|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wolna reka na jakis czas
Można tak zrobić co jest bardzo nie dobrym pomysłem ponieważ juz najprawdopodobniej nie wróci się do tego stanu co było się przed.Zresztą zawsze w takiej separacji mozna poznać kogoś innego-a wtedy nici z poworotu.Ogólnie pomysł separacji na jakiś czas moim zdaniem bez sesnu.Bo albo kogoś kocham i moge się równie dobrze wyszaleć z tą osobą , albo na siłe szukam ucieczki od związku co może i najprawdopodobniej doprowadzi do rozstania.
the pain that was eating me inside Razem! Edytowane przez m@rtynka Czas edycji: 2009-06-05 o 20:39 Powód: Błąd |
|
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Ci tak
ja Cie rozumiem, co nie znaczy ze popieram!! - bo taka sytuacja bylaby chora musisz wszytsko przemyslec,co czujesz do tzta, czy to ten jedyeny,ale domniemam ze jesli myslisz o innych nie jest On Twoim ksieciem na Twoim miejscu zerwalabym nie bede tu opisywac calej sytuacji bo to dosc osobiste
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
e, to nie jest głupi pomysł. To jest śmieszny pomysł
Dlaczego? Bo jesli się kogoś kocha, to na jaką cholerę mu randki z innymi osobami? chyba, że szaleć odbierasz tylko jako wyjście do klubu bez "Misiaczka" Poza tym nie wyobrażam sobie jak mogłabym wrócić do kogoś kto przez miesiąc miał ode mnie urlop i Bóg wie z kim się spotykał. Nie, to nie dla mnie. albo jest się razem "forewa end ewa" bez urlopów, albo do widzenia |
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Nie uznaje czegoś takiego jak przerwa związku=wolna ręka i róbta co chceta.
albo jest się razem i rozwiązuje się problemy,albo się rozstaje i idzie każde w swoją strone. |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Mysle ze takie doswiadczenie pozwoli lepiej poznac swoje potrzeby i dotrzec do tego czego tak naprawde potrzebuje /ja i moj partner/. To ryzykowne bo wyrywacie sie z pewnego spolecznego schematu /no i miesiac to nie jest duzo czasu/ - ale jesli wrocice do siebie to wzbogaci to zwiazek. Zwiazek moze sie tez rozpasc- trzeba miec to na uwadze...
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
a ja dziewczyne rozumiem, co nie znaczy że popieram pomysł
![]() ja mając tamte 17 lat, bawiłam się jak mogłam częste imprezy, wypady ze znajomymi, robiło się różne zabawne rzeczy itp (aha i nie chodzi o jakieś wielkie randkowanie bo chłopaka wtedy nie miałam, po prostu grupka przyjaciół.) Teraz mam świadomość, że już się wybawiłam także teraz już mi do tego nie tęskno, mam faceta i jest wszystko super (co nie znaczy że teraz się nie bawie-z nim). więc troche rozumiem autorke, że jej brakuje jakiegoś tam "szaleństwa młodości".Ale bądź co bądź, sama wybrała wtedy bycie z chłopakiem, więc powinna w tym trwać. A taka "przerwa" to rzeczywiście głupi pomysł...
Edytowane przez coccinelle7 Czas edycji: 2009-06-06 o 02:24 |
|
|
|
|
#38 |
|
Buc
|
z punktu widzenia obiektywnego, pomysł bez sensu.
z subiektywnego. nie wyobrażam sobie, że jestem z kimś kogo kocham, bzykam się na lewo i prawo, on bzyka się na lewo i prawo i jeszcze w bok, po czym wracamy do siebie, żyjemy razem i siedząc w kapciach na kanapie, opowiadamy sobie jak to było z innymi. tak można robić z kimś z kim się nie jest i się ani go nie kocha ani nie szanuje. a nie z towarzyszem życia.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

to jedyne co potrafie powiedzieć na ten temat....ehh....