|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
Cytat:
nie boj sie samotności przezywam to samo, to moja druga częśc a ja ciagle tkwie w tym samym punkcie. TŻ mnie kocha, ja nie wiem - ale mowie mu otwarcie że to nie ma sensu. I nieświadomie Go krzywdze, i robie mu to - co przezywa czesc z Was, odtracam go, juz nie chce z Nim byc. w tym czasie, kiedy rozstaje sie z TZ, poznalam kogos innego, miala byc niewinna znajomosc, nawet mi sie zbytnio nie podoba... a sama nie wiem, w ktorym momencie zaczelo mi zalezec. Jak mi zaczelo zależec, to Pamn sie tylkiem do mnie odwrócil. Moze go dzisiaj spotkam, musze byc silna zeby nie zwracac na niego uwagi. Chce sie uwolnic od facetow, zaczac powoli od nowa, wszytsko ukladac...
|
|
#32 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak już mówiłam, ja i mój ex to dziwny przypadek... w przyszłym tyg przyjezdza do mnie na weekend, będzie przytulanie, całowanie, spanie razem (TYLKO spanie, na nic więcej mu nie pozwolę. Musiałabym mieć do niego większe zaufanie... a część tegoż zaufania przecież zniszczył tym rozstaniem)... Jako tako nie brakuje mi go jakoś potwornie, aczkolwiek jak spędzamy czas razem to jestem bardzo zadowolona. I myślę że prędzej czy później i tak byśmy się rozstali bo od pewnego czasu się psuło (nie zależało nam tak bardzo, rutynowe spotkania itp), tyle że ja wmawiałam sobie ze jest ok... W sumie dobrze że to zakończył bo a) możemy spróbowac jeszcze raz od nowa, może cos z ego wyjdzie b) jak nie wyjdzie to pozostaniemy sobie bliscy ale będizemy mieli wolne drogi do nowych, szczęśliwych związków ![]() i Oby ta 7 część wątku była dla nas wszystkich szczęśliwa. |
||
|
|
|
#33 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zachowujesz się całkiem "normalnie", większość z nas po rozstaniu tak się zachowywała. Mimo, że minął miesiąc Tobie nadal wydaje się, że jest jakaś szansa, a tu klops. Lepiej o tym nie myśleć. Chociaż postarać się czymś zająć. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymaj się ciepło. Wiesz co, im szybciej znajdziesz kąt dla siebie tym lepiej dla Was obojga. Sama widzisz jakim chłodem on Ciebie obdarza, z jaką obojętnością podchodzi do sprawy, w jaki sposób Ciebie traktuje. To smutne, że między dwojgiem ludzi, którzy byli kiedyś blisko pojawia się chłodnia emocjonalna, zanik ciepłych uczuć.
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje dziewczynki za takie cieple powitanie.. szkoda, ze akurat przy takiej okazji.. no ale coz
Lady Marmalade - "nie chce Cie ranic" - kolejny zalosny tekst facetow, ktorym sie posluguja przy zerwaniu.. Bylam z nim dwa lata.. Jak myslicie kobietki, po jakim czasie to przestanie bolec.. ?;/ u mnie minelo 10 dni jak narazie.. dzisiaj jest pierwszy dzien kiedy w miare normalnie funkcjonuje i nie wyje na kazdym kroku.. ogolnie mam taka hustawke nastrojow, ze sama ze soba nie moge wytrzymac. Macie jakies swoje sposoby na przezycie?
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
aj aj aj dziewczynkiii
![]() ja wlasnie zdalam sobie sprawe,ze tez zrujnowalam swoje zycie towarzyskie przez niego ! i tak naprawde nie mam z kim wyjsc ! jak jestem w swoim miescie ! semestr na studiach sie konczy a tu co !!! on on on on on ! <szok> a gdzie reszta? ![]() doszlam rowniez do kolejnego wniosku,iz nie tyle co pragne zeby wrocil,ale pragnie miec kogos komu na mnie zalezy i wcale to nie musi byc on...tylko gdzie poznac pana kochanego,ktory nie zachowa sie jak wiekszosc facetow i bedzie chcial mnie zaciagnac do lozka,tylko takiego ktoremu bedzie zalezalo !!! nie wiem nie wiem )))
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Huśtawki nastrojów to rzecz normalna, każda z nas coś takiego miała. To było okropne, męczące doświadczenie. Najgorzej znosiłam wieczory, inna dziewczyna poranki, bo w pościeli obok niej nie było ukochanego, który pocałunkiem przywita kolejny dzień. Staraj się skoncentrować na sobie! Nie myśl o nim. Wychodź ze znajomymi, baw się, dużo się uśmiechaj, zafunduj sobie domowe spa albo relaksujący wyjazd na weekend. Każda z nas przepłakała swoje, ale teraz staramy się czerpać z życia jak najwięcej.
