Studniówka - obecność nie obowiązkowa? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-05-31, 11:24   #31
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$
Dot.: Studniówka - obecność nie obowiązkowa?

ja na swojej studniówce byłam, wynajmowaliśmy sale, 300 zł od osoby ale było warto i nikt nie żałował
Stary 2007-05-31, 11:34   #32
paulinka3110
Wtajemniczenie

Moja przyjaciółka nie była na studniówce...zresztą na 30 osób z klasy nie było ok.8 osob! Nikt nie prawił im morałów itp.

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-11, 19:06   #33
prettyscream
Przyczajenie

Ja na swoją studniówkę nie idę. Głównie dlatego, że tego typu imprezy nie są w moim stylu... Pop rostu wiem, że bawiłabym się tam źle.
Nie mam osoby towarzyszącej, jestem zupełnie aspołeczną osobą. Ostatni raz w sukience byłam na własnej komuni. W ogóle mnie tego typu rzeczy jak fryzjer, makijaż, kosmetyczka, sukienka nie bawią ani interesują.
W klasie dziewczyny mogą godzinami gadac o studniówce. Jedna dziewczyna będzie mieć sukienke prosto od Armaniego z Włoch przywiezioną :| eh....
W ogóle kiepska jest organizacja w tym roku... W mojej szkole chyba sobie tego nikt nie wyobraża jak to będzie wyglądać. 700 osób plus stoły na sali gimnastycznej - dużej, ale bez przeady.....

Generalnie trochę wkurza mnie jak rodzina, znajomi nauczyciele, mówią "ale to jedyna noc w twoim życi! będziesz tego żałować!" osobiśice od zawsze robiłam co chcialam. Na półmetku też nie byłam. Chociaż klase mam całkiem ok. Co do kosztów to faktycznie, są całkiem spore.... Chlopak nie ma takiego problemu, ale dziewczyny mają przerąbane i tak więszkszość (bez obrazy wygląda tak samo - jak bezki z odpustu. Lekko 1000 zł trzeba wyłozyć, a to w dzisiejszych czasach, dla przeciętnej rodziny całkiem spora suma.
Btw. życzę wszystkim wspaniałej zabawy na stódniówce 2008 (i nie tylko!)
prettyscream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-11, 21:05   #34
witch_18
Zakorzenienie

Według mnie nie ma co się zmuszać do takich imprez.Owszem,jest to fajna zabawa,jedna na całe życie,ale po co wyrzucać kasę,skoro wiemy,że nie będziemy się tam dobrze bawić?Ja osobiście byłam na swojej studniówce,bo chciałam iść.Teraz na studiach organizowane są połowinki i mimo,że generalnie lubię takie imprezy to nie idę,bo zwyczajnie nie mam ochoty na strojenie się i to całe zamieszanie
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-11, 22:26   #35
mtlk
Zadomowienie

GG do mtlk

to prawda. Koszt studniowki jest bardzo wysoki.. Jak dla mnie za duzo zamieszania jak na jedna noc. Pare miesiecy wczesniej wszyscy juz planuja, mysla o tym. Moze to jest szczegolna niepowtarzalna impreza ale mimo wszystko jakos nie moge w krecic sie w ten szal panujacy w mojej klasie i mam raczej niegatywne podejscie do studniowki. Moze dlatego ze moja klasa jest calkowicie niezgrana. U mnie w klasie raczej kazdy idzie na studniowke. Mozliwe ze jedna dziewczyna nie pojdzie bo jest w ciazy i akurat pare dni wczesniej ma wyznaczony termin. Mysle ze jakby okazalo sie ze jakas osoba nie idzie ze wzgledu na brak kasy to poskladalibysmy sie zeby mogla bawic sie z nami.
Stary 2007-12-11, 23:45   #36
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Studniówka - obecność nie obowiązkowa?

Ja byłam na swojej studniówce.Nie żałuję. Mam pamiątkę w postaci kasety video i mogę oglądać jak to było 10 lat temu

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 12:10   #37
emememsik
po prostu Em :)

Potwierdzam swój post sprzed pół roku - na studniówkę nie idę jako jedyna z klsy, nie żałuję i ogólnie śmieszy mnie to całe zamieszanie wokół tematu.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-12, 12:42   #38
paulinka3110
Wtajemniczenie

Tak samo jak u mnie...ehh...

