![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy Ktos chce Coco Mademoiselle, edt, 100 ml????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2009-06-29 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. 5 Color Iridescent Eyeshadow - No. 609 Earth Reflection 2. Coup De Poudre Powder Shimmer Eyeshadow - No. 857 Coup De Grace 3. DiorSkin Poudre Shimmer ( Ultra Shimmering All Over Face Powder ) - # 002 Amber Diamond Z perfumów mam: 1. Mont Blanc - Individuelle, 50 ml 2. Kate Moss - Kate, 50 ml z małym ubytkiem
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
a moze cos u mnie?
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Lolita, Amor Amor, Euphoria Bloosomto zapachy, ktore interesuja mnie u Ciebie Soso, powiedz, ktore chcialabys wymienic za Coco
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Mariolko perfumy Mont Blanc jak najbardziej ok, ale kolorowki nie szukam, moze masz jeszce jakies inne perfumki poza Kate (mam te perfumy).. ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- tak, znalazłam u ciebie Gucci Envy oraz Euphorie, co ty na to...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Madzikon, przepraszam, ze tak dlugo zwlekam z odpowiedzią, ale caly czas pamietam o Tobie i co rusz spogladam w Twoj watek. Reasumujac- Podobaja mi sie u ciebie- Gucci- 10- 15 ml, Cacharel Amor Amor - jakieś 15ml/50ml, Cacharel Amor Amor Tentation - ponad połowa z 30 ml, ale nawet razem wziete nie daja 100 ml, ktore maja Coco, a moze ktores z nich chcialabys wymienic na inne niz Coco, mam np na zbyciu- Romance Ralpha Laurena (z 50 ml), Gucci Rush (z 15 ml)? ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- [1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;13023137]a moja propozycja CK Eternity oraz to, co w wątku. zapraszam.[/QUOTE] Przepraszam, ale miałam kiedyś 100 ml Eternity i już mam ich dość ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Przykro mi, ale nic nie znalazlam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Ja juz podziekuje, stracilam zainteresowanie Coco M.
![]() Skoro nie jestes chetna na Gucci II 62 ml + 30 ml AMor Amor to przeznaczam te zapachy dla innych wizazanek ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Givenchy - Very Irresistible - Summer Coctail, 75 ml z małym ubytkiem, jakieś 5 ml ? oraz Lalique - Perle - 50 ml z małym ubytkiem.
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę też że dostałaś super propozycję od Lady Dior ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Proponuję ci za Coco ok. 40/50 ml J'adore edp, Cinema edp ok. 30/35 ml oraz Valentino Absolu ok. 25/30 ml. Co ty na to?
A ile masz Romance? Bo bardzo lubię ![]() Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2009-07-02 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
tak zgadzam sie na wymiane, chetnie!!! Co do Romance- pojemnosc spora, bo jakas polowa ze 100 ml (nawet chyba wiecej), ale jest to tester, na butelce napisane jest Romance- Sensual Notes. jak dla mnie Romance jest zbyt swiezy, jak juz tlumaczylam lubie takie ciezsze nutki, nawet w lato
![]() Edytowane przez aldona82 Czas edycji: 2009-07-02 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
No to super!!! Zapraszam na priva
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
zaraz cos poszukam, ale moze ty cos zaproponuj, błyszczyk to chyba nie, bo ostatnio zaopatrzyłam sie w szminki ( w tym w kolorze krwistej czerwieni), które wole, a moze masz jakis podklad, ale ciemny, albo dezodorant perfumowany, no nie wiem, wiesz jaka maruda ze mnie....
No i szkoda, ze juz nie masz max mary.... cos bym za nia dolozyla.. Edytowane przez aldona82 Czas edycji: 2009-07-02 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No i wiem, że to nie zbyt ciężki zapach, ale za to niszowy - Demeter, Wet Garden, praktycznie cała 30-tka. Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2009-07-02 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2009-07-02 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Coco jak najbardziej już dograne i nie podlega dyskusji (przynajmniej z mojej strony)!!.
Ale chcialabym jeszcze dogadać się co do Romance, bo nie chce mi się szukać kogoś innego do wymiany a potem wysyłać dwie paczki. Co do Romance- powiem szczerze, najbardziej chcialabym wymienić perfumy na perfumy ( z tych, co masz jeszce M mi sie podobaja M carey, YSL Young Sexy...), a jesli to niemozliwe wtedy na podklad, to dobrze, ze masz w plynie, bo kompaktow nie lubie. sama juz nie wiem, moze tobie zostawie decyzje... zaproponuj cos , a ja odpowiem tak lub nie (moge dorzucic ci balsam i zel magnifique zeby zrownowazyc cene albo te Gucci Rush) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Ok, to chętnie oddam ci podkład i M Mariach Carey. Co ty na to?? Za Romance. Ewentualnie jak chcesz to dorzuć mi ten balsam Magnifique, ale ciśnienia na nie nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Super!!!!w takim razie podsumowuje- za Romance umawiamy się ze odstąpisz mi podkład Clinique oraz perfumki M - M carey, moje Romance maja pojemnosc okolo 50 ml jako dokladke dodaje balsam Magnifique, co do Coco wszystko juz umowione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
No to bomba! zapraszam na priva
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Jeżeli już doszło do wymiany i nie posiadasz już Coco to napisz w wątku NIEAKTUALNE? Bo rozumiem że do wymiany doszło?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
MOże chciałabyś Esencia de duende ok 96ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.