|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 'dopalacze' ;)
czy ja wiem do nauki ... ale masz w lidlu , plusie , biedronce , tesco itp. odpowiedniki red bulla ... ale po 1,85 zl
kup sobie kilka i do dziela ... da Ci to wiecej czasu w nocy na nauke ... aaa nie ucz sie na fecie bo to mity ... po kilku dniach nie bedziesz nic pamietac |
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
GUARANA????????------->> help!!!
dziewczyny czy ktoras z was kupowala moze guarane na allegro?? wlasnie mysle o jej zakupie i chcialabym otrzymac jakiekolwiek informacje od kogos kto jej uzywal.
Chce ja kupic ze wzgledu na ogrom nauki jaki mnie czeka-12 egzaminow w tym takie gdzie trzeba obkuc 1000 stron na blache!!!!! ![]() ![]() Prosze o wasze rady, spostrzezenia itp no i wogole czy warto pakowac w to kase?
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GUARANA????????------->> help!!!
wiesz... ja mialam 10 egzaminow i jakos zdalam... ale pilam rebulle i rozne podobne tego typu podrobki... a smieszne jest to ze chyba sobie wmawialam zemi to pomaga, ze jak sie tego nie napie to nie bede w stanie sie uczyc, taka podswiadomosc... i podobnie mialo kilka osob ode mnie z roku... szceze to nie wiem co sadzic o tzm cudzie ktory wymienilas... pozdrowionka
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
a czemu na allegro, takie rzeczy lepiej kupować w aptece, całkiem dobra jest guarana z ortis'a (najpoplarniejsze to chyba właśnie z ortisa i wellmarka)-nie kupuj lepiej na allegro
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda nie o guaranie, ale o srodkach na koncentracje, moze sie przyda :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=bilobil http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=bilobil
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
ja piję herbatę Guaranda z firmy Bio-Active.
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
polecam www.kulturystyczny.pl dostawa w 3 dni przy wplacie na konto przesylka gratis
mila i fachowa obsluga wiem bo tam pracuje moj tz ![]()
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
up
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo mnie az wyrywa do nauki![]()
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mam inne sposoby na naukę , a mianowicie:1) jeżeli jest "spoko" wykładowaca można się dogadać o duuużo wcześniejsze zdawanie egzaminu (nawet w grudniu) 2) istnieją jeszcze zerówki (i chwała im za to )3) można zacząć się uczyć wcześniej (wiem, wiem, nierealne )4) możesz zacząć już teraz łykać magnez, lecytyna (poprawia paięć czy koncentrację albo jakoś tak) 5) poza tym są inne specyfiki: Plusz aktiv, red bull, ... i inne tego typu 6) na mnie jeszcze działa zbawiennie kawa ( z uwagi na to że wolę się uczyć raczej tylko nocami) 7) powodzenia na egzaminach (12 to jest juz przesada, czyżby KUL??)
Edytowane przez khem Czas edycji: 2005-11-28 o 21:41 Powód: literówki |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Co do samej nauki to dla mnie magiczną moc mają własnoręcznie robione notatki - wtedy wiem o co chodzi i wszystko jakoś łatwiej wchodzi mi do głowy Poza tym jak jestem niewyspana, to choćbym stanęła na rzęsach, to niczego się nie nauczę Powodzenia |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko wypróbuję to na pewno zdam Ci relacje co i jak
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
heheh no to was zaskocze: UMCS
![]() WPiA![]() ![]() to wydzial na ktorym wykladaja same
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
a co do wczesniejszej nauki to juz zaczelam kuc do egzaminu ktory bedzie w lutym a i tak wiem ze w zyciu sie nie wyrobie z taka iloscia materialu
a to tylko jeden egz!!!!! a reszta?? matko nawet nie chce o tym myslec
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
ewuńka
wszytsko jest podany numer gg na ktorym napewno ktos Ci pomoze lub najlepiej telefonicznie bo nie zawsze maja na tyle czasu by posiedziec przy gg powiem Ci ze maja najlepsze ceny duzy wybor jedna znajlepszych i najtanszych hurtowni w polsce
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
co łykać przed sesją???
Powoli zaczynam mysleć o nadchodzącym piekiełku??
