|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lednica 2009!! Kto jedzie?
Cytat:
Po cholerę jechać, żeby się najarać? Czy trzeba to robić pod osłonką? Odwaga jak 150... |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie pytaj mnie poco jarają bo nie wiem ... Jestem jedną z tych, którzy uważają narkotyki (nawet marihuanę, której legalizacja jest jednym 59 celów najważniejszych celów Polski) za totalne gówno. Także amen takim.. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Modlmy sie o pogode na jutro
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjeżdżają jakieś czereśniaki, robią sobie prywatę. My postanowiliśmy- żadnych Mp playerów! Bierzemy twistera itp. i gramy
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Jednak jade
tylko spowrotem dopiero rano... nie wiecie może ile kosztuje pociąg ok 50 km... patrzylam w cenniku i 9 zł, ale to jest dobra cena?;P
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoras z Was nr z Plusa?
Bo wtedy moglabym sie z ktoras spotkac jutro ![]() Na n-k sprawdzali pogode na jutro i 17 stopni i 0,3 mm deszczu czyli nie zatopi nas Ale mogloby byc tak 20stopni
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam nr z plusa
![]() Oby tylko sie pogoda poprawila...zeby chociaż nie padało
Edytowane przez miskaa5 Czas edycji: 2009-06-05 o 16:39 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
O to z Miska sie jakos umowimy jutro
![]() Tak w ogole to w niedziele zdajemy relacje-kto gdzie byl i o ktorej przeszedl przez rybe( jak sie wyspimy )
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie
|
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
Ja w zeszłym roku zasnęłam w kolejce
I przez rybę nie przeszłam A nie wiecie może ile jest tych butelek z wodą święconą? Bo są śliczne
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
ojj można
jak leżysz na trawie bo wszystko stoi bez kofeiny we krwi to zasypiasz
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
no aj jadę po raz drugi
tylko z parafią z której nei znam kompeltnie nikogo tylko księdza:P troche sie boje :P
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
ja też nikogo praktycznie nie znam, mam wyjazd o 22
oczywiście spakowana, zwarta i gotowa.. no prawie już nie umiem się doczekaaaaaaaaaaaaaaaaać!
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
Ja o 5 dopiero ![]() Sorki Marcc doczytałam właśnie w profilu :P Edytowane przez Lavatia Czas edycji: 2009-06-05 o 20:12 |
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
katowice, troszkę dokładniej tarnowskie góry - jeśli Ci to co coś mówi
uciekam już z domu z mega uśmiechem na twarzy ) bawcie się dobrze! (co ja mówię, przecież to pewne.. )
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
no to ja was pobije - wyjeżdżam o 9
w zeszłym roku wyjedzałam o 10, czy 11 :P ajj żeby tylko nie padało..
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
ide modlic sie o pogode
jestem dobrej mysli ale mimo to uzbrojona po zeby w plaszcze przeciwdeszczowe, parasol, skarpetki i spodnie na zmiane wiec nic mnie nie zaskoczy
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Z mojej szkoly wyjezdzaja o 8;p a ja musze przed 7 bo pociagiem jade...
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
jejku, ale Wam zazdroszcze!
dobrej pogody Wam zycze |
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
ech byłam jak ścierka :P heh teraz piję 5 herbatę i bardzo liczę żeby nie być chorym jeszcze bardziej :P( bo jak jechałam to juz byłam chora::P) bo w śr mam egzamin! :P
ech najbardziej mi szkoda brewiarza ;/ caluśki mokruteńki;/ bedę suszyć... gdybym nie poszła pod rybę to bym była sucha a tak.. wszystkie 6 warstw jakie miałam na sobie wraz z kurtką przeciwdeszczową jak ścierki:P pozdrawiam wszystkie Ledniczanki 3 majcie się ciepło
