|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel Coco M. edp
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- A czy coco juz oddana ?? |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do coco, to czekam na info od m-iskry w zakresie kodu tuszu i jeżeli wszystko ok, to wymieniam za nowy tusz. jeżeli nie dojdzie do wymianki, to czy Ty chciałabyś wymienić za nowy tusz? edit: dzisiaj Itaka zaproponowała mi nowy tusz Diora, zatem leci już do niej. Resztę mamy ustaloną ;-) Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-06-28 o 18:37 |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
No nie ukrywam, że faktycznie szukam kosmetyków nowych lub prawie nowych za to nie muszą odpowiadać wartością moim, bo co mi z wartościowszych leżących odłogiem w kosmetyczce?
Mgiełka by mi przydała , effaclar również, jeśli Ci odpowiada, wybieraj dla siebie i finalizujemy, bo wkrótce znikam na zasłużony urlop
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;12990983]No nie ukrywam, że faktycznie szukam kosmetyków nowych lub prawie nowych za to nie muszą odpowiadać wartością moim, bo co mi z wartościowszych leżących odłogiem w kosmetyczce?
Mgiełka by mi przydała , effaclar również, jeśli Ci odpowiada, wybieraj dla siebie i finalizujemy, bo wkrótce znikam na zasłużony urlop [/QUOTE]podoba mi się paletka Diora z granatem, dwa błyszczyki clinique i mini lancome oraz fioletowy tusz do rzęs. czy będziesz chciała oddać wzamian za mgiełkę i effaclar, czy jestem zbyt zachłanna? ![]() ![]() jeżeli tak, to wklej proszę linka do effaclaru, bo ja nie znam się zbytnio na pielęgnacji aptecznej, a chciałabym kupić ten właściwy. Jeżeli coś nie gra, zaproponuj inną ostateczną opcję z w/w rzeczy, żebyśmy mogły szybko sfinalizować wymiankę. pozdrówka ![]() jutro mogłaby być wysyłka. |
|
|
|
|
#35 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Diorshow Iconic tusz czarny, pełnowymiarowy 10 ml, nówka - nieuzywany jeszcze, z kartonikiem,kupiony tydzien temu. Nie chcesz za Coco M ?
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Effaclar to ten, dobrze mi służy..
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ra-wersja.html Wszystko co wymieniłaś jest Twoje, tylko błyszczyk clinique jest jeden, na fotkach też jest jeden tylko odwrócony jeśli Ci odpowiada to proszę pw, jurto idę na pocztę to wyślę |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekałam już kilka dni na odpowiedź m-iskry, ale skoro proponujesz konkret, a ja z kolei wspominam naszą wymiankę jako przemiłą, to chętnie się wymienię piszę pw
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
|
pisz PW poki jestem chetna oddac nowke tuszu , bo jutro moze mi sie co odmienic
Mi tez sie geba usmiecha na ponowna wymianke z Toba
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;12992588]Effaclar to ten, dobrze mi służy..
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ra-wersja.html Wszystko co wymieniłaś jest Twoje, tylko błyszczyk clinique jest jeden, na fotkach też jest jeden tylko odwrócony jeśli Ci odpowiada to proszę pw, jurto idę na pocztę to wyślę[/QUOTE] bardzo odpowiada, piszę pw ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
|
Ja juz zaznaczam w watku tusz dla Ciebie, cos mi internet chyba sie rwie.....wrrrr....
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje wymianki z Itaczka |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Color Fever Gloss – w kolorach Sunray, Seashell, Rainbow. i napisz proszę, jaki daje efekt, bo z tego co pamiętam, jeden był różowy, a drugi niebieski. |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() LUCI to kolorek 024 Ray of apricot light.. Mieni sie na niebiesko - rozowo i delikatnie turkusowo. Kremik zostawilam ostatnio w PL a ze w domku mam ogromne remonty ciezko mi sie skontaktowac z rodzicami.. przepraszam za zwloke ale troszke pozniej napisze kod kremu |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale na tuszu na spodzie mam na okrągłej naklejce napisane: TSA 10007 F 92667 - nie wiem jednak, czy to kod mogę Ci przesłac skan faktury za ten tusz jeszcze na dowód jego świezości.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;13023218]Kartonik wylądował w koszu niestety
ale na tuszu na spodzie mam na okrągłej naklejce napisane: TSA 10007 F 92667 - nie wiem jednak, czy to kod mogę Ci przesłac skan faktury za ten tusz jeszcze na dowód jego świezości.[/QUOTE]m-iskra, ja Ciebie przepraszam, ale Ty się długo nie odzywałaś i ja uzgodniłam już wymianę z Itaką. Coco trzymałam w rezerwacji kilka dni i czekałam na ten kod, ale kiedy Itaka zaproponowała mi całkiem nowy tusz zdecydowałam się na wymianę z nią. Przepraszam i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

tylko napisz coś więcej o tym luciaku, jaki to numer i jaki daje efekt. Ale jestem jak najbardziej za 

ale na tuszu na spodzie mam na okrągłej naklejce napisane: TSA 10007 F 92667 - nie wiem jednak, czy to kod