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Ojej, strasznie duzo nas przybywa i juz nowy watek..nie nadazam
u mnie jak narazie cisza po tym jak moj byly TZ mnie potraktowal ostatnio...wykasowalam wszystkie smsy i numery, mam nadzieje,ze nie zadzwoni juz, nie odezwie sie, bo pewnie sie wtedy sie zlamie i bede chciala sie z nim spotkac...
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
ehhh paula jak zawsze wszystko idealnie ujmie
|
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedzialam mu też że go kocham, ale nie mam na niego siły i kompletnie nie rozumiem. A on mi na to że wie, że to wiecej niż przyjazn miedzy nami, ale bardzo się boi powrotu, że znowu nie wyjdzie... Że nie jest przekonany. Że jesteśmy w kropce. I chce wszystko wyjasnic sobie przed wyjazdem (bo jedzie na cale wakacje za granice). Napisalam mu ze albo mi powie ze to koniec i bede sobie przez ten czas zapominac, albo wracamy do siebie i teksnimy i piszemy, dzwonimy przez ten czas.... A on mi na to "spróbujemy...?" Ja musiałam już isc, i powiedzialam zeby to dokladnie przemyslal i pogadamy jeszcze raz dzis czy jutro. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- boje się.
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rowniez zaniedbalam znajomych a w ostatnim miesiacu poznalam tyle osob, co nie poznalam przez rok, no moze przesadzilam, ale zmienilam sposob myslenia. Moj facet nigdy tego nie rozumial. Zawsze uwazal ze nie mozna miec osobnego zycia, bo po co? wszystko robic razem... zaglaskalby na smierc. . . paula, jak zwykle pieknie napisalas ps. nigdy nie sprawdzlam horoskopow, a teraz tak cholernie sie sprawdzaja ze az sie boje zerknac co sie wydarzy
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrr, to okropnie mnie wkurzało! Całe szczęście, że teraz nie mam już takich problemów. Powiem Ci, że ja mam teraz okres godowy. ![]() No jak to gdzie poznać kochanego pana? Wszędzie! Nigdy nie wiesz, gdzie poznasz przyszłego męża. Przystanek autobusowy, szkoła, knajpa, sklep odzieżowy. ![]() Dzięki.
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
paula-zla mój kumpel mówi na to SYNDROM BEZPAŃSKIEGO PSA
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
O, oryginalnie.
|
|
#44 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to lepiej puscic to, uwierz, naprawe, w tym momencie najgorsze, jesli pokierujecie sie emocjami, tesknnota, ktora jest jak najbardziej zrozumiala, wyjezdza na okres wakacji, niech jedzie /to nie jest rok czasu/ ale nie zostawiajcie sobie otwartej furtki to bedzie bdb okres dla niego i Ciebie kazde sobie wszelkie pouklada nie zakladam ze odrazu ktores musi szukac kogos nowego nie, nie wiem ze to bardzo trudne, ale nie mozna nic na sile, kiedy nie jest sie do konca pewnym, a w szczegolnosci, kiedy jest pewnego rodzaju "lęk" ps. 7 czesc witam i pozdrawiam serdecznie---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() i nawiazuj nowe ps. pozdrawiam i witam rowniez "nowe" dziewczyny ja lece pedze, milego wieczorku zycze i trzymajcie sie wszytskie kobitki
|
|
|
#45 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że komuś pomagają.Horoskopy? Dawno nie sprawdzałam, ale może pobawię się w to, trochę się pośmieję. A Tobie co się sprawdziło? Cytat:
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Lady Marmalade, może po prostu chodzi o to, że jesteś za dobra. Miałam kiedyś takiego chłopaka, który był dla mnie aż za dobry no i wytrzymałam z Nim tylko dwa miesiące. Powód rozstania podałam podobny. Nie zastanawiaj się jaki błąd popełniłaś, w końcu znajdziesz kogoś, kto doceni Twój cudowny charakter