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie przechodziłam przez rybę, moja grupa wyjechała już o 23
Ale i tak było fantastycznie ![]() Nawet pogoda nie popsuła mi humoru, w końcu w deszczu też można śpiewać i tańczyć A na mszy siedziałam owinięta ciepłym śpiworem ![]() Jechałam pierwszy raz i już wiem, że nie ostatni |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Danuska kurcze za pozno napisalas
![]() Ja tez niezle zmoklam..spodnie mialam mokre do ud( a plaszczyk deszczowy mi sie troszke podarl wczeszniej)A parasol i tak mialam.. Szlam przez rybe ale nie dalam rady i wrocilam do autobusu..
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Ja pojechałam pierwszy raz i na razie nie mam ochoty na powrót. Zmarzłam, zmokłam, nie przeszłam przez rybę (żeby nie być jeszcze bardziej mokrym), niewiele widziałam, gdy jakiś ksiądz czy ktoś coś czytał, nic nie mogłam zrozumieć, bo wszyscy strasznie nadawali w moim sektorze, jedynie z mszy jestem bardzo zadowolona. W dodatku autobus ugrzązł w błocie i 3h czekaliśmy, aż nas ktoś wyciągnie. Gdy kierowca zadzwonił po straż, a potem na policję w obu przypadkach powiedzieli mu jedno - wina organizatora, na takie pole nie powinno być wjazdu i trzeba sobie jakoś poradzić. W końcu ktoś nas wyciągnął, ale nie wiem kto, bo spałam
Wróciłam koło 9 do domu
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Było cudownie... Pomimo tego deszczu, przemokłam do suchej nitki, ale to nic nie zmienia. To był świetny czas. Za rok na pewno jadę.
PS Ta spowiedź na Lednicy- niesamowita. W sumie nic więcej nie mam do powiedzenia, to chyba dla mnie zbyt osobiste. Ale już rozumiem, co ludzi ciągnie na te spotkania. Pragnienie, aaaa, to Wy ugrzęzliście w tym błocie? Pamiętam, że nie mogliśmy wyjechać, bo ktoś drogę zablokował. Oj kupa śmiechu była wtedy w autokarze, bo nie mieliśmy co robić. Słuchaliśmy co mówią przez CB radio Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2009-06-07 o 17:50 |
|
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
Ja juz nie wracam :d Przeszłam przez rybę o 00.50
I zeszłoroczna Lednica wydawała mi się lepsza, piękniejsza. Sektor E to były same jakieś kluchy ;/ Wszystkim zimno, pod parasolami i nikt nic nie widział.. Nawet przy przemienieniu nie podnieśli dupy z karimat - buraki ;/ Ja niedawno wstałam i znowu idę spać Wszystkim dobranoc Trzymajcie się
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie techniczne
Oglądałam wczoraj wiadomości na TVP3 i pokazywali to "przejście przez rybę". W jakim celu przechodzi się przez tę "rybę"? Czy to jest jedyna możliwość wejścia na tę "imprezę" (w sensie spotkanie modlitewne), na lednickie pola czy to ma wymiar tylko symboliczny czy chodzi o coś jeszcze innego
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Ja również byłam
Pierwszy raz i już planujemy ze znajomymi wyjazd w przyszłym roku To było niesamowite przeżycie, cudownie się bawiliśmy!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

Ale od tego miejsca bije tak pozytywna energia, że choć raz w życiu każdy z ludzi powinien tej energii doświadczyć xD zresztą gdzie lepiej zjednać ku sobie faceta? xD Ehh, wszyscy myślą ze mlodzież jest taka grzeczna i wierzy w Boga - fakt, sa ludzie ktorzy slepo wierza w KK i Bóg wraz z wiarą są najważneijszymi rzeczami w ich życiu.. Ale na Lednicy można też spotkać młodzież pijącą alkohol, palącą marihuane i zataczającą się z kąta w kąt.. Zwłaszcza w okolicach jeziora w bezchmurną pogodę jaka była w zeszłym roku. Mimo wszystko miłego wyjazdy i Wam i sobie :d A skąd jedziecie? Ja z Łodzi wraz ze szkołą i wspólnotą 

tylko spowrotem dopiero rano... nie wiecie może ile kosztuje pociąg ok 50 km... patrzylam w cenniku i 9 zł, ale to jest dobra cena?;P

A nie wiecie może ile jest tych butelek z wodą święconą? Bo są śliczne 

Włosomaniaczka 
3 majcie się ciepło