![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: 90210 - oglądacie?
sa tez na youtube odcinki u jednego uzytkownika. wszystkie od 1 odcinka. niektóre z napisami a niektóre niestety nie
![]() co do ciuchów to sie zgodzę. na prawdę świetnie się tam dziewczyny ubierają. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
mi się strasznie ten serial podoba, wyczekuję na niego z utęsknieniem co tydzień na foxlife w niektórych momentach czuję jak by był o mnie. Strasznie podobają mi się ich ciuchy i makijaż
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Wiadomo coś o drugiej serii czy za szybko na to jeszcze?
![]() [Kiedyś słyszałam, że ta nowa seria ma być całkiem inna, dojrzalsza. Moim zdaniem to dobry pomysł. Byle nie było nudno i zbyt poważnie. No i żeby Annie było troszkę mniej. Pewnie i tak nikogo nie zabiła, a nie uśmiecha mi się oglądanie przez pare pierwszych odcinków jej zmagania z tym co zrobiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
coś mi się zdaje, że ten serial trafia do trochę młodszych osób
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Najlepsza jest Naomi. W nowym sezonie ma się ponoć pojawić jakaś jej rywalka, i wszyscy typują że znowu będzie o faceta chodzić. A w wywiadzie z Jessicą Stroup padło pytanie o to kogo potrąciła Annie, ale jednoznacznej odp nie było...mówiła coś o Dixonie. Ethana nie będzie w 2 sezonie, bo Dustin nie przedłużył umowy z producentami. Annie ponoć bardzo się zmieni. A Silver czeka nawrót choroby. To tyle z wiadomych oficjalnie rzeczy.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
Edytowane przez besio Czas edycji: 2009-07-02 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
szkoda, że nie będzie Ethana. choć nie bardzo podobał mi się w ostatnich odcinkach sezonu to w następnym na pewno będzie mi go brakować
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Dolce vita
|
Oglądałam starą wersje jeszcze za dzieciaka i byłam zakochana prawie w każdym...oczywiście Brandon był moją wielką miłośćia. lubię takie seriale, dlatego chętnie obejżałabym i współczesną wersję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do Dustina..to nie chciał już grać w serialu. Na razie nie wiadome jest jak rozwiążą jego wątek najprawdobniej wyślą go gdzieś. Za to aktor grający Liama podpisał umowę na cały sezon więc pewne jest, że jego wątek będzie kontynuowany. Co do wypadku spowodowanego przez Annie producenci powiedzieli, że to coś co potrącia, że był to napewno człowiek. Pojawiły się w sieci także nowe zdjęcia z nowych wspomnień najbardziej interesuje wszystkich to: http://images50.fotosik.pl/156/45ae28459ece70c8.jpg Wszyscy zastanawiają się kim jest ten facet z Annie. Do obsady serialu dołączy również Rumer Williams . Wcieli się ona w postać lesbijki,która nie wstydzi się swojej orientacji. Będzie pracować w szkolnej gazetce.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
...A nowe odcinki (w nowym sezonie) dopiero od wrzesnia...
![]()
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Ja oglądam ten serial w sumie tylko dla Naomi, Adrianne tez polubiłam. Ale Annie to porażka
![]() Co do tego zdjęcia, może to nie jest nikt ważny tylko z kimś w przerwie od kręcenia gadała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Ogladam chociaz przyznam sie szczerze ze bardziej od watkow interesuja mnie ubrania.Nudzi mnie to ciagle wymienianie sie facetami miedzy kolezankami,tak jakby w tej szkole nie bylo nikogo innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
fakt, fakt!! Doprawdy- jeden facet pomiedzy 3 laski?? ![]() Ale czekam na kolejne odcinki z niecierpliwoscia ![]() I ciekawi mnie watek Liama i Naomi- i czy Naomi wkoncu przejrzy sna oczy i zobaczy jaka s***a jest jej siostra ![]() I czy Adriana wybiegnie za przybranymi rodzicami swojej slicznej coreczki i postanowi zatrzymac maluszka (ja mysle, ze tak ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do Silver jeśli rzeczywiście znowu powróci jej choroba to to już będzie za bardzo przekombinowane jak na mnie. A Naomi ponoć wplącze się w jakąś aferę przez nowego kolesia który jej się spodoba. Więc to ma oznaczać koniec wątku Liam/Naomi?? A ciuchy w serialu takie o. Super ubiera się według mnie Naomi. A stylu Annie z początkowych odcinków jakoś nie trawię bluzeczki w kropeczki rybaczki buty na obcasie i białe skarpetki...coś nie halo poprostu. Potem się trochę poprawiło....
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Oglądał już ktoś nowy odcinek? Ja obejrze dopiero wieczorem i wtedy skomentuje tutaj
![]() a co do Naomi i Liama to będą razem, ale podobno długa droga przed nimi ![]() Szczerze, to ja mam nadzieję, że wiecej niz pare odcinków to nie zajmie. Nie mam ochoty oglądać przez pół sezonu kłotni Naomi i Annie. EDIT: Obejrzałam jednak już teraz ![]() Podoba mi sie też, że każda dziewczyna ma problem z chłopakiem, a co ważne ze SWOIM chłopakiem. Żadnych trójkątów i tym podobnych. CIekawe tylko ile to będzie trwało :P Fajnie, że Silver w końcu zrozumiała kto jest dla niej najważniejszy, podoba mi się, że zamierza walczyć o Dixona. Co do Adriany to w sumie rozumiem czemu nie chce uprawiać seksu, ale moim zdaniem powinna to lepiej wytłumaczyć Navidowi i na miłośc boską przestać tańczyć z Teddym. I bardzo się cieszę, że Naomi przyznała się, że nadal coś czuje Liama, mysłalam, że moze będzie udawała, że jej przeszło, ale na szczęście się pomyliłam. Moja ulubiona para ![]() Teraz rzeczy, które mniej mi się podobały. Teddy, oczywiście nowa postać i musi namieszać u każdego. Ciekawe na ile będzie w serialu, bo niezbyt mi sie podoba, tym bardziej, że patrzył ise póżniej na Annie, a nie chce znowu jakiś kłotni miedzy dziewczynami. A co do samej Annie to nawet bym mogła jej współczóć chcociaz jej nie lubie, ale tego nie zrobie. Powód jest jeden, jak jedziesz po pijanemu to przestajesz pić raz na zawsze. Zabiła człowieka a jej jedyną odpowiedzią na to jest upicie się i przespanie się z jakimś kolesiem. Boze, co za dziewczyna. Edytowane przez kasiunia0504 Czas edycji: 2009-09-09 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Moje odczucia co do drugiego sezonu.....jak dla mnie duuużo się zmieniło, ogląda się jak zupełnie nowy serial. Cieszę się, że Liam dołączył na stałe do obsady, bo on i Naomi to moja ulubiona para. Zapowiada się ciekawy sezon, choć wątek Annie za bardzo przekombinowany. Pożyjemy zobaczymy oby do następnego odcinka
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Ja tez mam mieszane odczucia- nowy sezon wydaje sie byc czyms zupelnie innym, do ktorego producenci przywyczaili nas w poprzednim. Widze troche zmian, a rozczarowalo mnie, ze Adrianna jednak nie zdecydowala sie zatrzymac swojego maluszka (ludzilam sie, ze pobiegnie za jej adopcyjnymi rodzicami).
Annie mnie denerwuje, a Teddy jeszcze bardziej- oczywiscie przybyl, aby mieszac. Mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy miedzy Navidem a Adrianna, bo to ich lubie najbardziej, lubie tez Liama, byleby nie byl z Naomi, bo niesamowita z niej swinia. A poza tym ciekawe co sie stalo z jej siostrzyczka?? ![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Coś zacofana jestem. Już leci drugi sezon?? gdzie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
w usa :P
![]() |
#49 |
luckygirl
|
oglądam, oglądam
![]() I jak dla mnie to to co zrobiła Naomie to świństwo. Fakt, że jest pod wpływemm swojej siostrzyczki, której nienawidzę ![]() tak więc zgłaszam się jako "oglądaczka" serialu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
tak, mnie też niemiłosiernie denerwuje sis Naomi. sama ona jest strasznie wpływowa i jeśli miała wątpliwości co do łóżkowych spraw Liama to mogła nie wysyłać tego smsa. Szkoda mi Annie, chociaż nie przepadam za nią
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Ciekawie zapowiada się kolejny odcinek
![]() 2x03 episode promo Czyżby Annie z Liamem...? Oby nie, bo Annie wkurza mnie okropnie -.- Tacy to mają życie, codziennie imprezki ![]()
![]() |
#52 |
luckygirl
|
Ja też w sumie za Annie nie przepadam,ale jednak szkoda dziewczyny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Sasha jest irytujaca, nie wspominając o gumowym Teddym...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
o tak. Teddy strasznie mnie denerwuje.
no i jeszcze Adriana ![]() ![]() acha, no i ciekawi mnie jeszcze postać Jaspera? chyba spowoduje dużo kłopotów..
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Przynajmniej w ostatnim odcinku nie było Jenn:P Chętnie bym ją uśmierciła
![]() ![]() Czytałam gdzieś plotę, że Liam będzie z Annie;/ Już wolę tą nową, Ivy. A Naomi chyba dalej go kocha ehhh
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny szukam piosenki,ktora w komorce miala Sasha i Dixon gdy pierwszy raz sie spotkali w pizzeri cos w styulu 'you are the best',nie moge sobie przypomniec w ktorym odcinku byla,chyba w 3 drugiej serii/Bylabym bardzo wdzieczna
![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Też oglądam ten serial w miarę regularnie, ale jestem na takim etapie jak leci na Polsacie, a z tego co czytam to wy dziewczyny to chyba już kolejny sezon oglądacie.
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.kino.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/video/...on-1-lektor-pl jest też tam druga seria i 9 pierwszych odcinków tylko już z napisami |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tutaj znajdziecie piosenki z serialu, ale czy jest tam wypisana ta o którą chodzi to nie wiem eh
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Annie ma sliczne wlosy i figure
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.