A może po prostu nie powinnaś być dla Nich taka dobra i tak się angażować. Wydaje mi się, że faceci lubią trochę niedostępne dziewczyny. Ale może to tylko moje skromne zdanie A pozatym nie masz się czym przejmować, pomyśl o tym, że przecież sami mówią, że jesteś wspaniała ! I TAK JEST ! Dziewczynki, nie wiem czemu dziś jestem taką optymistką, ale na każdą z Nas czeka jakiś książe z bajki Wyśniony, wymarzony... jedynyZróbmy coś dla siebie... A ja jutro idę rozjaśniać włoski, to już będzie, o zgrozo, czwarte rozjaśnianie-ostatnie. Bo przechodzę z czarnych na blond i proszę Was, bardzo, trzymajcie za mnie kciuki, żeby te moje kłaczki zostały mi jeszcze na głowie w składzie takim jakim są i nie wykruszyły się Oj jaką bym miała radochę. Od razu nastrój będzie inny...Pozdrawiam
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
a ja sie ze swoim nie odzywam od wczorajszej klotni.Chyba znow musze zastosowac slynna metode nie odzywania sie bo wydaje mi sie ze to najlepszy sposob. Ostatnim razem tak zrobilam i pomoglo choc troche trwalo ale pomoglo.Eh jest ciezko bo przypominaja mi sie te chwile kiedy pisalam i plakalam na tym forum a ja nie chce juz wiecej plakac
|
|
|
|
#48 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A pozniej doszlo do tego, ze klocilismy sie, tydzien dobrze, klotnia i 2 tyg nieodzywania sie i tak w kolo... pozniej juz mialam tego dosc i nawet nie odczuwalam, ze mam chlopaka... wiecej bylo w tym nieodzywania sie niz normalnych relacji...
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do dziewczyn które wróciły/do których wrócili faceci: Czy mieliście jakieś obawy, że znowu może nie wyjść, nie byliście w 100% pewni, ale zdecydowaliście się na powrót... ? I co było dalej... ?
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam problem w tym, że u nas może być super przez kilka godzin, dni, a jakaś bezsensowna kłótnia wszystko niszczy. I te kłótnie są o takie błahe sprawy, a padają bardzo bolące słowa zarówno z moich, jak i jego ust.. Czasem tego mam po prostu dość i coraz częściej płaczę z bezsilności.. Wydaje mi się, że jak nikogo nie będziesz szukała, to ktoś znajdzie Cię sam, w odpowiednim momencie
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mozna mnozyc owszem niektorym sie uklada, ale musza wiedziec i chciec tego obydwie strony ale nic w tej sferze zycia nie jest regula to jest tzw. jak ja to mowie "kwestia indywidualna"
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteście super Dziewczyny!!
|
|
#53 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bez sensu, albo siadamy i rozmawiamy, jak dorosli ludzie albo no co, meczymy sie? a te "nie odzywanie sie", to nie moze byc zadna gra, zagrywka, owszem od czaaaaasu, do czaaaaasu, tak, warto zamilczec ale nie tez zadne "czatowanie" przy telefonie, komunikatorze itp. zadne myslenie, co robic, gdzie, jak po co i dlaczego klotnie rowniez sa potrzebne, ale nie "systematyczne" kochamy sie, czy klocimy sie?? ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
i ile tak chcesz razy robic? zajac sie soba- to podstawa ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
mezczyzna ktorego kochasz, nie moze powodowac łez smutku, zalu, zlosci taki nie zasluguje na nas mezczyzna, ktorego kochasz, musi sprawiac w Tobie łzy radosci i dawac tyle szczescia, ze masz ochote stanac na ulicy i krzyczec z calych sil, jaka to jestes najszczesliwsza kobieta na swiecie!!!! - hhhhmmmm zastanawiam sie, ktora z nas pisala podobne slowa w poprzednich watkach hmmmm ![]() ale prawdziwe i piekne
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
A ja znowu ze swoim poklocona