Jak wzmocnić pamieć i koncentracje?? Macie jakieś sprawdzone środki?? |
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: co łykać przed sesją???
ja mam jeden taki fajny srodek, systematyczna nauka przez caly czas a nie zostawianie sobie wszystkiego na koniec
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
na mnie działaja wszystkie musujące tabletki, które mają na opakowaniu napisane : poprawia sprawność umysłową, pamięć i zdolność koncentracji, polepsza wydolność fizyczną organizmu.
i niekoniecznie musi być to plusssz active . chyba potrafię sobie wmówić, że jak wypiję taki napój to nauka idzie jak po maśle no i zawsze działa
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasem bardzo systematyczna i długa nauka nie pozwala zapamiętac całego materiału.
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jednak moim zdaniem systematycznie sie czegos uczac i powtarzajac to co juz sie umie latwiej jest sobie utrwalic wiedze niz pozniej w 2 tygodnie uczyc sie tego co powinno sie zrobic przez 3 miesiace. Wiem to po sobie
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Z własnego doświadczenia, po ośmiu już sesjach
polecam magnez+B6 -> działa odstresowująco, a dzięki B6 ponoć lepiej się wchłania. Zresztą wspomagam się tym nie tylko przed sesją. Poza tym polecam rozsądnie rozłożyć naukę w czasie. Nie, nie wcale nie jestem osobą, która przez cały semestr systematycznie się uczy jeśli chodzi o egzaminy. Chodzi mi o to, że uczę się z minimum tygodniowym wyprzedzeniem. Prawdą bowiem jest, że wiedza utrwalona jest bardziej operatywna. Jeśli o mnie chodzi, to nauka pod presją czasu (typu: dziś się uczę bo jutro egzamin) nie wchodzi w grę. Nie mogę się wtedy skupić. Ponadto zawsze trzeba wziąć pewien margines czasowy, bo nie wiadomo czy "po drodze" coś nam nie wypadnie lub po prostu gorzej się nie poczujemy. Aaaa, jeszcze jedno. Polecam spacery i przebywanie na świeżym powietrzu P.S. Nie zawsze mi się to udaje
Edytowane przez Kasia_L Czas edycji: 2005-12-15 o 13:58 Powód: zakradły się jakieś chochliki, za co przepraszam ;) |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Przede wszystkim warzywa i owoce,wit C,czytałam że przed egzaminami dobrze jeść orzechy włoskie i daktyle-to działa
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasem materiału jest tak dużo, że po prostu nie da się powtarzać wszystkiego i pamiętać wszystkiego, przerabiając jednocześnie nowe tematy, czasem mimo systematycznej nauki, wiedza przyswojona na początku mimo wszystko ucieka.Ale bez wątpienia - lepiej nie zostawiać wszystkiego na ostatni moment, obijając się wcześniej ![]() Co do meritum - wg mnie minimalnie pomaga lecytyna, tylko tego próbowałam. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Polecam BODY-MAX z żeńszeniem
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Dobry jest magnez (ale ja po takim musującym stosowanym zbyt często - jak zwykłam czynić podczas sesji kiepsko się później czułam, ten chemiczny posmak - ble, polecam więc tabletki filomag B5 - magnez +wit.b5 - tanio,wydajnie, skutecznie ), poza tym herbatka z żeń szeniem. I jest ok
tylko oczywiście to wszystko nie zastosowane raz i to wieczorem w przeddzień egzaminu, tylko tak ze 3 tyg. wcześniej i regularnie
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Plusssshh Aktive jest the best
![]() Body MAx też jest fajny, ja go używałam będąc na AWFie dla wzmocnienia i polepszenia kondycji. Lecytyna...nie wiem... ale ogólnie to duuużo owoców cytrusowych....orzechy też działają....serio serio.... Ale i tak wiadomo,że są już zapisy na Drosetux w aptekach (no wiecie, wyropek dla dzieci)
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
nie wyropek, tylko syropek
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Drosetux????
![]() a to z jakiej racji???
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

no i wogole czy warto pakowac w to kase?

, a mianowicie:
(12 to jest juz przesada, czyżby KUL??)
. chyba potrafię sobie wmówić, że jak wypiję taki napój to nauka idzie jak po maśle no i zawsze działa