![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czuje się okropnie we własnej skórze :( Prosze o pomoc.
mamokubusia
![]() ![]() mysle ze musisz uwierzyc w siebie pewnie jestes troszke zmeczona i rozczarowana byciem mama ale to ma swoje minusy i plusy wiadomo nie bedzie juz tak jak bylysmy tylko same ![]() ![]() ![]() ![]() jesli ty bedziesz szczesliwa zadowolona z siebie to i dziecko bedzie to odczuwalo to ze masz bebe nie oznacza dla ciebie rezygnacji z jakich ciuchow lub stylu dawnego...nie jest powiedziane ze jak jestes matka to trzeba zalozyc dres lub kiece do ziemi ![]() dlatego musisz pozostac nadal dziewczeca nos to co lubilas ja do wozka nosilam obcasy(koturny niewielkie) dzis tez nosze tak mi wygodnie i tak czuje sie dobrze kobieco ![]() ![]() ![]() ![]() musisz poczuc sie dobrze z tym wszystkim i zaakceptowac siebie ![]() jestes ladna dziewczyna podkresl w sobie to co masz ladne( cera wlosy biust usta oczy.....) pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Caskada - dziękuje CI bardzo za tak długą wypowiedź
![]() ![]() Co znaczy zmień ciuszki na coś bardziej mamowego?? bo nie bardzo wiem na jakie mam zmienić moje ciuchy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Ja też nie wiem jakie to są dlatego pytam
![]() Może mój styl ma być bardziej poważny i bardziej dojrzały..może o to chodziło? ale ja mam dopiero 24 lata i nie zamierzam ubierać się poważnie ![]() ![]() A co sądzicie o mojej figurze? po ciąży w ogóle się nie odchudzałam, spadło samo bo cały czas jestem w ruchu za synkiem, to on jest moim spalaczem kalorii.. chciałabym zastosować jakąś dietę, ale jakoś nie potrafię się zabrać. Jeśli chodzi o ćwiczenia to to już zupełnie odpada.. nie mam ani czasu ani ochoty bo jeszcze studiuje od października zaczynam studia mgr bo w tym roku się broniłam. Teraz akurat są wakacje, wyjeżdżamy nad morze, więc może tam trochę pobiegam wieczorami. Chcę po prostu abyście obiektywnie oceniły moją figurę. Caskada - bardzo Ci dziękuje podniosłaś mnie na duchu i czuję się teraz znacznie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem figurę masz jak najbardziej ok
![]() ![]() ![]() Możesz chodzić w zwiewnych sukienkach,teraz ponoć są bardzo modne wzory w kwiaty,no i jak w sezonie letnim,wzór marynarski.Naprawdę jest wiele opcji co do ubioru,bo szansa na pomyłkę jest niewielka,bo przecież wszystko prawie jest modne w tych czasach.Wiadomą rzeczą jest to,że musisz sobie dobrać odpowiedni rozmiar,krój,fason,żeby wydobyć tą kobiecość jeszcze bardziej.Najlepiej zabierz na zakupu szczerą przyjaciółkę,która subiektywni oceni Cie w każdym ciuchu.Musisz uwierzyć w siebie,i w to że jesteś fajną babką.Ze wszystkim staraj się eksperymentować ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ile wazylas przed ciaza? mi po ciazy zostaly 2kilogramy ktore sie usadowily chyba na brzuszku i w boczkach ![]() ![]() ![]() masz dobry styl ubierania normalny ![]() ![]() ![]() ![]() pozostan w swoim stylu a takie rzeczy jak troche kg ktorymi sie przejmujesz mozesz zawsze zgubic...ja wlasnie mysle sobie o rowerku treningowym zeby dodac ksztaltu moim udziakom bo czesto latam i bede latac w mini i spodenkach ![]() ![]() wiec ty chociaz sie nie postarzaj ![]() ![]() pozdr ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Przed ciążą ważyłam 60 kg przy wzroście 165. Miałam ciężką ciąże, 2 miesiące ostatnie leżałam w szpitalu na podtrzymaniu, a praktycznie całą ciąże brałam hormony również na podtrzymanie ciąży. Przytyłam wówczas 25 kg czyli ważyłam 85kg. Jak sobie teraz o tym pomyśle jak ja musiałam wyglądać to przerażenie mnie bierze.
![]() Teraz waże 58 kg, choć figura mi się zmieniła, brzuch jeszcze mam obwisły ![]() ![]() Nie jem wcale dużo, moja waga cały czas jest taka sama. Marzy mi się zgubić 3 kg aby dojść do wagi 55. Choć w gimnazjum i na początku liceum ważyłam więcej niż teraz. Wchodzę do wszystkich rzeczy sprzed ciąży, mimo to nie jest to już to samo ciało. Mniejsza o to, dziękuje Wam za opinie ![]() Caskada - świetną jesteś psycholożką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
cos w tym jest
![]() ![]() ja mam zamiar zgubic tylko 2kg bo przed ciaza wazylam 51 z kawalkiem a wzrost mam taki jak ty ![]() ![]() ![]() mysle o rowerku lub--> (wlasnie jestem na tropie czytania) stepperze ![]() ![]() a ogolnie nigdy nie czulam sie tak dobrze i w pelni zrealizowana jak po urodzeniu synka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Caskada Ty jesteś chudzinka 53 kg przy naszym wzroście to drobna kobietka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Źle napisałam nie chodziło mi o jakieś kiece do ziemi albo ciuchy w stylu pani z urzędu ;D
Też mam syna 3letniego i po porodzie aż do 2latek mojego synka chodziłam w dżinsach zwykłych bluzkach i młodzieżowych bluzach. Efekt był taki że zawsze mówiono mi że ślicznego mam braciszka. Teraz ubieram się w legginsy i tuniki i jest zdecydowanie lepiej rzadko zdarzają się nieprzyjemne uwagi, muszę jeszcze tylko poćwiczyć makijaż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Antoba po prostu sie nie zrozumialysmy
![]() ![]() Postanowilam zapuszczac wlosy, nie wiem czy wytrzymam bo zawsze mnie korci zeby sciac... i nie farbowac a probowac wrocic do naturalnego koloru moze za kilkanascie lat bede miala swoje ![]() ![]() ![]() Oprocz tego w wakacje zamierzam sie mocno opalic i schudnac 5 kg. Poniewaz jade nad morze z synusiem i z rodzicami a bez meza (niestety urlop ma dopiero w sierpniu) to zamierzam osiagnac taki efekt, zeby po 2 tyg oczy mu wyszly ![]() ![]() przepraszam za bledy ale klawiatura mi szwankuje.. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Przypomnialy mi sie wakacje jakies 5 lat temu kiedy niedlugo po poznaniu mojego obecnego meza (ja oczywiscie zakochana po uszy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
jesli synusia popilnuja rodzice
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
no wlasnie
![]()
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
jak chcesz to wracaj do naturalnego i zapuszczaj włoski ale w takich jak na zdjęciach jest Ci bardzo ładnie. Ja też ostatni raz farbowałam 7 miesięcy temu i nie obcinałam już wcale i jestem zadowolona z efektu ale i tak troszkę pasemek blond zrobię za kilka miesięcy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
masz sliczne brazowe oczy..
![]() ja uwazam ze b.dobrze bedzie Ci w blekitach,zieleniach,fiol etach Raczej nie brazy ani ciemne kolory... masz tez troche za ciemnie wloski... widziala bym bardziej kasztan albo rudawe odcienie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.