|
|
#31 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Ja już robiłam badania które kazał mi zrobic dietetyk, badalam tarczyce, zelazo, cukier , krew itd. wszystko jest oki ze mną... Nie pojde do zadnego dietetyka! Umarła bym predzej niz by mnie odchódził!
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: do zrzucenia AŻ 30kg!
Cytat:
![]() Może ja będę umiała Ci w jakiś sposób pomóc Obowiązkowo jedz śniadania (u mnie wygląda to w ten sposób, że zjadam, np. otręby z kefirem i jakiś owoc lub grahamkę z warzywami). Zjadaj przynajmniej 4 posiłki dziennie. Węglowodany i owoce jedz do godziny 16-17, a później zjadaj więcej białka (polecam serek wiejski z rzodkiewką, ogórkiem lub pomidorem, albo warzywa z kurczakiem z sosem jogurtowym). Pieczywo białe, makaron, ryż zamień na brązowe. I z tymi węglowodanami to też tak w miarę ostrożnie, bo to one się odkładają w postaci tłuszczu, dlatego lepiej na obiad zjeść filet z piersi z kurczaka lub rybkę z jakimiś warzywami Mi dzięki temu udało się już zgubić 30 kilo, a jeszcze drugie tyle przede mną ![]() Będę trzymać za Ciebie kciuki i mam nadzieję, ze trochę pomogłam |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Witam , polecam Wam dietkę .spróbujcie i dajcie znac na forum o efektach tej diety.
1 dzień /1 kg ziemniaków w dowolnej postaci 2 dzień /1kg warzyw gotowane,surowe 3 dzień /1 kg mięsa 4 dzień /1 kg gotowanej kapusty 5 dzień / 1 kg owoców ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- W jakim czasie zrzuciłaś 30 kg ?.Gratuluje wytrwałości. Edytowane przez andzia52 Czas edycji: 2009-06-24 o 19:54 |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje wspaniałego wyniku.Trzymam kciuki .
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- [QUOTE=rozowaagus88;128051 20]Przy Twoim wzroście 170cm powinnaś ważyć 70 kg... ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Dodam że ważę bo to chyba najważniejsze 95kg... i mam wzrostu 176cm.[/QUOTE Polecam Ci diete owocowo warzywną.Osoby z dużą nadwagą traca po 2 tygodniach około od 5 do 8 kg .Najlepiej jedniejnak spedzić te 2 tygodnie w ośrodku organizującym wczasy z ta dieta.W grupie raźniej. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
a jak da dieta wygląda?
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=andzia52;12933708]Gratuluje wspaniałego wyniku.Trzymam kciuki .
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
Zapoznaj się z linkami w moim podpisie. Począwszy od 10 zasad zdrowego żywienia, Ułóż dietę, aż po same przykładowe jadłospisy. Wystarczy poczytać. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Oj podziwiam za te 30 kg. Ja mam w planach już od dłuuuuuuższego czasu do zrzucenia około 15 kg.(marzenia!!!) tylko nie wiem dlaczego zawsze zaczynam dietę od tzw. jutra ![]() teraz w sumie najlepszy okres bo letni (oprócz tych kilku męczących deszczowych dni ) pozdrawiam
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Plus za komentarz
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
WITAM,
PRZEZ dwa tygodnie spozywa się sałatki WARZYWNE,OWOCOWE,ZUPKI WARZYWNE BEZTŁUSZCZOWE,pije soki owocowe i warzywne.Traci się około 4 kg przy niezbyt dużej nadwadze.Ludzie otyli tracą około 8 kg. Dieta leczy i odmładza.Wejdź na str dr Dabrowska.Polecam |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Hej, ja się może dołączę.
178cm / 85kg-> dążę do 65-63. Zaczęłam powoli z dietą, nie drastycznie, jem śniadanie bo to podstawa, piję dużo wody mineralnej, ograniczam słodycze a właściwie zamiast ich zjem owoc. Delikatny obiad, zero jedzenie przynajmniej 4 godziny przed spaniem- chyba że to jakieś warzywko. Ćwiczę, zawsze rano kiedy jeszcze nie jadłam i wtedy spalam tkankę tłuszczową, a nie posiłek, wieczorem nareszcie korzystam na spacerach z psami, bo zamiast siedziec na ławce biegam z nimi, daje satysfakcję. 2kg przepadły a ja sama czuję się, hmm lepiej. Ide do przodu.
Prawdziwa sztuka to tworzyć, a nie odtwarzać. Edytowane przez xrainbowx Czas edycji: 2009-06-29 o 17:02 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

Obowiązkowo jedz śniadania (u mnie wygląda to w ten sposób, że zjadam, np. otręby z kefirem i jakiś owoc lub grahamkę z warzywami). Zjadaj przynajmniej 4 posiłki dziennie. Węglowodany i owoce jedz do godziny 16-17, a później zjadaj więcej białka (polecam serek wiejski z rzodkiewką, ogórkiem lub pomidorem, albo warzywa z kurczakiem z sosem jogurtowym). Pieczywo białe, makaron, ryż zamień na brązowe. I z tymi węglowodanami to też tak w miarę ostrożnie, bo to one się odkładają w postaci tłuszczu, dlatego lepiej na obiad zjeść filet z piersi z kurczaka lub rybkę z jakimiś warzywami 
wystarczy Marzena 

)