![]() ![]() Ja jestem okropna, znowu sie na niego wydarlam przez tel. ale jak ja mam byc cicho skoro mowie co mnie boli jak chce zeby bylo, ze sie boje ze znowu beda klotnie, ze nie chce zeby mi cos znowu wmawial co nie jest prawda..Kazal mi przytoczyc taka sytuacje, zawsze kaze a ja juz mam dosc powtarzania w kolko.. wiec przytoczylam taka sytuacje.. a on ze to prawda, ze tak bylo ze on dobrze wie co robilam i jak ja moge tego nie pamietac? Boooozeee dziewczyny co ja mam robic, ja jestem jakas glupia po co ja to dalej ciagne? Chce a boje sie.. chce zeby bylo inaczej a przez ten strach ciagle sie irytuje |
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Sara777
trzymam kciuki bedzie dobrze
|
|
#56 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeszcze do tego wszystkiego zadal mi pytanie.. "po co my jestesmy razem" skoro ja i tak sie boje i dalej sie klocimy, a ja nawet nie potrafilam odpowiedziec na to pytanie booozee.. ja juz calkiem zglupialam Edytowane przez Wenus1988 Czas edycji: 2009-06-10 o 22:45 |
|
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i szczerze mowiac, myslalam ze.... nigdy, ale to nigdy n ie wrocisz do takiego czlowieka?!?! jestes pewna? przemyslalas to? czy raczej "emocje" i dalas sie im poniesc, wkrcil Ci peikne slowa, ze juz tak nie bedzie, itp. itd. on sie nie zmini, sama widzisz... nie na tym polega zwiazek... a byc z czlowiekiem, ktory nie ma szacunku do wlasnej kobiety? chcesz tego? uwierz zalugujesz na kogos lepszego, ktos kto pokocha Cie calym serduczkiem, bedzie szanowal, troszczyl sie, da Ci poczucie bezpieczenstwa, radosc z kazdego dnia.... i uwierz w siebie, dasz rade, tylko nie pakuje sie ponowanie w toksycznosc
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Alicedobrze mnie pamietasz, to o mnie chodzilo ale doszlam do wniosku, ze cala wina nie lezy tylko po jego stronie, ze ja tez bylam zla, tez brzydkie slowa lecialy mi z ust, nie potrafilam go uszanowac... docenic. Bylam tak samo niedobra dla niego jak on dla mnie..
Z natury jestem zawistna, wiec stad to wszystko on tez taki jest.. Rozmawialismy na powaznie, mowil ze mnie kocha, ze nie wyobraza sobie beze mnie zycia, ze wszystko zaczniemy od nowa, zebym mowila co mnie boli, zebym mowila tez jak chce zeby bylo.. przepraszal za wszystko co powiedzial, ze nie myslal bo byl zdenerwowany, zebym nie brala tego do siebie bo to nie prawda.. ![]() ![]()
|
|
|
|
#59 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za dobra jesteś... Cytat:
Piękne....i prawdziwe...szkoda tylko ,że tak zadkie.... |
||
|
|
|
#60 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wlasni jest pewne "ale" nie z tym czlowiekiem wiem ze jest Ci bardzo ciezko i trudno ale to nie jest milosc, to jest raczej przywiazanie pewnego rodzaju boisz sie tez troche, bys sama? ale i tak jestes samotna w tym zwiazku /juz to dzis pisalam/ i chociaz on zle Cie traktuje, dajesz mu usprawidliwienie i masz nadzieje, ze sie poprawi (on), ze bedzie lepiej ale sama widzisz ze tak nie bedzie przewaznie, kiedy to wraca sie do siebie, jest pewnego rodzaju, hmmm sielanka, ze tak to nazwe, ktora np. za miesiac moze i tak stac sie pieklem, co spowoduje ze rozstaniecie sie da dobre a on nawet nie probuje udawac, zobacz sam zadaje Ci takie pyatania "po co my jestesmy razem" skoro ja i tak sie boje i dalej sie klocimy, a ja nawet nie potrafilam odpowiedziec na to pytanie booozee.. - to jest odpowiedz, gdybys czula to w sobie, to nie mialas bz zadnych dylematow
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

, Myszunia19 

u mnie jak narazie cisza po tym jak moj byly TZ mnie potraktowal ostatnio...wykasowalam wszystkie smsy i numery, mam nadzieje,ze nie zadzwoni juz, nie odezwie sie, bo pewnie sie wtedy sie zlamie i bede chciala sie z nim spotkac...

Wrr, to okropnie mnie wkurzało!