Studniówka nie przypominała najzwyczajnieszej zabawy dla maturzystów ale było to istne "targowisko próżności"...Dziewczyny odstawione jak na bal! Co w niektórych przypadkach wyglądało wręcz śmiesznie...np. czarne, błyszczące rękwiczki do łokci + diadem na głowie! Miałam problem z rozpoznaniem niektórych osób!
Nie dziwię się, że ludzi nie stać na wydanie na jedną noc praktycznie ok.500- 600 zł! Ale sami sobie "narzuciliśmy takie standardy"

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-12, 13:03   #39
izuu
Wtajemniczenie

GG do izuu
Dot.: Re: Studniówka - obecność nie obowiązkowa?

ja także miałam drogą studniówkę (jak na moją kieszeń;/) bo płaciłam niecale 400zł od osoby... ale tak musialo być, w szkole niedało sie jej zorganizować, bo przeszkadzały jakies przepisy, wiadomo, stary budynek nie jest przystosowany np. na wypadek pożaru...

A ja chcialam miec w szkole, nawet nie zewzględu na kasę, ale po prostu - tak fajnie i jakos swojsko by było nie trzeba by dojezdzac itp. Studniówkę co prawda i tak mialam świetną, lokal być bardzo elegancki a jedzenie wyborne Ale gdybym miala wybór - wybrałabym szkołę. Wiadomo - przygotowania, robienie dekoracji
izuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-21, 20:26   #40
malinaaack
Raczkowanie

Dot.: Re: Studniówka - obecność nie obowiązkowa?

ja idę na studniówkę, ale tylkod latgeo, ze moja mama poszła do pracy i stać nas teraz na taki wydatek, ja płace 600 zł za sama studniówkę od pary, a do tego jeszcze kamerzysta około 100 zł i też uważam, ze laksi strasznie przeginaja, sama mam skromna sukienke jednak do makijazystki i fryzjera musze iśc bo drozej mnie wyniesie zakup kosmetyków do zrobienia samodzielnego makijażu niz jak komuś za to zapłace. Ale uwazam,że koszty studniówek są coraż wyższe i boje się ze dojdzie do sytucaji kiedy to będą poprostu bale dla elit :/
malinaaack jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-21, 20:37   #41
Cloveer
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malinaaack
ja płace 600 zł za sama studniówkę od pary
600zł
Ja miałam studniówkę w styczniu 2007 i płaciłam 260zł
I o nic się już nie martwiła. tzw z tej kasy była pyszna wyżerka xD, kamerzysta, zespół, dj i upominki dla nauczycieli
I jeszcze z całej puli pieniędzy została nam jeszcze kasa
Cloveer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-22, 16:12   #42
malinaaack
Raczkowanie

z tego nam juz raczej nic nie zostanie :/ ale tak to jets jak sie nie ma nic do powiedzenia i o wszytskim decyduje dyrekcja i jeden z rodziców, który wszytko załatwia u znajomych :/
Stary 2007-12-22, 16:29   #43
kasientos
BAN stały

jak ja sie ciesze ze trafilam na ten watek
i zobaczylam ze tyle dziewczyn nie bylo na 100dniowce i nie zxaluja tego..
ja mam w tym roku.. i poprostu nie chce isc.. kase mam, faceta tez bym znalazla, pewnie i bym sie wbawila..
ale poprostu nie chce..
wszystko bylo oki(nawet marudzenie klasy-mam super, wszystkkich ich lubie, mozliwe ze ze wzajemnoscia), ale teraz rodzice sie obudzili... miesiac przed impreza!! i mi zrzedza ze "bede zalowac. ze jedyny taki bal, wszyscy ida..."
a wczesniej milczeli.. nawet miejsca nie zarezerwowalam, niby kumpele powiedzialy ze by mnie wkrecily, znalazly partnera i takie tam... ale ja nie chce.. juz mnie to meczy..
serio juz mam dosc..
teraz szukam jakiegos obozu, to moze powiem ze termin mi nie pasuje, ale pewnie u rodzicow to nie przejdzie
dziewczyny pomocy!!!
bylam w tamtym roku(jako osoba towarzyszaca) i nie podobalo mi sie, wybawilam sie...a le nie chce isc 2gi raz, rodzice mowia "ale to nie byla twoja, na twojej bedzie innaczej"
heeeellllpppp.... co robic?
kasientos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-22, 17:25   #44
wenedka
Zakorzenienie

Kasientos, powiedz rodzicom, ze przeciez nie moga cie zmuszac, jak nie chcesz. Tym bardziej, ze to przeciez oszczednosc jak nie pojdziesz

