![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadaję się na fotomodelkę?
Cytat:
![]() A wyrazamy swoją opinię bo chcemy dac do zrozumienia autorce żeby gdzie indziej skierowała swoje pytanie. Ot i tyle ![]()
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyrazilysmy swoja opinie, a na wizazu posiadanie innej opinii niz ogol to zbrodnia, wiec lepiej juz nic nie pisac.
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie musiałaś przytakiwać,lub przeczyć.jeśli nie masz zdania na dany temat trzeba było napisac-NIE WIEM,NIE ZNAM SIĘ,lub pominąć temat. ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
obiektywnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Na moje, to..
Pofarbowac włosy na blond, podpiąć do góry, założyć okulary przeciwsłoneczne i mamy sobowtóra Paris Hilton. ![]() Mówię serio, masz podobny typ urody. No i moim zdaniem z jakaś fajna stylizacją byłoby ok, na razie jest średnio ciekawie. Popytaj amatorów, chętnie zrobią ci zdjęcia za to, że ich portfolio się wzbogaci, ale wtedy będziesz musiała sama zadbać o jakąś oryginalną stylizację. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo Twoje wyrażanie opini na nasz temat (że jesteśmy zazdrosne) lub innej wizażanki (że uwielbiamy marudzić) było w ogole nie uszczypliwe, milutkie i bez złosliwosci ![]() Jak już zamierzasz napominać wszystkich o milutkim zwracaniu się do siebie to sama daj przykład.
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście! Szczególnie na pierwszym zdjęciu jesteś uderzająco podobna do Paris!
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Idź do agencji - tam Ci powiedzą.
Tu na wizażu możemy Ci jedynie podokuczać. ![]()
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś inne dziewczyny potrafiły rzetelnie przekazać swoje zdanie.ocena waszych pozostaje do indywidualnej interpretacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
tez mi obrona. są inne metody obrony niż atak. Uważam że Twoja wypowiedz nie była mniej uszczypliwa od mojej. Jakoś autorce wątku tak nie przeszkodziła moja opinia więc może zajmij się kontrolowaniem swoich wypowiedzi.
#40 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, skończcie już. Bo i tak żadna drugiej nie przegada.
Chcecie się kłócić, to przenieście się na PW, zamiast zaśmiecać topic autorki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
szkoda,że nie zauważyłas,że autorka po waszych opiniach edytowała swoja wypowiedź.zdjęc nie moze usunąć,bo dostanie bana,ale chętnie zrobiłaby to.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Kurczę dziewczyny - czy zdajecie sobie sprawę na jakie komentarze jest wystawiona ewentualna modelka, na jakie uwagi, na jakie sugestie?
Dziewczyna zadała pytanie - wiadomo uroda kwestia gustu, to jak wygląda ten wątek to głaskanie po głowie w porównaniu z rzeczową oceną ludzi pracujących w modelingu. Ja uważam, że każdy ma prawo spróbować. Tego nie można nikomu zabronić. Ale ten biznes nie jest dla wrażliwców. Co nie znaczy, że na wizażu mamy zaniżać poziom. Autorka jest atrakcyjną dziewczyną, nikt tego nie podważa. Ważne aby jakaś agencja zainteresowała się jej osobą. Bo opinia na wizażu na niewiele jej się zda. Ale jezeli ktoś uważa, że ma przeciętną urodę, to przecież nie będzie specjalnie kłamał ![]()
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przepraszam i już kończę.
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez diamentowa Czas edycji: 2009-05-12 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
ja czytalam jej post zanim go edytowala...i nie pisalo tam nic co przypominaloby sugerowanie odpowiedzi!
wogole o co to halo!! autorke nie wzruszyly nasze wypociny...a tu takie pospolite ruszenie
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ładna dziewczyna ale nie znam sie na tym fachu więc się nie odzywam ale uszczypliwości niektórych nie da się pominąć...
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to sie zapamietuje. nie sadze aby dziewczyna miala nadzieje na zaistnienie w swiecie ale na foty do katalogow juz predzej . na wybiegach tez jest tysiace zwyklych dziewczyn a za sezon tysiace pokracznych dziwolągów wiec ocena urody nie ma tu nic do rzeczy a tym bardziej stylu . oprocz tego co widzi sie na zdjeciach liczy sie to cos ,ruch,usmiech a to wszytsko wydobywa sie po wstepnej rozmowie ,sesji a nie po 2 fotach. dla mnie autorka watku jest zwyklej urody ale nie odwazylalbym sie powiedziec jej ,ze headhunter by je nie zauwazyl. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pytania autorki: jesteś ładna, ale moim zdaniem nie wyróżniasz się, wiele podobnych do Ciebie dziewczyn chodzi po ulicach. Teraz do profesjonalnego modellingu poszukiwane są twarze charakterystyczne, można powiedzieć, że nawet dziwne, w każdym razie zapadające w pamięć. Spróbować możesz, ale na sesje w Twoim Stylu raczej nie ma co liczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Nie wiedziałam, że moje pytanie wzbudzi tyle emocji
![]() Prosiłam o opinie was, bo może miałyście z tym do czynienia, a nie o napisanie ze jestem śliczna i że zazdrościcie czegoś. Zdjęcie niczym sie nie wyróżnia, jest robione przez moją koleżankę, która nie zna sie na robieniu zdjęć, jest troche przerobione więć nie ma rewelacji. Mało takich wątków z takimi pytaniami?? Nie, ale na mnie sie rzuciłyście. Wasze wypowiedzi mnie nie ruszają, raczej liczyłam na szczere opinie a nie szukanie sensu w pytaniu. Cytat:
![]() Dzieki mimo wszystko za wasze wypowiedzi. Pozdrawiam Prosze o zamkniecie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Dodałbym: dowalić, wyżyć się... Przykro się czyta komentarze negatywne wyrażone bez kultury. Co innego negatywne wyrażone w stonowany sposób, ale tutaj takich jak na lekarstwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.