![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jakie rzeczy wzbudzają w was obrzydzenie?
Cytat:
![]() co mnie obrzydza? Prócz tych wszystkich, widok tutejszych meneli, pijanych, szukających kogoś, komu mogliby wprać. obrzydzają mnie wszelkie publiczne toalety, zwłaszcza te w pociągu. Obrzydza mnie, gdy ktoś wciąga smarki co chwilę. Mam koleżankę w klasie, która robi tak ciągle. Raz pan od historii zwrócił jej uwagę, dał jej chusteczkę, ona sie wysmarkała i po chwili znów zaczęła wciągać. nauczyciel powiedział jej, żeby wysmarkała sie do końca, bo nie ma ochoty słuchac tego wciągania. tak sie najadła wstydu, że teraz coraz rzadziej to robi ;p Brzydzą mnie także gumy do zucia poprzyklejane pod ławką, czy pod krzesłem w szkole. Człowiek chce sobie porządnie przysunąć stolik, a tu nagle czuć pod palcem jeszcze niezaschnietą gumę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
bawienie się kolczykiem w jezyku
jak dziewczyna ma brzydką cere i ją maskuje zamiast leczyć niezmyty makijaż na tłustych oczach 10 kg czarnej kredki ... chyba tyle póki co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Mlaskanie, żucie gumy do żucia tak, że wszyscy wkoło słyszą (miałam dziś ochotę ubić taką jedną), ludzie smarkający o na ulicę, smak krwi, ślina, takie wągry ogromne, które wyglądają jak kratery, przetłuszczone załupieżone włosy. Pewnie jeszcze wiele innych rzeczy by się znalazło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
-niespuszczanie za sobą wody w wc,
-włosy w wannie/na mydle, -tłuste włosy + łupież, -pot, -przepocone ubrania, -zbyt długie paznokcie
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Co do tych za ciasnych ciuchów- posłuchajcie sobie Lilu-Jeansy
![]() http://www.youtube.com/watch?v=7vkCd...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Psie kupy na skwerach, ulicach i chodnikach
![]() Plus to wszystko co juz tu zostalo wymienione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
jak ktoś obcina sobie paznokcie, i tych obciętych części nie wyrzuci do kosza, nie spłucze w umywalce, wannie....
Po prostu takie obcięte pazury wywołują u mnei totalne obrzydzenie!
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
też nie moge patrzec na babki z tradzikiem... i jeszcze gorzej z nalozonym na to kilogramem tapety, ble, sama nie mam wiekszych problemow z cera ale codziennie tonik benzacne, a co tydzień delikatny peeling migdalowy, zeby mi nic nie wyskoczylo, dla mnie pryszczata twarz jest jedna z najbardziej niestetycznych rzeczy, nie znaczy to oczywiście ze jak widze pryszczatych to odwracam sie i uciekam z krzykiem, ale uwazam, ze jak ktos nawet tyle nie dba o siebie to mnie po prostu odpycha |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
nie moge czytac tego wątku, a juz mialam jesc kolacje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
A ja nie mogę patrzeć jak najpierw pies się zsika (lub skupka) do piaskownicy, a potem dzieci sie w niej bawią. (dlatego nie chodzę z moim malcem do piaskownicy).
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do tapety - czasem dla osoby z trądzikiem i ciężkim kompleksem na tym punkcie to jedyny sposób, by się w ogóle ludziom pokazać. To nie jest maskowanie zamiast leczyć - to jest maskowanie DOPÓKI się nie wyleczy, by w ogóle móc na siebie patrzeć. Na szczęście sama już mam za sobą najgorsze jeśli chodzi o moją cerę, ale widzę, że gdybym chciała się troszczyć o uczucia estetyczne takich osób jak niektóre wypowiadające się w tym wątku, musiałabym we wczesnej młodości zamknąć się w domu na jakieś pięć lat i w ogóle ludziom nie pokazywać ![]()
Nie korzystam z tego konta. Urlop od Wizażu - być może na zawsze. Edytowane przez stargazer Czas edycji: 2009-05-11 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Brzydzę się wszystkiego, co jest używane przez miliard ludzi dziennie gołymi rękami, jakiś poręczy, uchwytów, klamek... przyciski w bankomacie wciskam przez rękaw, tak samo z otwieraniem drzwi
![]() Brzydzą mnie też śmierdzący na kilometr bezdomni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2009-05-11 o 22:11 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Mam trądzik....