Ja nie ide, bo nie i juz. Nie chce, nie moge i w ogole. Wole te pieniadze wydac na wyjazd.
A koszt studniowki- 430zł za parę..
Za droga impreza jak dla mnie.
Jakbym poszla, to nie pojechalabym do Tz. Rachunek jest prosty.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-22, 17:54   #45
Nija_
Zakorzenienie

Uff chyba ten wątek to odpowiednie miejsce, żebym mogła wpisać co myślę o tym studniówkowym szumie

A więc - nie rozumiem tego całego szumu wokół studniówki
Na swoją idę, ale traktuję to jako fajną imprezę, okazję do zabawy (być może ostatniej) z klasą, z którą przeżyłam fajne 2,5 roku, z fajnymi ludźmi z innych klas, a nie jak największy w życiu bal Mam nadzieję, że zabawa się rozkręci, że nie będzie tak zupełnie bezalkoholowa, no i w ogóle,że fajna imprezka będzie po prostu

Moja sukienka kosztowała 89 złotych, jeszcze czeka mnie kupno butów (więcej niż 60-70 złotych na pewno nie wydam), dla mnie to sporo pieniędzy i nie wyobrażam sobie, żebym miała jeszcze wydawać na fryzjera, kosmetyczkę, tipsy, solarium, specjalną bieliznę, biżuterię itd Na jedną noc tyle pieniędzy!

Jak zobaczyłam niektóre sukienki na studniówkowym wątku to:

Pomaluję się sama, robię to codziennie rano od 4 lat Włosy też sobie sama wyprostuję, kocham swoją bladą cerę, na solarium w życiu nie pójdę, a balsamu nawilżającego używam codziennie, więc o skórę się nie martwię

Idę z kolegą z klasy i wybraliśmy tańszą opcję - 115 złotych od osoby.

Sukienkę mam czarną, zwyczajną, do kolan... Taką, żeby można ją założyć i na urodziny babci i na dyskotekę.
Pewnie będę wyglądać jak "co ty tutaj robisz żebraku", ale co tam, jakoś tym się najmniej przejmuję

Ale - niech każdy robi co chce, jak ktoś się chce odstawić jak na bal, proszę bardzo, nic mi do tego
Stary 2007-12-22, 18:01   #46
wenedka
Zakorzenienie

Nija, bardoz fajne masz podejście, naprawdę
Nie musisz być wystrojona jak księżniczka, by się dobrze bawić, a gadanie, że 'no co ty, to przecież studniowka ' zawsze mnie dziwiło.
Impreza jak impreza, tyle że droga.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-22, 19:27   #47
Cześka
BAN stały

Ja nie byłam na studniówce, bo po prostu jej nie miałam! Zawaliłam szkołe po pierwszym semestrze trzeciej klasy, potem sobie totalnie odpusciłam i poszłam do szkoły wieczorowej.
Nawet gdybym miała mieć tą studniówke to bym po prostu nie poszła. Nie lubię tego typu imprez, ja jestem spokojna, imprezy domówe a i owszem, ale tkaie wielkie spędy? Nie, dziękuję. Zrezygnowałabym także ze zwzgledu na towarzystwo w mojej klasie, chodziłam do żeńskiej klasy więc o przyjaźnie było bardzo trudno, raczej wzajemnie się obrzucałyśmy obelgami (tak, tak było!) Każda dziewczyna się stroi, każda chce wyglądac jak najlepiej a gdzie tu radośc ze wspólnej zabawy? No i koszt... To jest stanowczo za droga impreza. Rok temu byłam u znajomej, własnie w dniu studniówki. Nie chciałabym przeżywac tego co ona, latała po całym domu, wściekła, krzyczała na wszystkich, bo taka była zdenerwowana tą imprezą. Dla mnie studniówka w dzisiejszych czasach jest jakby loterią, przekomarzaniem się która ma ładniejszą sukienkę, którą ma lepszą fryzurę i piękniejsyz makijaż. Aaaa i która ma fajniejszego chłopaka. A ta co przyszła bez osoby towarzyszącej jest pewnie głupia i nikt jej nie chce.

Nie dla mnie takie imprezy.
Cześka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-23, 10:43   #48
kasientos
BAN stały

wenedka
dzieki
tylko ze kasa to u mnie zaden argument... ale mam nadzieje ze przestana na mnie naciskac... przez to od paru dni wystarczy ze cos mi wypadnie z rak a ja juz w ryk
meczy mnie taka sytacja.. chcialabym zadowolic rodzicow. ale ja nigdy nie robie nic przeciw sobie.. mam nadzieje ze jakos to przezyja..
ps. moza znacie jakies fajne obozy w terminie tak miedzy 24.01-3.02 ?

