![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wakacyjne kosmetykowanie
ok mnie odpowiada, czyli uściślijmy:
ode mnie: Avon Krem relaksujący do dłoni i stóp, Japonskie Sake i ryż, zużycie ok.10% Avon Planet Spa krem do rąk z minerałami z Morza Martwego NOWY NIE UŻYWANY 3 próbki zapachów: Full Speed (męskie), Always i Incandessence najładniejsze zapachy jakie mam w próbkach, wszystkie próbki w blistrach. od Ciebie: Woda Perceive 1/2 buteleczki naklejki 2 sztuki peeling Ziaja 1/2op jeśli wszystko gra to proszę o adres na PW ja zaraz wyśle swój, wyśle przesyłke dzisiaj poleconym priorytetem
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
nie mam ulubionej marki kosmetyków, ani jakiegoś konkretnie upatrzonego kosmetyku; jeśli chodzi o samoopalacz, czy balsam brązujący, to mogę specyzować tylko, że wolałabym taki do jasnej karnacji; żel pod prysznic przygarnę każdy byleby w miarę fajnie pachniał; a jeśli chodzi o szampony, to preferuję przeciwłupieżowe; jeśli coś znajdziesz, to daj znać
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dla Ciebie wysłałam koło południa więc jest duża szansa że już jutro dojdą do Ciebie. Napisz mi na PW jak już dostaniesz przesyłke czy wszystko ok
![]() Krem Sake i ryż jest w kartoniku a krem do rąk bez kartonika bo takie dostają konsultantki. +próbki zapachów wszystko zapakowane w kopercie bąbelkowej. Pozdrawiam
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2009-06-23 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Peeling do ciała truskawkowy JOANNA-100ml zużycie widoczne na zdjęciu-ważny do 06. 2010[/COLOR][/FONT][/COLOR
* próbki kremów La Roche -Posay-program przeciwstarzeniowy9krem pod oczy, na dekold i szyję, do twarzy) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
buteleczka perfum bi es ile miała ml?
podobaa się: dezodorant męski odżywka do pazurków i podkład w musie tylko jaki kolor
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
za ten waniliowo lawendowy mogę się wymienić, bo celine dion już wysłane
tylko co byś oddała za to? ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- tymi perfumkami bi es i dezodorantem ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- mogę zrobić już rezerwacje ale wysłać dopiero w następnym tygodniu, bo pracuję jutro i w sobote w godzinach pracy poczty. ![]()
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
jasne mnie się nie spieszy, będe mogła tez wysłac później ale nie później niż 29 lipca bo potem mnie nie będzie do 14 sierpnia.
to może wymieńmy się adresami i wyślijmy w odpowiednich dla nas terminach- oczywiscie w granicach możliwości( jak najszybciej) co Ty na to? -kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post12 854866 ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.php...ni%EA+wi oseeny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
jasne, ja wysle w poniedziałek ewentualnie we wtorek
Chodzi Ci o moschino? moschino pachnie bardzo intensywnie, tak słodziutko na prawdę bardzo trudno mi to okreśłić ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- to ja już nie wiem czy mi się to opłaca ![]()
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
to ja jestem zainteresowana cieniami inglota co mówiłaś, żę masz poza wątkiem. a ty znalazłaś coś u mnie?
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
no dobrze-wiesz jak mnie przekonać
![]() ![]() ![]() tylko jak wspominałam, wyśle w poniedziałek. przepraszam,że dopiero teraz ale byłam w pracy hmm maseczki mi się podobają
![]() Edytowane przez koszyk Czas edycji: 2009-07-24 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Jak będziesz miała chwilkę to daj znać co z naszą wymianą, a jeśli ma dojść do skutku to podaj adres-oczywiście wyślę pierwsza
![]() ![]()
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli nie to zapraszam na PW w celu ustalenia adresu i wysyłki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.