![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: poznam kumpelę
Chyba ze spotkania nici
![]() ![]() A co do okresu to ani widu, ani słychu... Masakra, dziś to już 5 dzień był. Ale kupiłam test, jak G. wróci to zrobimy, nie będęsię sama stresowac. Mam tylko nadzieję, że to naprawdę przez tą moją dietę. Bo jak nie, to się chyba potnę. No i znów wieczór, a ja sama. Ani faceta mojego nie ma, ani "kochanka". Tak wogóle to wczoraj T. mi zaproponował taki układ, że będzie "moim kochankiem". Nie wiem co o tym myślec wszystkim. Mam mętlik w głowie. Ale spotkac się dziś bardzo bym chciała. Nawet chyba mogłabym do niego pojechac, bo mieszka sam. Ale ja wariatka jestem! No dobra, kończe. Jak się coś zmieni to dam ci zanc. Pppppaaaaaaaaaaaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Ale prace dzisiaj skonczy, noc dluga wiec wyskoczyc gdzies mozna!
![]() on to tak na powaznie..? i o tym cieciu to mi nawet takich glupot nie mow! bo ja sie nie zgadzam, ot co! ![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Uparłam się wczoraj jednak i spotkaliśmy sie o 23 na spacer w centrum
![]() W sumie to się nie rozczarowałam. Fajny chłopak, inteligentny i wogóle. Dobrze nam się rozmawiało ![]() Nie martw się, do niczego nie doszło... Dałam mu tylko buziaka w policzek na pożegnanie. Do domu wróciłam przed 1, a o 6 pobudka. Masakra normalnie. Teraz mam weekend na przemyślenia, ale chyba spotkam się z nim jeszcze w przyszłym tygodniu. Zobaczymy z resztą. Ale stres był wczoraj niezły. Na szczęście nie okazał się zboczeńcem, ani jakimś maniakiem. No dobra, kończe. Jeszcze ci napiszę moje późniejsze przemyślenia... ![]() Paaaaaaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
ja tam sie ciesze, ze sie z nim spotkalas
![]() no i po co się kładłaś, skoro się nie opłacało?:p
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.Dzis wlasnie wpadlam na " Wasz" watek,i kurcze Ci powiem ,ze to iz moglby byc kochankiem to oznacza,ze byc moze nie chce sie wiazac na stale jak myslicie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
powiedział mi, że tak mu się podobam, że może nim być. I "chce na mnie poczekć". Po spotkaniu napisał mi, że chcer być tylko mój i to jak najszybciej. We wtorek następne spotkanie więc zobaczymy co z tego będzie. Jestem nim zaintrygowana... A tak wogóle to njhapisz coś o sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
i jak ?
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
Dorka, jak test? koniec matur! ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Aaaa, całkiem zapomniałam. G. wrócił w piątek wieczorem i zrobiliśmy ten nieszczęsny test. Chwila strachu była! Ale na szczęście wynik negatywny. Okresu jednak dalej nie ma, jutro zarejestruje się do ginka. Zobaczymy co on mi powie.
G. chyba jutro wyjeżdża na tydzień ![]() Oby pojechał ![]() Napisałam krótko.... zaskocz mnie! ![]() Ciekawe co będziemy robic.... No i napisał, że chce się całowac, he he he ![]() Z G. weekend całkiem miło spędziłam. No i gratuluje przebrnięcia przez maturę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Mam na imie Patrycja.Mam 27 lat,takze jestem starsza troche. Jestem mezatka,i zazdroszcze Wam takich przezyc,zwlaszcza Dorce bo moje zycie raczej nie obfituje w tak ciekawe sytuacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
ha! no i najlepiej
![]() ![]() a co do testu, to ciesze sie, że jednak negatywny ![]() M. za 1,5tygodnia wyjezdza ![]() na taaak długo.. a na dwa dni po jego wyjeździe jestem zaproszona do jego kumpla na grilla.. który mi sie szalenie podoba! i co..? ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() może powinnaś pomóc tym sytuacjom? same nie zawsze przychodzą..
