|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: masaż kamieniami
Oooo fajnie! W takim razie muszę sobie fundnąć taki masażyk :P
|
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Masaż gorącymi kamieniami jest bardzo relaksujący,a tym bardziej jak jest się masowanym na olejek czekoladowy
polecam
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko kwestia gustu. Mi taki rodzaj masaż nie odpowiada i niestety nie zrelaksowałam się za bardzo, a byłam w dobrym salonie.
Mam porównanie z innymi rodzajami masaży i na kamienie już się nie zdecyduję. Ja relaksuje się jak mnie masażystka porządnie podusi
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Ceny masażu wachają się od regionu i od czasu jego wykonywania. Od 80zł do 180zł przynajmniej ja się z takowymi cenami spotkałam gdy ustalałam ceny do swojego gabinetu. Na co zwrócić uwagę podczas masażu??? Kamienie gorących NIE wolno kłaść na skórę (w wielu firmach i w mojej wcześniejszej pracy tak się robi) jest to bląd, bo kamienie mają 45st i mogą wbrew pozorą poparzyć. Należy nimi poruszać po skórze a nie kłaść na nią. Te które leżą na czakrach powinny być izolowane przez ręcznik.
Minimalny czas to 60min max 90min.
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Masaż kamieniami to fajny pomysł na prezent ale tak jak to już było wcześniej wspomniane nie każdy lubi takie ciepło i taki typ masażu więc trzeba dobrze się zorientować czy to będzie trafiony pomysł. Na chłodne wieczory jak najbardziej wskazany :-P relaksuje, odpręża a jeśli jest do tego olejek zapachowy to już w ogóle czysta przyjemność ;-)
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Cela trochę wysoka, ale w sumie za taką przyjemność warto zapłacić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Masaż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.

polecam