|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Odbicie"
Właśnie takie zachowanie mnie dziwi. Dziewczyna doskonale wie, co to jest zostac porzuconą dla innej, więc teoretycznie nie powinna udzieląć takich rad.
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Zajęty czy nie zajęty,ale FACET
![]() Jesli ma się w tamtej odkochać to i tak się odkocha... Ogółnie rzecz biorąc nic nie stoi na przeszkodzie żeby pielęgnować znajomość, a jeśli coś by z tego wyniknęło no to.. bardzo dobrze. Zdarzały się jednak sytuacje kiedy trzeba powiedzieć "pas" bo ewidentnie chłopak szaleje za swoją dziewczyną. Wtedy nie warto robić z siebie idiotki : )
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak można "odbić" chłopaka? Przecież chłopak nie taboret swój rozum ma
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przecież jeśli rzuca tamtą to dlatego, ze tego CHCE. jego decyzja ![]() ![]() ![]() a może spotkać inną nawet w biedronce, pogadać i zauroczyć się. Dziś z kimś jesteś... jutro nie.
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
nie ponizam sie tak by kogos "odbijac" ani nawet z kims byc co porzucil swoja laske bdla mnie. skad pewnosc ze mi tego nie zobi?
poza Tym jesli mnie facet stawia do jakis zawodow zebym o niego walczyla ( i ma z tego pewna zabawe oj ma;[) to jest dla mnie skreslony. jesli jakas dziewczyna jest mi w stanie odboc faceta niech sobie go bierze bo ja go nie chce nie jest mnie wart a i niech bedzie pewna ze ja taz wystawi predzej czy pozniej
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się wie, że facet jest zajęty to sie trzyma daleko. Cudzych facetów się nie odbija i nie podrywa. Dla mnie to chamstwo i brak jakichkolwiek zasad moralnych.
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro chłopak daje się odbić, znaczy dziewczyny swojej nie kocha aż tak bardzo. Wiadomo, że nie należy robić z siebie idiotki i nagabywać faceta wybitnie zajętego i zakochanego na umór w swojej wybrance. Ale w sytuacjach dopomagania w zakończeniu związku nie widzę dylematu moralnego i problemu z mądrościami ludowymi typu "nie rób drugiemu co Tobie niemiłe". |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie i jeszcze raz nie...!!
Dla mnie to szczyt chamstwa i bezczelnosci.. Nie chcialabym, zeby mnie to spotkalo, wiec i sama bym tak nigdy nie zrobila |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze się znajdzie osoba, która tego będzie próbować i zawsze się znajdzie chętny na taki wyczyn.Mądry facet roześmieje się w twarz takiej panience - jeśli ktoś nie potrafi uszanować czyjegoś związku to mało prawdopodobne, że potrafi uszanować swój związek |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

Co gorsze ,radziła mi to dawna koleżanka,której jakaś inna odbiła faceta.

masz prawo wiedzieć co jesz.

Zawsze się znajdzie osoba, która tego będzie próbować i zawsze się znajdzie chętny na taki wyczyn.