Czy to znaczy, że jestem zaniedbana? Że nie dbam o siebie "nawet tyle"? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Większość ludzi z trądzikiem naprawdę dba o siebie, niejednokrotnie bardziej niż osoby o "cerze bez większych problemów" .... Dermatolog, leki, kosmetyki, odpowiednia dieta.....Czasami to nie wystarcza... i to, że mam wypryski, pryszcze, zaskórniki nie znaczy, że nie dbam o siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (przepraszam, jeśli zbyt agresywnie zareagowałam, ale takie podejście mnie denerwuje :/)
Edytowane przez nutka85 Czas edycji: 2009-05-11 o 22:12 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Mnie az trzesie gdy ktos na mnie oddycha , nie daj Boze ma nieswiezy oddech to juz wogole tragedia .Nie znosze kiedys ktos dotyka mojej twarzy .Niedobrze mi kiedy musze komus podac reke a ta reka jest zimna i spocona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
".... dla mnie pryszczata twarz jest jedna z najbardziej niestetycznych rzeczy....."
To chyba najgorsza rzecz jaką przeczytałam na tym forum. ![]() A tak, co wzbudza we mnie obrzydzenie to pot, ale tu nie mam na myśli jak ktoś się tam raz spoci, bo to się każdemu może zdarzyć, tylko taki jakby zaduch aż. Bierze mnie na wymioty... I wszelkiego rodzaju robale i pająki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
dlaczego od razu sie tak oburzacie, napisalam co mi przeszkadza, mialam klamac?
![]() i zgodze sie, tradzik nie wynika z zaniedbania, ale jak ktos zaniedbuje higiene i zdrowie skory a ma sklonnosci do pryszczy to akurat zaniedbanie jest przyczyna tego jak wyglada... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
wszystko co wyżej opisane jest obrzydliwe ale jedno co mi zapadło w pamięc...
![]() no więc tak, zima , spacer i widok starego faceta heh palił fajke a z tej fajki zwisały jego smarki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli ktos poczul sie urazony to przepraszam, moze zle dobralam slowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
jacuzzi
ciepłe piwo nieświeży oddech |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i weź proszę pod uwagę, że te żele, toniki, maści nie wszystkim pomagają. a benzacne to największe świństwo jakiego używałam. przepraszam jeśli cię uraziłam, ale nie znoszę opinii: ma trądzik - nie dba o siebie. a czytajac to co piszesz, to własnie odnoszę wrażenie, że tak myślisz. zresztą jak widać nie ja jedna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak, szczególnie w kościele jak ktoś ławkę za mną dyszy tak,że czuję ten oddech na sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Mnie obrzydzają wyżej wymienione już dziewczyny z wielkimi boczkami i tyłkami chodzące w zaciasnych sponiach biodrówkach i obcisłych bluzkach powodujących wylewanie się obrzydliwego sadła. Fuuj!
W dodatku obrzydzenie wzbudzają we mnie przeklinające, palące, upijające się i szczycące się tym młode dziewczyny-wg mnie zagubione dzieci szukające dowartościowania i na siłę zwracajace na siebie uwagę małolaty. Obrzydliwe oczywiscie są zachowania typu plucie, smarkanie na ziemię no i jak ktos sie nie myje ![]()
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
duzo jest takich rzeczy..
śmierdzący meliniarze z butelkami w ręku łyse dresy bluzgające na prawo i lewno slowami na k**** i wlasną flegmą stare grube spocone baby w autobusie, ktore sadzac po zapachu nie zmienialy bielizny od tygodnia lekarze, ktorzy cie wyleczą za 100 zl, ale juz na koszt panstwa to nie maja czasu jak ktos obcina skorki lub paznokcie, nie nawidze swiadomosci, ze ktos cos "ucina" skrobania paznokciami po tablicy zagryzania chusteczek jednorazowych splesniale i zepsute zarcie robale pies liżący sukę seks rodzicow kożuch na mleku kminek, seler, por, cynamon (po kminku autentycznie rzygam, zapach cynamonu powoduje u mnie mdlosci i bol brzucha) napis "dentysta" ptasia kupa na czyjejs kurtce lub glowie ![]() Lech Kaczyński i spółka paląc papierosy i pijące alkohol małolaty (to idzie w parze razem z atakiem smiechu z mojej strony) gimnazjalistki w mini, obcasach i dekolcie, i kilogram tapety do tego , probujące nasladowac dorosłych i byc sexy (tylko dla kogo...?) bielizna w kolorze cielistym i wkladkami silikonowymi stringi u faceta stringi u kobiety w miejscu publicznym, np na basenie czy plazy przetluszczone wlosy brudna posciel brudne opakowania od kosmetykow, maszynka po goleniu, wlosy na szczotce brudna wanna i zlew (fuuuuuuuuuuuuuuuj) niektóre dzieci pieluchy podpaski facet, po calym dniu fizycznej roboty w upale (no chyba ze moj TZ ![]() ![]() rodzice gadajacy do dziecka o seksie i robiacy to bardzo nieudolnie wszystkie antytalencia w programach typu Mam Talent, U Can Dance, Jak Oni Spiewaja
pij mleko bedziesz wielki ![]() Edytowane przez Malaika85 Czas edycji: 2009-05-12 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.