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale mówie ci nie ma się co łamac wyjazdem, może akurat jakoś ciekawie spędzisz ten czas ![]() Dziś zrobiłam drugi test, również negatywny. Idę wiec do lekarza. G. niestety jest jeszcze w domu więc spotkanie z T. przełożone na jutro, ciekawe co będziemy robic ![]() ![]() A tak wogóle to się muszę pochwalić, 2 tydzień diety mija rewelacyjnie... ![]() Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
czy zainteresowany? hmm, sama nie wiem.. bo poznaliśmy się próbach poloneza przed studniówką.. pół studniówki, ba! -nawet więcej przetańczyłam właśnie z nim.. wtedy wydawało mi się, że nie tylko ja byłam zainteresowana, ale on tez. po feriach jednak widziałam, że tak jakby nigdy nic. cześć cześć i tyle. wylądowaliśmy też raz razem na kreglach.. do dziś pamiętam zapach jego bluzy..
![]() a co do M. to te 3m-ce chyba nie będą takie fajne.. a jeszcze jak zostanie tam na dłużej.. to pędź koniecznie do lekarza.. to pewnie przez to twoje odchudzanie.. oo, widzę że bardzo ci przykro, że wyjeżdza :P długo jesteście już z G.? daaaaj mi tą dietę, daaaaj! ![]()
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2010-05-25 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z T. jutro się zobaczymy, już się nie mogę doczekac. Ciekawe jak będzie... A co do tego chłopaka ze studniówki, to pewnie jest zainteresowany, ale nie wiedział jak tą znajomośc dalej podtrzymac,a skoro cię teraz zaprosił to napewno będzie miło ![]() a co do diety to nie jem ziemniaków, marchewki, owoców, jogurtów owocowych, makaronów, pieczywa, słodyczy, ryżu, soków pozostają mi tylko: chudy nabiał, warzywa, kasze, mleko 0,5%, zielona herbata ![]() buziaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie tylko ty, bo ja też jestem strasznie ciekawa ![]() znaczy, że mam iść..? łoj, to ja jednak wole być gruba :P oglądam właśnie Klub Szalonych Dziewic ![]() ![]() dobrej nocki ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=MarysN;19580285]o jaaa, to już tak długo? Starszy jest?
nie tylko ty, bo ja też jestem strasznie ciekawa ![]() [QUOTE] Nooo G. ma 26 lat i jakoś tak już jesteśmy ze sobą prawie 5 lat ![]() Jakoś tak wyszło, ale szczerze to jestem z nim szczęśliwa. Choć pewnie się wydaje, że nie. Ogólnie się układa, w życiu i w łóżku też. Co do grilla to masz iść jak najbardziej. Zobaczysz co z tego wyniknie. ![]() A dieta nie jest taka zła. Daję radę. Zapominiałam ci napisać, że jeszcze jajka jem ![]() Coś się dziś gorzej czuję, chyba mnie jakieś choróbsko łapie, ale może dziś mnie T. ogrzeje ![]() A ty ile jesteś już z tym swoim??? Co do szalonych dziewic, to teraz chyba mam tak jak Daria (no ta blondyna) ![]() Buziaki gorące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
ani razu nie pomyślałam, że nie jesteś z nim szczęśliwa.. po prostu potrzebujesz czegoś nowego no i wogóle..
kurde sama nie wiem.. chyba pojde, bo jak tak sobie pomysle, że moge stracic okazje żeby sobie na niego popatrzec.. :P wagowo też widac?:P normalnie to zaproponowałabym witaminy, ale.. w sumie po co. tak jak napisałas -ogrzeje ![]() a z M. znamy się 3lata a jesteśmy 9miesięcy.. fajnych miesięcy.. mmm, ale ta Daria to teraz ma całkiem niezłe życie :P ogładałaś wczorajszy odcinek?:P udanej randki! ![]()
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiesz jaki miał nick na czacie... Dla_Dorci ![]() ![]() ![]() Masz iśc na tego grilla i koniec! I żeby się na patrzeniu nie skończyło ![]() Co do waszgo związku z M. to to jak ciąża ![]() ![]() A to moje złe samopoczucie związane było chyba z niedoborem cukru przez tą dietę, bo mnie koleżanki w pracy zmusiły, żebym zjdła 2 kostki czekolady i mi przeszło ![]() Szalone Dziewice oglądałam, ciekawe czy Daria się z Bobkiem prześpi... Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
aj, no szkoda, bo już byłam taka ciekawa :P
fajnie tak masz.. tak.. inaczej? no wiesz o co mi chodzi.. ![]() no a przepraszam na czym ma się skończyć? ![]() ![]() ja żałuję przez samą moją wyobraźnie, a co dopiero wiesz.. ![]() choleraaa! dlaczego mnie nikt nie namawia do zjedzenia czekolady? ![]() ja tak się zastanawiam cyz ona już tego nie zrobiła, bo się tak dziwnie skończyło.. :P taaak mnie się chce spać.. ![]() buziak! ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Chyba nie jest nam przeznaczone następne spotkanie. T. chory, był dziś u lekarza i na razie śpi. Pewnie znów się dziś nie zobaczymy, jutro wraca już G. i dupa
![]() Normalnie się za nim stęskniłam.... Jak się coś zmieni to ci napisze. Może na weekend wkręce G., że do koleżanki jade i się z T. spotkam. Zobaczymy. Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
3mam kciuki żeby się udało! warto chyba..