Cześka
u mnie w klasie jest 22:3.. 3 chlopakow ale swietnie sie dogadujemy, co mnie dziwi..
a co do kiecek, fryzur itp.. masz zupelana racje..
u mnie np. juz sie pozapisywaly pol roku wczesniej i to w oddalonym miescie o 40km do fryzjerow, kosmetyczek
solarka i te sprawy to u nich codziennosc..
a najbardziej powalila mnie jedna dziewczyna.. bedzie miala kiecke z trenem bo korony juz sa zbyt pospolite
Stary 2007-12-23, 11:03   #49
Cześka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasientos Pokaż wiadomość

Cześka
u mnie w klasie jest 22:3.. 3 chlopakow ale swietnie sie dogadujemy, co mnie dziwi..
a co do kiecek, fryzur itp.. masz zupelana racje..
u mnie np. juz sie pozapisywaly pol roku wczesniej i to w oddalonym miescie o 40km do fryzjerow, kosmetyczek
solarka i te sprawy to u nich codziennosc..
a najbardziej powalila mnie jedna dziewczyna.. bedzie miala kiecke z trenem bo korony juz sa zbyt pospolite
Dla mnie te studniówki to jest takie przekrzykiwanie się co ktra ma lepsze. A suknia z trenem? Matko i córko....
Cześka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-23, 11:40   #50
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez kasientos Pokaż wiadomość

Ja chcę to zobaczyć! Ciekawe czy będzie się świetnie bawić w tak praktycznym stroju.
Stary 2007-12-23, 11:45   #51
laylaaa
Zakorzenienie

moja studniowka juz niedlugo, placimy 260 zl od pary + kamerzysta ok 50 zł.

sukienka kosztowala mnie 350 zl, do tego dokupilam szal, torebke, bizuterie i troche niezbednych kosmetykow. na solarium sie nie wybieram, makijaz i fryzurę robie sama, ewentualnie pojde dzien wczesniej do fryzjera podciac grzywkę..

z mojej klasy na studniowke nie wybiera sie kilka osob, bodajze 4. wszystkie te osoby (dziewczyny) nie ida.. z braku partnera. ich wybór.

co do sukni z trenem, na kole, diademow i "odwalania" sie niewiadomo jak w ten dzien to.. uwazam, ze kazdy ma prawo zrobic ze soba co chce i innym nic do tego
dla wielu dziewczyn studniowka bedzie jedna z niewielu okazji w zyciu, zeby zalozyc dluga wieczorowa suknie. jeśli dziewczyna wymarzyla sobie taka a taka kreacje to dlaczego, jesli ma ku temu mozliwosci, ma jej sobie nie sprawic? niech ma 'wypasiona' kreacje nawet za 2000 zl, a jak kogos to 'boli' to jego problem.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-23, 12:33   #52
martiniątko
Zadomowienie

Jestem w szoku jakie podajecie ceny za studniowki. 1000zl za wszystko?? Moja kosztowala z tego co pamietam jakies 200zl za parę, sukienke mialam za ok. 100zl, kamerzysta bodajze 50zl. Uczesalam i umalowalam sie sama, buty eleganckie mam normalnie wiec nie potrzebowalam specjalnie kupowac. Tragedia co sie w niektorych szkolach dzieje Prawie jak na rozdaniu oscarow
martiniątko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-23, 13:16   #53
edit23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martiniątko Pokaż wiadomość
Jestem w szoku jakie podajecie ceny za studniowki. 1000zl za wszystko?? Moja kosztowala z tego co pamietam jakies 200zl za parę, sukienke mialam za ok. 100zl, kamerzysta bodajze 50zl. Uczesalam i umalowalam sie sama, buty eleganckie mam normalnie wiec nie potrzebowalam specjalnie kupowac. Tragedia co sie w niektorych szkolach dzieje Prawie jak na rozdaniu oscarow
Koszt za moją studniówkę był podobny.

Też jestem w szkou cenowym , no ale czasy się zmieniają...

ps. ja miałam studniówkę 5 lat temu i takich cen na szczęście nie było

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-23, 17:59   #54
kasientos
BAN stały

Cześka
emememsik
dokladnie...

