![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: seks w trójkąciku
W "trójkąciku" - to zdrobnienie brzmi wręcz infantylnie, czy tylko mi się tak wydaje?
Jak dla mnie trójkąty są przereklamowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
ja tam chcialabym ale raczej jakbym byla sama bo tak sobie tego nie wyobrazam i tez 2 dziewczyny i jeden chlopak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Pytam dlatego,ze najprawdopodobniej w życiu tego nie doświadczę,więc jestem ciekawa
![]()
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o mnie to nie widzę przeciwwskazań
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Przyznam szcerze, że kiedyś z moją przyjaciólką i kolegą stworzylismy całkiem przypadkiem trójkącik było świetnie ale patrząc na to z perspektywy czasu to nie odważyłabym sie na trzeźwo procenty dały swoje i dalismy sie ponieść chwili i emocjom
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
popieram ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
rozwalaja mnie takie wątki
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
kiedyś bardzo chciałam (mój TŻ + inna kobieta), ale teraz bym się chyba bała, że tamta kobieta może mu się spodobać :P
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-07-02 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
probowalam, z dwoma kobietami.
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
ja nie mam jeszcze zadnych doswiadczen w trojkatach, ale chcialabym ja + 2 facetow, bardzo mnie to ciekawi i kreci
![]() ![]() Edytowane przez wikimicha Czas edycji: 2009-06-29 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
gdybym była sama to mogłabym rozważyć opcję 2 dziewczyny + facet, ale jako że mam TŻta to nie ma mowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
![]()
Od dwóch lat marzę o tym by spróbować uprawiania seksu w trójkąciku....
![]() Również uważam, iż będzie to niesamowite przeżycie. I wcale nie jest mi potrzebny drugi facet, gdyż jak to się mówi - tylko kobieta wie czego chce inna kobieta, i jak jej sprawić przyjemność... ![]() Tylko z realizacją nijak nie wychodzi. Moje środowisko znajomych- to ludzie wykształceni, poważni... Tylko ja, wydaje się, mam takie pomylone pomysły ![]() A propos, nie wiecie gdzie mogłabym znaleźć osoby skłonne do spotkania ze mną ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
widze ze jednak przewaga jest 2 kobiety i facet i ja tez dolacze do tego grona.Chodz odradzam sex 3 osobowy w zwiazkach probowalam i jednak zostaje nie smak ,glupie pytania potem a jak jednak mu sie spodobalo ..jak byla lepsza...jeszcze to byla kolezanka moja dobra i slabo potem nie mialam nawet jej ochoty zapraszam do siebie do domu jeszcze jak byl moj partner w tym momecie to juz wogole
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- to nie rozumiem czemu je odwiedzasz?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
nie, to nie dla mnie.
odkąd współżyję seks równa się dla mnie miłość , bliskość , więc automatycznie nie istnieje dla mnie żaden inny, nawet jak byłam wolna, to nie miałam ochoty na tkaie zabawy, to mnie odpycha - nawet w samej wizji tego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Oczywiście ninanailss, że nie zdecydowałabym się na trójkąt z własnym partnerem.... (chociaz kiedys nawet z nim rozmawialam na ten temat, ale to on był zaskoczony moja propozycją). Ale odkąd wyjechal do pracy za granicą temat sie urwal i nie ma mowy o tym, że w łóżku panuje nuuuda...
![]() ale z innej strony, mam świadomość tego, że jeśli nie spróbuję "tego" teraz, to nie sprobuję tego nigdy... Bo nie planuję rozwodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
mi się zdarzył razy kilka mój TZ i jego kumpel, wszystko super, miło itd, i jeszcze jakiś czas temu napisałabym że w takiej konfiguracji polecam bardzo, szczególnie że ten trójkąt na jakiś czas ożywił nasz związek, z perspektywy czasu niestety stwierdzam że nie do końca i nie dla wszystkich był to tylko seks i przyjemność, bo mój TZ czasem mi ' wypomina' że zrobił to tylko dla mnie, ze nie myślał ....i nie rozumie że dla mnie to był tylko seks
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Gdybym nikogo nie kochała, to interesowałby mnie seks z dwoma panami jednocześnie. Najlepiej obcymi. Miewam takie fantazje czasami. Ale dopóki kocham, seks z innym jest niemożliwy i wcale tego nie żałuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzy, że to w sumie sprzeczne ze wszystkim, co dla mnie w seksie ważne. Więc dla mnie fantazja jak się pojawiła, tak szybko zniknęła. ![]()
Twoja... Leczę się z egoizmu. Edytowane przez fleur05 Czas edycji: 2011-05-18 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tej fantazji nie miałam, ale zdecydowanie jak i u Ciebie kłóci się to z tym co dla mnie ważne w seksie. Skoro uwielbiam delikatny , czuły seks z osobą , która kocham to logiczne, że trójkąt nie byłby dla mnie przyjemny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
to jest na zasadzie co by było gdyby. można teraz napisać, że by sie skorzystało albo, że nie. tylko nie jesteś w stanie przewidzieć co się stanie jak naprawdę będzie taka sytuacja.
więc ciężko powiedzieć czy ktoś by skorzystał. można też o tym fantazjować co nie znaczy, że skorzystać w realu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Fantazje nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Niektóre kobiety (czytałam) fantazjują o gwałcie, ale to wcale nie znaczy, że chcą być gwałcone.
---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- A to czemu? Czy dlatego, że ktoś myśli inaczej niż ty na ten temat? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Mnie również rozwalają. Seks ze swoim mężczyzną w trójkącie jak dla mnie z uczuciami nie ma zbyt wiele wspólnego. Totalne zezwierzęcenie, brak uczuć (chyba, że te przykre). Miałabym patrzeć, jak robi dobrze jakiejś babie (i vice versa) na moich oczach? Co w tym jest przyjemnego, podniecającego? A potem budzić się rano koło mnie i mówić, jak było fajnie, gdy ona go pieściła? Sorry, nie kupuję tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
Ja też nie. Ale każdy ma inaczej. I nie wszyscy łączą seks z miłością.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
po drugiej stronie szafy
|
A w przypadku singli? Też dewiacja?
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.