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Doszłam do wniosku, że muszę troszkę zapomnieć o T., bo za bardzo to przeżywam. A może to był taki przelotny flirt. Szkoda.... Myślałam, że potrwa trochę dłużej. ![]() Muszę się chyba wybrać na jakieś zakupy w celu poprawienia humoru. To zawsze pomaga ![]() A co do Ciebie, to kiedy ten grill???? Jutro??? Mam nadzieje, że przynajmniej Tobie się powiedzie. ![]() Mi poprostu musi G. wystarczyć. Buzzzzziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
uważam, że skoro go już poznałaś, to teraz nie odpuszczaj. musisz go poznać. wtedy będziesz mogła zrezygnować..
też bym się chętnie wybrala na zakupy, ale z moim stanem konta mogę pozwolić sobie na wyprzedaz w lumpeksie -50% ![]() a grill w sobote następną.. i sama nie wiem. chyba stchórze. Tym bardziej, że prawdopodobnie M. bedzie wyjeżdżal dopiero 6go.. i co? ![]() ![]()
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja byłam dziś na zakupach i troszkę mi już lepiej. Mój G. też mi nastrój poprawił ![]() ![]() Co do tego grilla, to masz iśc i koniec!!! Bo później będziesz żałowac. Skoro M. wyjeżdża 6-tego, to go ładnie pożegnasz, a później na "balety". ![]() Ja mam zaproszenie od koleżanki z Kapracza, więc jak G. nie zjedzie na jakiś weekend to jade do niej poimprezowac. Ale sobie poszaleje ![]() Kurde, ale pogoda... A mieliśmy pojechac do ogrodu botanicznego... ![]() Dobra, kończe. Jutro się odezwę... Buźka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
i co? nadal cisza?:/
gdzie on tak ciagle jezdzi..? ty chyba oszalalas! ja się na dietę nie mogę zmusić a co dopiero jeszcze fitness:P a na grilla ide.. M. [ten drugi od grilla, nazwijmy go X zeby było prościej ![]() ![]() musze zalozyć dla siebie jakieś koło wsparcie ![]() ach.. jedź koniecznie się zabawić! ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
no i już po moim romasie...
![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie się "zabujałam" ![]() ![]() Aaaa, okres wkońcu dostałam dzisiaj. A tak mnie brzuch napieprza, że masakra. Nawet no-spa nie pomaga. Na grilla idź. X. ci humorek będzie poprawiał pod nieobecnośc M. ![]() Dobra, ide zaraz spac, przynajmniej nie będę myślała. Pomóż mi zapomiec... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
myślę, że skoro nic nie napisał to jest po prostuy dupkiem. wystarczyloby napisać, że to koniec czy coś w tym stylu.. :/
a co dop okresu to nareszcie! no ile można.. :P a na grilla idę. transport już sobie załatwiłam, teraz tylko czekam do soboty ![]() powiedz jak ci pomóc? wtedy to zrobie.. a może po prostu napisz mu co myślisz o takim zachowaniu? krótko i na temat.? ![]()
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Już mija 3 tydzień diety, w sumie to się przyzwyczaiłam. Pasek w spodniach przesunęłam o jedną dziurkę ![]() A dziś tak dla poprawienia humoru, poszłam sobie na solarium ![]() ![]() Normalnie ci zazdroszczę tego grila, a do soboty już niedaleko!!!! Fajnie Ci... Zaraz będę oglądac Szalone Dziewice, chyba już nie będę miała szans poczuc się jak Daria ![]() Buźka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|