|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię ciuszki :D!
DOKLADKA !!!
![]() 1.Różowe balerinki rozm 38 (rysa na jednym czubku - widać na zdj.) 2.Złote buciki rozm 37. 3.Mała czarna torebeczka. 4.Pasek czarno-biały. 5.Pasek kremowy z dodatkami.
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
1. Złoty pasek.
2.Biały pasek. 3.Różowy komplecik do spania S. NIE MA!!! 4.Niebieski portfelik. 5.Jeansowy portfel. ![]() ![]()
Edytowane przez Wicky Czas edycji: 2009-06-03 o 14:45 |
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
ten komplet o ktory pytalas ma 2 wersje (mam 2) 75b i 80b a stringi s
tego jasno zoltego juz nie ma
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
nic nei znlazłam
![]() dl 23,5 od smaego czubka do końca a jesli ci zalezy napisz na gg:3659193 lub PW
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
coś u mnie za czerwoną kopertówkę?https://wizaz.pl/forum/showthread.pfp?t=336556- ciuszki i kosmetyki
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1243165788 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1243243999 jakie maja wymiary spodnie? |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się spodnica:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1243165788 ![]() odp.u mnie. |
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za kopertówkę?
odp. u mnie |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Zeby Ci odp. czy taka wymiana mi pasuje, musze miec dokladne wymiary i fotke na kimś tej spodnicy
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Podaj mi e-mail to wyśle Ci fotki i wymiary
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mogłabyś coś więcej napisać o tej bluzce? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1236003020 Pozdrawiam ;* |
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
wyslij mi na PW (kliknij na moj nick i wyswietli Ci sie lista opcji) fotki ,a wymiarki wklej do wątku
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Nie trudź się już ze zdjęciami, ta spodnica bedzie na mnie za mała o kilka cm.
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
DOKLADKA!!!
1.Bordowa/różowa (trudno określić hehe) bluzka ATMOSPHERE S + szaliczek. 2.Fioletowo różowa bluzka REPORTER rozm S. 3.Biały nowy staniczek 75B.
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi się spydnica z zamkiem, ale jeszcze nie jestem pewna. pozatym szukam wszelkich tunik, koszul. ubran w stylu boho i etnicznym. oraz szortów , bermudów, pumpów i koturn. masz moze coś? odpisz u mnie
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Super ciuszki Nolle! XS/S, buciki 37-38!!
Nowy wątek!
Mój regulamin: *wysyłamy paczki listem poleconym priorytetem! *nie odmieniam się (wszystkie wiadomości podaje na życzenie więc nie powinno być problemów) *jeżeli ja mam wysłać pierwsza to wysyłam, robię skan dowodu nadania, przesyłam Ci a Ty jeszcze w ten sam dzień lub najpóźniej na drugi wysyłasz paczkę do mnie! Moja WISH lista: Rozmiar tylko xs/s, a buty 37 (wkładka 24cm) *wszystko co PANTERKOWE!!! *jakiś ładny strój kąpielowy *balerinki (różne kolory) *bluzki z żabotem *tuniki/tuby *biały pasek, gumowy na talię! no i wszystko co mi wpadnie w oczęta
Edytowane przez Wicky Czas edycji: 2009-06-02 o 18:15 |
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Super ciuszki Nolle! XS/S, buciki 37-38!!
1.Bluzeczka na zamek w gwiazdki z kapturem rozm 36.
2.Bluzka House pomarańczowa rozm xs. 3.Sandałki czerwone w gwiazdeczki rozm 38. 4.Czerwona kopertówka. 5.Spodnie House rozm 34x26 Założone 2 razy. Chcę je wymienić bo niestety są na mnie przyduże (nietrafiony zakup mamusi). 6.Czarna spódnica z wysokim stanem. Kupiona w Anglii, w ogóle nie noszona jeszcze z metką!!! Rozm 36. (ponieważ dałam za nią wiele i szkoda mi na wymianę.. więc jak by co to na coś naprawdę extra i wartego tej spódnicy) - NIE MA!7. Sukienka bordowa (założona raz na studniówkę) rozm 36. 8.Niebiesko różowy stanik 70A. 9.Niebieski stanik 70A. 10.Czerwono-czarny stanik 70B. (WSZYSTKIE POWIEKSZAJA)
Edytowane przez Wicky Czas edycji: 2009-06-02 o 20:02 |
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
DOKLADKA !!!
![]() 1.Różowe balerinki rozm 38 (rysa na jednym czubku - widać na zdj.) 2.Złote buciki rozm 37. 3.Mała czarna torebeczka. 4.Pasek czarno-biały. 5.Pasek kremowy z dodatkami. 6.Biały pasek. 7.Złoty pasek. 8.Różowy komplecik do spania S. - NIE MA! Edytowane przez Wicky Czas edycji: 2009-06-02 o 20:05 |
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
DOKLADKA!!!
1.Bordowa/różowa (trudno określić hehe) bluzka ATMOSPHERE S + szaliczek. 2.Fioletowo różowa bluzka REPORTER rozm S. 3.Biały nowy staniczek 75B. 4.Niebieski portfelik. 5.Jeansowy portfel.
Edytowane przez Wicky Czas edycji: 2009-06-02 o 18:30 |
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
4
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
5
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
6
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
7
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
niestety nie moge sie zgodzic, torebke wymienie tylko za torebke
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- a tobie niepodoba sie cos co bym mogla o bolerka dorzucic? bo ja niestet nic nie znalazlam ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- to rozmiar S, a ty jaki nosisz? to nie jest material sweterkowy tylko takie cos co sie rozsciaga ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- podam Ci dlugosc zeby nie bylo, ja przy rozmiarze M nosilam go jako krotki sweterek dlugosc: 44 cm
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.

coś u mnie za czerwoną kopertówkę?