|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żywe czy sztuczne kwiaty na auto?
reklama jest płatna na wizażu. Nie wiesz o tym?
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie 1 i 3.
Ale żaden nie pasuje do mojego bukietu. I mój narzeczony nie chciał by także bukieciku na aucie. Ma być delikatnie i nie przesadnie. Dobrze,że Ja już mam za sobą wybór
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze dwie:
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2009-06-25 o 15:44 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
nie są zbyt kiczowate?
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś napisał o zapachu zywych kwiatów
![]() Wybaczcie,ale wąchać ich tak nie będę.Myślę że w tym dniu nawet czasu na wąchanie nie ma... a szkoda. Pozostaje przy sztucznych. Jako Panna Młoda wolę nie robić sobie więcej roboty i się stresować czy kwiaciarka zrobi wszystko tak jak Ja chce. A tak dzień wcześniej teściowej pokaże jak ułożyć albo kierowcy i ułoży Potem przyjadą po mnie i do Kościoła...A tak nie mam możliwości zrobienia próby
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Zaczęłam robić moją dekorację na auto i mam dylemat. Nie chciałabym, żeby strasznie było naćkane
zrobiłam dwie wersje i nie wiem czy z rattanem czy bez, załączam zdjęcia. Będzie jeszcze jeden trochę większy, na klamki mały kwiatuszek z rattanem i na tylną szybę z jede=nej róży i rattanu. Przynajmniej taka jest moja wstępna koncepcja . Dziewczyny doradzcie
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
ta 1 bardziej mi jakoś pasuje, ta druga taka jakaś hmm niedopracowana... a może za dużo tam tego wszystkiego, no nie wiem, ta 1 ładniej Ci wyszła.
Cytat:
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-07-06 o 21:30 |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie sie oba bukieciki podobaja. ja osobiscie mialabym problem z wyborem i dlatego zamknela bym oczy , ktos by pomieszal i po omacku wybrala bym ten ktory ma mi ozdobic samochod
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
ja tez bede robila taka dekoracje ze sztucznych kwiatkow na autko.
Juz duze rozyczki zakupilam, brakuje mi tych malych kwiatkow-nie moge takich znalesc. Powiedz mi jak bedziesz je mocowala na autku (ja planuje przyssawki) A jak mocowalas kwiatki do sianka - klej na goraco? |
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Całość mocowałam klejem na gorąco. Sianka jeszcze nie dokleiłam bo obawiam sie że mi nie starczy tego koloru do pozostałych elementów dekoracji, ale myślę że nawet bez szczególnego umocowania bedzie sie sizal trzymał. przyssawki doczepiłam do drucików odchodzących od róży. Przyssawek bedzie po trzy bo zakupiłam takie małe i obawiam się, że jedna nie utrzyma całej ddokoracji. Mam nadzieję, że w całości bedzie ładnie wyglądać.
Szczeże mówiąc , to trochę żałuję, że zdecydowałam się na sztuczną dekorację. Materiały zakupione więc już nie będę zmianiać koncepcji. Ale myślę, że mogłam udekorować samochód np. trzema wielkimi mieczykami i delikatne wstążki na klamki. Ładnie by było a zobaczę, czy na 5 września zakwitną. Zawsze mogę zmienić jeszcze koncepcję ![]() A małe kwiatki kupiłam w jednym z tych sklepów po 4 złote gdzie wszystko jest i tak droższe. To była cała wiązanka a ja ją porozcinałam. Edytowane przez olayya Czas edycji: 2009-07-07 o 10:10 |
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Witam!!
Ostatni widziałam auto ubrane tylko płatkami róż, wyglądało to cudownie. Może ktoś ma pomysł jak taką dekorację wykonać???? Jak przymocować te płatki do auta żeby nie poodpadały |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
my bedziemy mieć zywe kwiatki
białe kalie
|
|
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
My mieliśmy żywe kwiatki na aucie
|
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
My też będziemy mieli żywe kwiaty na aucie, zdecydowaliśmy się na białe róże z zielonymi goździkami, jakoś ten motyw zielony mi się najbardziej podoba. Dogadałam się z kwiaciarką na 300 zł. Mam do niej pełne zaufanie, więc myślę, że będzie super
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
My mieliśmy te pierwsze po lewo tylko inaczej ułożone
również z małym błędem ale mamy co wspominać
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

. Dziewczyny doradzcie

a zobaczę, czy na 5 września zakwitną. Zawsze mogę zmienić jeszcze koncepcję