![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Byków część kolejna :)
Ciężko siebie wyrazić słowami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
[1=de2cb570b595f85b4f69fb0 c20d3c79671712866_657ce8d ef25f6;12824017]Ciężko siebie wyrazić słowami
![]() racja ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
ooo tak też jestem uparta
![]() i potrafię zgadać na śmierć, na szczęście TŻ jest dobrym słuchaczem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
No to może teraz ja
![]() Imię: Iza Wiek: 17 Znak zodiaku: wiadomo ![]() Lubię: konie, spotkania ze znajomymi, słuchanie muzyki w samotności, czytanie książek, oglądanie fajnych młodzieżowych filmów, jak i dramatów i romansów (no i ZMIERZCH); i oczywiście imprezowanie, ogniska.... ![]() Zwierzątka: a mam! ![]() Charakter: złośliwa, wredna, gadatliwa, nieśmiała w pierwszych kontaktach, trochę nerwowa, uparta, leniwa. Oczywiście mam też zalety ![]() ![]() Stosunek do życia: optymizm z nutką ironii ![]() Tyle powinno wam wystarczyć. To i tak za dużo ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- No i pewnie zauważyliście, że czasem dopada mnie słowotok. A potem milknę na długo ![]()
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Izas no ten charatker jak wcześniej może czytałaś to pasuje do mnie idealnie, zapomniałam dodać, że jestem strasznie leniwa o i tak lubię czasem dogryź
![]() Może to nie cecha charakteu, ale ja nie umiem gotować;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym czytała o sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Nie jestem sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Ooo czyżby wiele Byczków takich samych?? No no...
![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
bo byki są najlepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
a ja nerwowa nie jestem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- ba!
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
wiadomo wiosna nam dała takiego powera do zycia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Ja również Byczek - z angielskiego Taurus. Podobno byki są utalentowane artystycznie. Macie coś takiego? Ja gram na gitarze i pianinie, kocham języki obce, lubię pisać (kaligrafować), jak również klikać na komputerze.
Edytowane przez countrysia Czas edycji: 2009-06-19 o 18:27 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Witam więc nikki999, kolejną artystyczną duszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
ja zajmuję się biżuterią, robię kartki, albumy itp nie mam problemów większych z językami
![]() ![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
malować/rysować nie potrafię
![]() śpiewać nei potrafię ![]() grać na instrumentach nei potrafię ![]() robię biżuterię ![]() szybko przyswajam języki obce ![]() dobrze tańczę ![]() to chyba ja tak po środku jestem ![]() albo po prostu nie można być za bardzo utalentowaną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() malować/rysować hmm powinnam umieć ![]() i nigdy nie jest się za bardzo utalentowanym ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Nie śpiewam,nie maluję,nie szydełkuje,na instrumencie żadnym grać nie potrafię.
Za to uwielbiam przyswajać nowe języki obce-szybko się ich uczę,jestem uparta okropnie a poza tym uwielbiam adrenalinę! ![]() Rogate duszyczki. ![]()
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam języki obce i tyle. ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- No dobra oswajam flet i pianino ![]() A raczej oswajałam..
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Języki obce cięzko mi wchodza do głowy(niestety
![]() Kiedyś ozdabiałam paznokcie, a teraz może przed maturą z braku czasu i też chęci już nie, prowadziłam nawet bloga i co tydzień miałam co innego na paznokciach, szkoda,, że teraz mi się nie chce;/ Kiedyś wyszywałam haftem krzyżykowym. Teraz czytam kryminały. Chętnie skoczyłabym na bungee o albo sok z spadochronem, niestety na razie nie mam okazji ku temu. Jak sobie coś jeszce przypomnę to napiszę. Utalentowana to raczej nie jestem, a może po prostu nie odkryłam tych swoich muzycznych talentów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
[1=de2cb570b595f85b4f69fb0 c20d3c79671712866_657ce8d ef25f6;12852185]
Kiedyś ozdabiałam paznokcie, a teraz może przed maturą z braku czasu i też chęci już nie, prowadziłam nawet bloga i co tydzień miałam co innego na paznokciach, szkoda,, że teraz mi się nie chce;/ [/QUOTE] ja też ![]() ogólnie dużo rzeczy miałam jako hobby, dosyć często zmieniają się moje zainteresowania ![]()
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
Ale świr do paznokci został, uwielbiam mieć je długie i pomalowane, choćby bezbrawnym(choć to rzadko). Niestety na studniówkę moje kochane szponki, po tym jak je wychowawczyni uroczyła na wigilii padły i się połamały. Ponieważ chciałam mieć długie robiłam żelowe, które niestety skrzanił mi moją płytkę, ale odrasta i powracają do swojej formy(mam nadzieję, by nie zapeszyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
[1=de2cb570b595f85b4f69fb0 c20d3c79671712866_657ce8d ef25f6;12852279]Ale świr do paznokci został, uwielbiam mieć je długie i pomalowane, choćby bezbrawnym(choć to rzadko). Niestety na studniówkę moje kochane szponki, po tym jak je wychowawczyni uroczyła na wigilii padły i się połamały. Ponieważ chciałam mieć długie robiłam żelowe, które niestety skrzanił mi moją płytkę, ale odrasta i powracają do swojej formy(mam nadzieję, by nie zapeszyć
![]() swoje lubię mieć "zrobione", ale nie bawię się w to tak jak kiedyś ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
[1=de2cb570b595f85b4f69fb0 c20d3c79671712866_657ce8d ef25f6;12852185]
Kiedyś ozdabiałam paznokcie, a teraz może przed maturą z braku czasu i też chęci już nie, prowadziłam nawet bloga i co tydzień miałam co innego na paznokciach, szkoda,, że teraz mi się nie chce;/[/QUOTE] też pisałam bloga ![]() ![]() fajna to była przygoda co do paznokci to uwielbiam mieć je pomalowane na jakieś ciemne, jednolite kolory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
HulaGirl ja też lubię ciemne kolorki, ostatnio miałam ochotę na taką czerwiń normalną jasną, ale nie kupiłam lakieru. Odkryłyśmy chyba jeszce jedną cechę Byków: lubią paznokcie.
Niki ja też czasem pomaluję na jakąś okazję, albo coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
[1=de2cb570b595f85b4f69fb0 c20d3c79671712866_657ce8d ef25f6;12852920]HulaGirl ja też lubię ciemne kolorki, ostatnio miałam ochotę na taką czerwiń normalną jasną, ale nie kupiłam lakieru. Odkryłyśmy chyba jeszce jedną cechę Byków: lubią paznokcie.
Niki ja też czasem pomaluję na jakąś okazję, albo coś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
zastanawiałam się jeszce nad tym jak to jest z imionami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
[1=de2cb570b595f85b4f69fb0 c20d3c79671712866_657ce8d ef25f6;12853019]zastanawiałam się jeszce nad tym jak to jest z imionami
![]() ![]() ![]() nie mam tak ale za to bardzo często robią mi się zadziorki z boków i jak nie zareaguję szybko to póxniej robi się tak duży że musze obcinać cały paznokiec;/ ostatnio mam manię na punkcie lakieru z inglota numer 869 czyli taki mega mocny oczo***ny różowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
Nie używałam laierów z Inglota, nie są zbyt dostępne w moim mieście. Słyszałam o nich, że są na prawdę dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.