|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aneta i Marcin - 09.05.09 r.
poppppy, gratulacje! Ślicznie wyglądałaś w tym szczególnym dniu, a te małe wpadki pozwolą Ci go lepiej zapamiętać.
A sukienka śliczna. I te czerwone dodatki... Ach...Jak tak oglądam, to pocieszam się, że moja sukienka też będzie ładna. ![]() Pozdrawiam.
"Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko w tunelu, realista widzi pociąg, maszynista widzi 3 debili na torach..." Edytowane przez Brzydal82 Czas edycji: 2009-05-18 o 20:19 |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia,
śliczne zdjęcia Śliczne dzieciaczki I piękna z Was para |
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Przede wszystkim - wszystkiego najlepszego
![]() Wyglądałaś przecudnie - tak niesamowicie wszystko ze smakiem i wyczuciem, ani niczego za duzo ani za mało , bukiecik - małe dzieło sztuki, tort - tez piękny Piękna z Was rodzinka ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Piekna para
Szczęścia Wam życzę
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje!!!! Wyglądaliście pięknie
czerwone dodatki mnie oczarowały |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
poppppy
![]() ![]() ![]() ![]() jestem w szoku wygladals zjawiskowo az mnie zatkalo tym bardziej ,ze teraz widze juz efekt koncowy Ps. kochana ja niestety nie mam tak pieknych zdjec nie mialam sesji wszystkie jakie mam sa robione przez gosci ...i powiem Ci ,ze tez mielismy wielkie wpadki np . ze skracaniem spodni mojego obecnego meza pani uciela niechcacy przy kolanie bo sie zagapila i to dzien przed slubem trzeba bylo jechac po nowe spodnienic sie nie martw takie woadki to norma hehe kiedys jak pracowalam w salonie przybiegla dziewczyna bo w dniu slubu zgubial gorset od sukni musialysmy dobierac jej nowy masakra
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewczyny kochane
BRZYDAL - napewno bedzie sliczna Twoja sukienka....ja mocno trzymam kciuki...mam nadzieje ze dasz znac jak juz do Ciebie dotrze ![]() ANUSIA - ciesze sie, ze te zalozenia udalo sie zrealizowac...doskonale to ujęłas AALIYAH - kochana...niezaleznie od tego jakie zdjecia napewno wygladalas pieknie...wiec czekam na fotki ![]() A z tymi spodniami niezla lipa ....bardzo uzdolniona krawcowa
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
haha mowie i jaka miala mine widok bezcenny (jak w tej reklamie wiesz co dodalam kilka fotek na NK moze podam ci moj profil bo jakos sie wstydze tu wstawiac
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
|
|
|
|
#39 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak będę wyglądać jak człowiek, to może nawet wstawię fotki. ![]() Ładna fotka w superfoto. ![]() Cytat:
To może chociaż wstaw z zamazaną twarzą, jeśli się nie chcesz ujawniać.
"Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko w tunelu, realista widzi pociąg, maszynista widzi 3 debili na torach..." Edytowane przez Brzydal82 Czas edycji: 2009-05-28 o 20:09 |
||
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne zdjęcia.
Piekne dzieciaczki macie. Dodatki rewelacyjne. Cudowne ujęcia. Ale mieliście przygody ślubne,...ale wszystko się skończyło pięknie. Życze wszystkiego naj. |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a masz moze nasza -klase ???bo tam wstawione foteczki bo tu nie wiem gdzie wstawic a nie chce calego watku nowego robic
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi sie podobał zwłaszcza Twój image - przepiękna PM.
Zdjęcia sa zjawiskowe, rodzinka najbliższa urocza - wszystkiego naj! |
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
pięknie wyglądaliście!
a dzieci!!! cudności!!!! fantastyczne pociechy
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Wyglądacie na bardzo szczęśliwą rodzinę, życzę Wam, żeby to się nigdy nie zmieniło!!!
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Wszystko jest cudne !!! Wy , dzieci , a zwłaszcza twój wizerunek .
Jeśli się zgodzisz My też bierzemy tylko cywilny , mam już 38 lat , i też mamy 2 letniego synka . Mam skromną sukienkę , i jak tylko zobaczyłam twoje zdjęcia , wiedziałam że to świetny pomysł z tą czerwienią , bardzo wszystko ożywi i podkreśli .A z serii głupich pytań , bo ja w ogóle nie maluje paznokci , miałaś pomalowane zwykłym lakierem czy trwałym żelem ?
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewczyny
Cytat:
![]() A ta czerwien na paznokciach to zel Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-07-09 o 19:14 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

A sukienka śliczna.
I te czerwone dodatki... Ach...

, bukiecik - małe dzieło sztuki, tort - tez piękny 

nie mialam sesji wszystkie jakie mam sa robione przez gosci
...i powiem Ci ,ze tez mielismy wielkie wpadki np . ze skracaniem spodni mojego obecnego meza pani uciela niechcacy przy kolanie bo sie zagapila