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
co do sukni z trenem, na kole, diademow i "odwalania" sie niewiadomo jak w ten dzien to.. uwazam, ze kazdy ma prawo zrobic ze soba co chce i innym nic do tego
niby tak... ale z takim trenem to zajmie polowe sali.. a gdzie inni sie maja bawic.. i to juz jest ich sprawa
no wg mnie takie "odwalanie sie" nie ma sensu bo nie jest sie w stanie czlowiek wybawic (a chyba min po to sie idzie) w takim stroju, fryzurze, myslac tylko czy sie nie rozpada, nie roziwiazuje, nie spada itp...
Stary 2007-12-23, 18:18   #55
kamyyla
Przyczajenie

GG do kamyyla

u mnie w klasie chyba połowa klasy idzie w sukienkach z tymi okropnymi kołami, ktore przypominaja mi jakies cyrkowe obrecze i z gorsetami przez które pewnie nie beda mogly oddychac. ja mam skromna i prosta sukienke, bo przede wszystkim stawiam na wygode
kamyyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-23, 19:20   #56
malinaaack
Raczkowanie

kamyyla i bardzo dobrze najważnijesze, zeby czuć sie swobodnie i niczym sie nia martwić
Stary 2007-12-23, 22:27   #57
Tataraczka
Rozeznanie

Moja klasa miała studniówkę rok temu, płacili 200 zł. od pary, a cała impreza działa się na sali gimnastycznej naszej szkoły. Ja nie poszłam bo nie miałam z kim, a poza tym wiem że nie bawiłabym się dobrze z moją klasą. Oczywiście matka i inni wielokrotnie powtarzali mi że jestem głupia, że to jedyna taka impreza w moim życiu, że będę żałować.
A nie żałowałam ani przez chwilę i mi z tym dobrze
Stary 2007-12-25, 16:18   #58
andra
Wtajemniczenie

Studniówka u mnie była 6 lat temu, i też w niej nie uczestniczyłam - względy wyłącznie finansowe...
(250 zł za osobę, w lokalu, plus różne dopłaty)

Dzisiaj żałuję, ale tak się stało i już.

Jeżeli ktoś wahałby się czy iść, jeżeli może, to absolutnie tak!
To jest jedyna taka impreza w życiu, wielokrotnie później wspominana, naprawdę żal nie iść...
andra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-25, 16:51   #59
nati__xxx
Wtajemniczenie

GG do nati__xxx

Niektóre z Was chyba trochę przesadzają też mam studniówkę w tym roku, miałam na nią nie iść ale po wielu stoczonych bitwach jednak idę. Generalnie powinnam mieć studniówkę rok temu, ale że wybrałam sobie taką klasę, mam w tym-w związku z tym nasza klasa bawi się z młodszym rocznikiem, znamy bardzo mało osób.
Wiele osób mieszka w odległych krańcach Łodzi więc to też sprawia, że będziemy bawić sie tylko "klasowo", bo nikt nikogo nie zna.
Chcieliśmy Studniówki poza szkołą-protest dyrekcji oczwiście sprawił że jednak jest w szkole
Chcieliśmy osób towarzyszących, bo jako jedna z dwóch szkół mieliśmy "tradycję" spędzania tego dnia bez osób towarzyszących- po wielu kłótniach wywalczyliśmy że 10 osób z klasy może kogoś przyprowadzić.
Na dodatek cały bajzel kosztuje 180zł + 100zł od toawrzyszącej, co za imprezę w szkole moim zdaniem wychodzi bardzo dużo.
Klasa jest "średnio" zgrana :/
Ale to w końcu Studniówka. BAL - tak, właśnie, BAL. Dlatego też wypadałoby ubrać się jakoś inaczej Więc może nie powinnyście czepiać sie tych, którzy chcą faktycznie wyglądać elegancko, bajkowo, jak na prawdziwym balu Że ich stać-ich sprawa, dlaczego by nie?
Ja sama traktuję to jak symboliczne zakończenie tej 4-letniej męczarni
Jeśli ktoś nie chce iść-też jego sprawa. Jedni będą żałować, inni nie. Normalne. Jednakże moim zdaniem lepiej żałować że coś się zrobiło, niż że czegoś się nie zrobiło :P No chyba że kogoś nie stać, to inna kwestia.

P.S. Sory za składnię :P
Stary 2008-01-14, 17:59   #60
malinaaack
Raczkowanie

Ja już jestem po swojej studniówce jestem z niej średnio zadowolona, lepiej sie bawiłam na studniówce mojego chłopaka. Ale nie żałuje ze poszłam na pewno bardziej bym żałowałą gdyby mnie tam nie było a tak to zawsze coś sie pobawiłam (zespół sie upił, dj nie chciało mu się grać ) ale są momenty które będę długo miło wspominać choć na razie jest małe rozgoryczenie, za tą cenę jaką płaciłam spodziewałabym się czegoś lepszego
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości