyjątkowy wieczór. A ten nadchodzący 2005, niech przyniesie Wam wszystkim same spokojne i wesołe dni. Gorąco Was ściskam i dzielę się, niestety wirtualnie, opłatkiem AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też życzę wszystkim Wesołych Świąt, dużo radości, szczęścia, mniej trosk w nadchodzącym Nowym Roku, spełnienia wszystkich marzeń
http://www.icq.com/friendship/pages/...page_16959.php
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.