![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Standardowo- sukienka na wesele
Na pewno trzeba ją skrócić.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
To spróbuj popracować wyobraźnią, o ile to oczywiście możliwe i wyobraź sobie, że właścicielka sukienki ma na sobie delikatne szpileczki bez paska wkoło kostki. I dalej jest niekorzystnie? Poza wszystkim myślę, że dziewczyna sama podejmie decyzje, o ile nie będzie się jej serwować opinii, że ubrała się, jak na pogrzeb...
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdecydowana większość osób w tym wątku jest zdania, że sukienkę przydałoby się skrócić i że w obecnej wersji się na wesele nie nadaje... może ty byś w takim stroju poszła na wesele ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Tak samo jak spora grupa osób proponuje inne ciekawe okazje na założenie tej sukienki. I jaki związek z moją opinią ma "zdecydowana większość"? Poszłabym na wesele w niej, oczywiście. I uważam, że wyglądałabym elegancko i ładnie, nie mam co do tego wątpliwości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Na kolana nie rzuca ale może być. Co chcecie zwykła czarna, elegancka trzeba ją tylko trochę stjuningowac bo jest ciemno, smutno i pospolicie ( mowie o biżu, butach- koniecznie inne i torebce).
Sama bym się tak nie ubrała ale moim zdaniem zdecydowanie nadaje się i można tak się ludziom na weselu bez wstydu pokazać. Co do długości ja bym też była za krótsza ( do kolana ) opcją, ale w tej długości też jest ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
poprawiłaś mi humor. 4 ile na wesele. kupiłam czarną sukienke bo była najładniejsza, najlepiej leżała... a każdy mi mówi, że nie wypada... zaczęłam się nawet zastanawiać czy nie kupić innej... ale przecież ja też muszę w tym dobrze czuć... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Po pierwsze - iść w czarnym na wesele to tak jak iść w białym na pogrzeb. No ale powiedzmy, że czarny jest kolorem eleganckim.
Wiesz co jest złego w tej sukience? A no to, że za takie ukrywanie kształtów powinno się ludzi karać!! Masz świetną figurę a ta kiecka czyni z Ciebie długą, wąską chłopczycę bez bioder, bez talii i bez piersi. Więc albo kupujesz nową kieckę albo przerobisz tą. Jak? Idź do krawcowej i niech ona sprawi, że sukienka będzie dopasowana do Twoich pięknych kobiecych kształtów i niech ją skróci, chociaż tak żeby była przed kolano! Wtedy obowiązkowo paseczek w talii. Czerń jest na tyle wdzięcznym kolorem że pasuje do wszystkiego, więc bez względu na to czy dobierzesz dodatki w kolorze czerwonym, pomarańczowym czy grafitowym to dalej będzie pasować. Ja od siebie proponuję jasny róż lub biel a do tego srebrna biżuteria. Co do butów - powinny być wyższe.
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
oj nie ta sukienka nie pasuje na wesele, ogólnie nie mam nic do czerni na weselu w umiarze, ale ta nijak nie pasuje mi na taką uroczystośc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
ja tez zakupilam czarna na wesele, bo po prostu w sklepach jest taki badziew ze szok
![]() mysle ze dodatki potrafia czynic cuda i tu wlasnie dodatkami trzeba sie posluzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.