Nadaję się na fotomodelkę? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-12, 16:06   #31
*piękna
Zakorzenienie

Dot.: Nadaję się na fotomodelkę?

Cytat:
Napisane przez diamentowa Pokaż wiadomość
Zapewniam was, że jest dużo mniej sensownych wątków na wizażu i nikt się ich nie czepia. Więc jeśli wątek wydaje wam się bezcelowy to po co podbijacie go do góry swoimi wypowiedziami? Widocznie uwielbiacie narzekać...
Równie dobrze mogę stwierdzić że to Ty uwielbiasz narzekać czyniąc takie uwagi
A wyrazamy swoją opinię bo chcemy dac do zrozumienia autorce żeby gdzie indziej skierowała swoje pytanie. Ot i tyle

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 16:08   #32
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
A wyrazamy swoją opinię bo chcemy dac do zrozumienia autorce żeby gdzie indziej skierowała swoje pytanie. Ot i tyle
dobra skonczmy ta dyskusje, bo to nie ma sensu.
wyrazilysmy swoja opinie, a na wizazu posiadanie innej opinii niz ogol to zbrodnia, wiec lepiej juz nic nie pisac.
Stary 2009-05-12, 16:10   #33
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
wystarczyło tak napisac od razu.
nie musiałaś przytakiwać,lub przeczyć.jeśli nie masz zdania na dany temat trzeba było napisac-NIE WIEM,NIE ZNAM SIĘ,lub pominąć temat.

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
dobra skonczmy ta dyskusje, bo to nie ma sensu.
wyrazilysmy swoja opinie, a na wizazu posiadanie innej opinii niz ogol to zbrodnia, wiec lepiej juz nic nie pisac.
wyraź swoją opinie bez uszczypliwości i złośliwości.
obiektywnie.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 16:10   #34
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Na moje, to..
Pofarbowac włosy na blond, podpiąć do góry, założyć okulary przeciwsłoneczne i mamy sobowtóra Paris Hilton.
Mówię serio, masz podobny typ urody.

No i moim zdaniem z jakaś fajna stylizacją byłoby ok, na razie jest średnio ciekawie. Popytaj amatorów, chętnie zrobią ci zdjęcia za to, że ich portfolio się wzbogaci, ale wtedy będziesz musiała sama zadbać o jakąś oryginalną stylizację.
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 16:13   #35
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
wystarczyło tak napisac od razu.
nie musiałaś przytakiwać,lub przeczyć.jeśli nie masz zdania na dany temat trzeba było napisac-NIE WIEM,NIE ZNAM SIĘ,lub pominąć temat.

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

wyraź swoją opinie bez uszczypliwości i złośliwości.
obiektywnie.

No bo Twoje wyrażanie opini na nasz temat (że jesteśmy zazdrosne) lub innej wizażanki (że uwielbiamy marudzić) było w ogole nie uszczypliwe, milutkie i bez złosliwosci
Jak już zamierzasz napominać wszystkich o milutkim zwracaniu się do siebie to sama daj przykład.

Stary 2009-05-12, 16:14   #36
diamentowa
Zakorzenienie

Rzeczywiście! Szczególnie na pierwszym zdjęciu jesteś uderzająco podobna do Paris!
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 16:14   #37
olcia00500
Rozeznanie

GG do olcia00500

Idź do agencji - tam Ci powiedzą.
Tu na wizażu możemy Ci jedynie podokuczać.

http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/

olcia00500 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 16:20   #38
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
No bo Twoje wyrażanie opini na nasz temat (że jesteśmy zazdrosne) lub innej wizażanki (że uwielbiamy marudzić) było w ogole nie uszczypliwe, milutkie i bez złosliwosci
Jak już zamierzasz napominać wszystkich o milutkim zwracaniu się do siebie to sama daj przykład.
jest wielka różnica miedzy uszczypliwością,a obroną.
jakoś inne dziewczyny potrafiły rzetelnie przekazać swoje zdanie.ocena waszych pozostaje do indywidualnej interpretacji.
Stary 2009-05-12, 16:27   #39
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
jest wielka różnica miedzy uszczypliwością,a obroną.
jakoś inne dziewczyny potrafiły rzetelnie przekazać swoje zdanie.ocena waszych pozostaje do indywidualnej interpretacji.
tez mi obrona. są inne metody obrony niż atak. Uważam że Twoja wypowiedz nie była mniej uszczypliwa od mojej. Jakoś autorce wątku tak nie przeszkodziła moja opinia więc może zajmij się kontrolowaniem swoich wypowiedzi.

Stary 2009-05-12, 16:30   #40
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Dziewczyny, skończcie już. Bo i tak żadna drugiej nie przegada.
Chcecie się kłócić, to przenieście się na PW, zamiast zaśmiecać topic autorki.
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 16:34   #41
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
tez mi obrona. są inne metody obrony niż atak. Uważam że Twoja wypowiedz nie była mniej uszczypliwa od mojej. Jakoś autorce wątku tak nie przeszkodziła moja opinia więc może zajmij się kontrolowaniem swoich wypowiedzi.
szkoda,że nie zauważyłas,że autorka po waszych opiniach edytowała swoja wypowiedź.zdjęc nie moze usunąć,bo dostanie bana,ale chętnie zrobiłaby to.
Stary 2009-05-12, 16:36   #42
dzustam
Zakorzenienie

Kurczę dziewczyny - czy zdajecie sobie sprawę na jakie komentarze jest wystawiona ewentualna modelka, na jakie uwagi, na jakie sugestie?

Dziewczyna zadała pytanie - wiadomo uroda kwestia gustu, to jak wygląda ten wątek to głaskanie po głowie w porównaniu z rzeczową oceną ludzi pracujących w modelingu.

Ja uważam, że każdy ma prawo spróbować. Tego nie można nikomu zabronić. Ale ten biznes nie jest dla wrażliwców.

Co nie znaczy, że na wizażu mamy zaniżać poziom.

Autorka jest atrakcyjną dziewczyną, nikt tego nie podważa. Ważne aby jakaś agencja zainteresowała się jej osobą.

Bo opinia na wizażu na niewiele jej się zda.

Ale jezeli ktoś uważa, że ma przeciętną urodę, to przecież nie będzie specjalnie kłamał

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 16:38   #43
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda,że nie zauważyłas,że autorka po waszych opiniach edytowała swoja wypowiedź.zdjęc nie moze usunąć,bo dostanie bana,ale chętnie zrobiłaby to.
Gdyby chciała to by się wypowiedziała. A Ty nie badz tak przeci mnie nastawiona

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, skończcie już. Bo i tak żadna drugiej nie przegada.
Chcecie się kłócić, to przenieście się na PW, zamiast zaśmiecać topic autorki.
Masz rację ale coz, gaduła ze mnie
Przepraszam i już kończę.

Stary 2009-05-12, 16:38   #44
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość

Ale jezeli ktoś uważa, że ma przeciętną urodę, to przecież nie będzie specjalnie kłamał
Przecież nie o to chodzi . Tylko o czepianie się tematu wątku i dorabianie ideologii nt tego "jakich autorka oczekiwała odpowiedzi". Zauważyłam, że mnóstwo jasnowidzek marnuje się tutaj.

Edytowane przez diamentowa
Czas edycji: 2009-05-12 o 16:39
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 16:46   #45
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

ja czytalam jej post zanim go edytowala...i nie pisalo tam nic co przypominaloby sugerowanie odpowiedzi!

wogole o co to halo!! autorke nie wzruszyly nasze wypociny...a tu takie pospolite ruszenie

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-12, 18:02   #46
Madaleinee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
ja czytalam jej post zanim go edytowala...i nie pisalo tam nic co przypominaloby sugerowanie odpowiedzi!

wogole o co to halo!! autorke nie wzruszyly nasze wypociny...a tu takie pospolite ruszenie
tez czytałam ten wątek przed edytowaniem i faktycznie nic złego autorka nie napisała...więc nie rozumiem skąd to oburzenie.

Ładna dziewczyna ale nie znam sie na tym fachu więc się nie odzywam ale uszczypliwości niektórych nie da się pominąć...

Madaleinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:13   #47
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
zgodze sie z Malaiką.....twoja uroda jest popularna...stylem tez nie zaskakujesz...
Cytat:
Napisane przez Daenerys Pokaż wiadomość
Uroda autorki jest absolutnie przecietna. Nie znaczy, ze jest brzydka, po prostu kompeltnie niczym sie nie wyroznia, wyglada jak tysiace innych dziewczyn. Oczywiscie nie ma w tym nic zlego, ale na fotomodelke to za malo.
no tak bo aby byc fotomodelka trzeba wygladac jak pani borsuk z allegro ,tapeta,borsuk i solar.

to sie zapamietuje.

nie sadze aby dziewczyna miala nadzieje na zaistnienie w swiecie ale na foty do katalogow juz predzej .

na wybiegach tez jest tysiace zwyklych dziewczyn a za sezon tysiace pokracznych dziwolągów wiec ocena urody nie ma tu nic do rzeczy a tym bardziej stylu .

oprocz tego co widzi sie na zdjeciach liczy sie to cos ,ruch,usmiech a to wszytsko wydobywa sie po wstepnej rozmowie ,sesji a nie po 2 fotach.

dla mnie autorka watku jest zwyklej urody ale nie odwazylalbym sie powiedziec jej ,ze headhunter by je nie zauwazyl.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:23   #48
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
no tak bo aby byc fotomodelka trzeba wygladac jak pani borsuk z allegro ,tapeta,borsuk i solar.

to sie zapamietuje.
Bez przesady, pani Borsuk to pewnego rodzaju ewenement ale jakby nie patrzeć jak najbardziej stylem pasuje do prezentowanych przez siebie ubrań, trafia w target, takie fotomodelki też są potrzebne, zreszta czego ludzie tak sie nad ta borsuk pastwia, jest sobie jaka jest, mnie tam wisi i powiewa.
Co do pytania autorki: jesteś ładna, ale moim zdaniem nie wyróżniasz się, wiele podobnych do Ciebie dziewczyn chodzi po ulicach. Teraz do profesjonalnego modellingu poszukiwane są twarze charakterystyczne, można powiedzieć, że nawet dziwne, w każdym razie zapadające w pamięć. Spróbować możesz, ale na sesje w Twoim Stylu raczej nie ma co liczyć.
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 07:38   #49
nell21y
Raczkowanie

Nie wiedziałam, że moje pytanie wzbudzi tyle emocji
Prosiłam o opinie was, bo może miałyście z tym do czynienia, a nie o napisanie ze jestem śliczna i że zazdrościcie czegoś.
Zdjęcie niczym sie nie wyróżnia, jest robione przez moją koleżankę, która nie zna sie na robieniu zdjęć, jest troche przerobione więć nie ma rewelacji. Mało takich wątków z takimi pytaniami?? Nie, ale na mnie sie rzuciłyście.
Wasze wypowiedzi mnie nie ruszają, raczej liczyłam na szczere opinie a nie szukanie sensu w pytaniu.
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Lucka91
nie mow tak bo autorka sie obrazi i ucieknie ;p

chyba chodzilo o cos takiego: "tak tak, jestes sliczna, na pewno się uda "

:P

Cytat:
Napisane przez *piękna
też mam takie wrażenie
Jeszcze np "zazdroszczę Ci, też chciałabym tak wyglądać"
Jakbym potrzebowała tego typu opinii to bym zapytała swojego chłopaka i by mi to powiedział

Dzieki mimo wszystko za wasze wypowiedzi.

Pozdrawiam

Prosze o zamkniecie.
nell21y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 08:21   #50
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez olcia00500 Pokaż wiadomość
Idź do agencji - tam Ci powiedzą.
Tu na wizażu możemy Ci jedynie podokuczać.
Święte słowa.
Dodałbym: dowalić, wyżyć się...
Przykro się czyta komentarze negatywne wyrażone bez kultury. Co innego negatywne wyrażone w stonowany sposób, ale tutaj takich jak na lekarstwo.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości