![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki i kosmetyki
Żel ma pojemność 20 ml. U Ciebie najbardziej podoba mi się odlewka Guerlain. Jaką ilość jesteś skłonna oddać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za:
Davidoff Good Life - flakon 50 ml, nietrafiony prezent, prawie nietknięte, z kartonikiem. Nie wiem, czy to oryginał, podejrzewam, że tak. Dziś wieczorem dodam szczegółowe zdjęcia, więc można będzie ocenić. Najchętniej na inne perfumy. ? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u ciebie balsam lawendowy i masło ziaji.Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
jednak podziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Perfume Lover
|
Witam, prawde mowiac nie znalazlam nic u Ciebie za te moje probki
![]() Pozdrawiam
![]() |
#38 |
Perfume Lover
|
Witaj
![]() Raczej tak, probki za probki, bo ostatnio nazbieralo mi sie tyle innych rzeczy, ze tez probuje sie ich pozbyc, a cos do przetestowania zawsze sie przyda ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- hej ![]() Przykro mi, ale naprawde nic nie znajde dla siebie, a nie chcialabym wymieniac sie na sile. Przepraszam ![]() Pozdrawiam
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
pomadka Midnight Colour Oriflame - Rose Gala, raz użyta, Tonik Na Dzień Dobry Yves Rocher, nieużywany próbka Sebo Specific na dzień - Yves Rocher,?
![]() |
#41 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Ale może napisz mi,jaką odlewkę,i ile
![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- No nie ma sprawy... a masz może jakiś pojemnik na odpsikanie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
coś u mnie za: krem Olay Zimowa Ochrona na dzień, skóra sucha i normalna, nieużywany, Tonik Na Dzień Dobry Yves Rocher, nieużywany miniaturka Rive Gauche miniaturka Mauboussin edp, 4 ml, raz użyta miniaturka Jaipur edp, została połowa, ale nie pamiętam jaka objętość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Oki,a tonik yr jest nieużywany,tak? W sensie,że nie został otwarty w ogóle? Jaka ma datę ważności? Tak,jak pisałam,jestem też żywo zainteresowana próbką serum Vichy
![]() To się zastanów co za te rzeczy byś chciała,wstępnie mi je może zarezerwuj,proszę. Od razu zaznaczam,że ja jutro wyjeżdżam i wracam póżno w poniedziałek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
korzonek
|
Interesuje mnie jednak jedynie Jaipur i Maubossin. Mogłabym za to wysłać Kasmina Touch, Manhattan, Girls Party Nigh, Sally Hansen, Lotion Hair Remover 295 ml, nieużywany. Mogłoby tak być?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
korzonek
|
Nie bardzo, ten żel wysusza mi twarz. Jeśli znalazłabyś coś innego to daj znać, jeśli nie to przyklepujemy wymiankę. Aha i zobacz sobie, czy nie chcesz jakichś próbek, lista w moim wątku
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Chodziło mi o próbki w saszetkach - na dole postu ![]() Czyli Twoje dwie miniaturki za Sally Hansen Lotion, Max Marę i cień Manhattan? ![]() Jeszcze jakbym mogła prosić o zdjęcia tych miniaturek to byłabym zadowolona - chciałabym zobaczyć pojemność zwłaszcza tej drugiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Rival de Loop Pure Skin, żel do mycia twarzy, zostało ponad 3/4, otwarty jakieś 3 miesiące temu, Lawendowy balsam do dłoni i ciała, również prawie nieużywany. odp. u mnie
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Napisałaś, że podoba Ci się u mnie kredka golden rose, czy chcesz ją wymienić za kosmetyki, które mnie interesują (wyżej)? Jeśli tak zapraszam na PW
![]()
![]() |
#49 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.